Písek – Havlíčkův Brod 0:3 (kon.) | Slavia – Salzburg 6:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:5 (kon.)
HK MD Šumperk – Havířov 4:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:3 (3:1, 1:0, 2:2)
EC Red Bull Salzburg
Pátek 07.10.2022, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů • 8. kolo
Partner:
     
    59:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    O vítězi je rozhodnuto! Do prázdné branky se trefuje ADAM VOSMÍK. Asistence: Filip Holaník.
     
    52:49
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salcburk sedm sekund před návratem Štípka z trestné lavice skóruje a ještě to bude drama! Zelenov nabil na modrou čáru RICHARDU GRUBEROVI, který tvrdou střelou prostřelil Vavřenu. Asistence: Vasilij Zelenov a Niksa Juric.
     
    46:48
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salcburk ale snižuje. Wurzer si před bránou všiml úplně volného NIKSY JURICE, který následně překonal Vavřenu. Asistence: Maximilian Wurzer a Philipp Ziesche.
     
    41:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia odskakuje hned zkraje třetí třetiny! Dobner vyslal puk na branku. Ankirchner vyrazil puk na hůl VIKTORA ŠTÍPKA, který obkroužil bránu a dostal kotouč do odkryté části brány. Asistence: Miroslav Dobner a Jakub Dráb.
     
    35:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tu další gól! Curran nabral dobrou rychlost a vjel do útočného pásma. Před bránou si všiml úplně volného FILIPA HOLANÍKA, který u levé tyčky trefil volný prostor v Ankirchnerově bráně a puk proletěl nad brankářovým betonem. Asistence: Maxmilian Curran.
     
    19:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem třetiny je sníženo! Mackner nahrál k mantinelu kapitánu BENEDIKTU BÜRGELTOVI, který nahodil kotouč na bránu. Puk se nešťastně pro domácí odrazil od zad brankáře Vavřeny a skončil v síti. Asistence: Maximilian Mackner a Jesse Olavi Kauhanen.
     
    17:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia bleskově využívá přesilovku! Kombinaci v útočném pásmu zakončil přesnou ranou STANISLAV TICHÝ, jenž překonává Ankirchnera. Asistence: Miroslav Dobner a Viktor Štípek.
     
    07:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Při hře ve čtyřech se znovu prosazuje Slavia! Hron vyslal do jízdy JAKUBA DRÁBA, který následně z mezikruží prostřelil tvrdou ranou brankáře hostí. Svou střelu ještě otřel o tyčku. Asistence: Filip Hron.
     
    02:31
    Slavia právě vstřelila branku!¨
    Slávisté se dostávají do vedení! V útočném pásmu se k puku dostal JIŘÍ FIBIGR, vytočil se s ním před bránu a střelou do odkryté části brány překonal Ankirchnera. Asistence: Matěj Kvasnička.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 3. Fibigr (Kvasnička), 8. Dráb (Hron), 18. Tichý (Dobner, Štípek), 36. Holaník (Curran), 42. Štípek (Dobner, Dráb), 60. Vosmík (Holaník) – 20. Bürgelt (Mackner, Kauhanen), 47. Juric (Wurzer, Ziesche), 53. Gruber (Zelenov, Juric)


    HC Slavia Praha: Hodic (Vavřena) – Hrdlička, Málek, Kříženecký, Kluch (C), Hron, Dráb, Kubánek – Holaník, Curran, Dobner, Hasman, Fibigr, Moyseyev, Tichý, Jokl, Skoupý, Kvasnička, Štípek, Vosmík.
    Trenér: Vladimír Machulda

    EC Red Bull Salzburg: Lamp (Ankirchner) – Rebernig, Duller, Lemke, Baumann, R. Gruber, Kauhanen, J. Gruber – Juric, Wurzer, Ziesche, Bürgelt, Samanski, Mackner, Simek, Kerbel, Zelenov, Brada.
    Trenér: Andrej Lavrov

    Rozhodčí: Glanc – Karda, Jurak

    Diváci: 22
    thejrc.org