Nashville – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
San Jose Sharks
Pátek 07.10.2022, 20:15 • O2 Arena, Praha • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Matt DUCHENE - 4:1
     
    59:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už se ale hráči Nashvillu mohou radovat, neboť se hned ve dvou dostali za obranu soupeře, Granlund, i když už mohl sám střílet, tak přihrával a gól na 4:1 si tak připsal MATT DUCHENE. Asistence: Mikael Granlund, Filip Forsberg.
    35:14 Nino NIEDERREITER - 3:1
     
    35:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Už je to o dvě branky. Hráči Nashvillu se dostali do brejku dva na jednoho, Fabbro přihrál na NINA NIEDERREITERA, ten neváhal a střelou z první překonal Reimera. Dal svou první branku na Nashville a upravil na 3:1. Asistence: Dante Fabbro, Kiefer Sherwood.
    21:24 Eeli TOLVANEN - 2:1
     
    21:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už to ale hráčům ve žlutých dresech klaplo a zase vedou. Na levé straně dostal puk EELI TOLVANEN a křížnou ranou vymetl horní růžek Reimerovy branky – 2:1. Asistence: Cole Smith, Cody Glass.
    08:36 Tomáš HERTL - 1:1
     
    08:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Oba celky už byly v plném počtu, když se San Jose podařilo vyrovnat. Před Sarosem se odehrála rychlá šavlovačka, kdy několik hráčů nedokázalo trefit neposedný puk, ten se nakonec odrazil na hůl TOMÁŠE HERTLA, který jej pohotově uklidil pod horní tyčku – 1:1! Asistence: Timo Meier, Luke Kunin.
    01:01 Kiefer SHERWOOD - 1:0
     
    01:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak na první branku se dlouho nečekalo! Nashville se usadil v útočném pásmu, puk se dostal na modrou, odkud vystřelil Ekholm, Reimer sice jeho ránu vyrazil, ale pouze na hůl KIEFERA SHERWOODA a ten zblízka hravě dorážel za brankovou čáru – 1:0. Asistence: Mattias Ekholm, Ryan McDonagh.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. Sherwood (Ekholm, McDonagh), 22. Tolvanen (Co. Smith, Glass), 36. Niederreiter (Fabbro, Sherwood), 60. Duchene (Granlund, Forsberg) – 9. Hertl (Meier, Kunin)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – A. Carrier, Josi, Ekholm (A), McDonagh (A), Fabbro, Borowiecki – Duchene, Granlund (A), Forsberg – Sherwood, Johansen, Niederreiter – Jeannot, Sissons, Trenin – Tolvanen, Glass, Co. Smith.
    Trenér: John Hynes

    San Jose Sharks: J. Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Harrington, Ferraro, Vlasic, Benning, Šimek – Kunin, Hertl (A), Meier – Labanc, Couture (C), Lindblom – Nieto, Bonino, Gregor – Gadjovich, Sturm, Lorentz.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: StPierre, Charron – Galloway, Nansen

    Diváci: 16 648
    bahis siteleri