Polsko U16 – Havířov 2:5 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HCM Warriors Brno
Pátek 07.10.2022, 18:45 • Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    58:39
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno:
    Řežucha – 2 min., podrážení.
     
    56:34
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Stodůlka – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    55:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přichází blesková odpověď. Brankář hostů ležel a neměl příliš dobrý výhled, čehož využil TOBIÁŠ OSTRČIL k tomu, aby skóroval do zcela odkryté horní části branky. Asistence: Filip Kovář, Adam Kotrla.
     
    54:07
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Kontaktní branka Warriors přichází ve vlastním oslabení. Všechno na levém křídle rozjel Tomáš Hubáček, který ale se svým zakončením mezi betony neuspěl. Mezitím už se ale k brankovišti dostal i JAN BÍLÝ, který nakonec kotouč po ledě za brankovou čáru procpal. Asistence: Tomáš Hubáček.
     
    52:31
    Drábek zakončoval v pádu. Hostující brankář proti jeho pokus musel zakročit, navíc je to ale faul v řadách Warriors a na trestnou lavici putuje za podrážení Drasal.
     
    43:25
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ JAN MRÁZ to vzal v přesilovce na sebe. Po pravém křídle obešel bránící čtveřici Vsetína a z bezprostřední blízkosti brankoviště nejprve zakončil mezi betony. Tato střela nebyla úspěšná, ale hostující forvard se dostal i k dorážce, kdy se mu povedlo přehodit pravý beton Cegliňského. Asistence: Matěj Drasal.
     
    42:34
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kytka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kytka – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno:
    Mráz – 2 min., hrubost.
     
    37:26
    Kovář zkusil pohledné zakončení, ale trefil jen brankáře Hanzlíka.
     
    37:26
    Kovář uháněl sám na bránu a byl faulován. Uvidíme trestné střílení.
     
    36:43
    Žižka se snaží odčinit své vyloučení a objevil se najednou před vsetínským brankářem zcela sám. Jeho individuální zakončení skončila na pravém betonu.
     
    33:43
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno:
    Žižka – 2 min., držení.
     
    33:05
    Warriors byli blízko ke své první bance v utkání. Mráz zakončoval z téměř nulového úhlu a trefil brankovou konstrukci. U druhé vlny střílel z vrcholu pravého kruhu ještě Lička, který trefil bránícího hráče.
     
    31:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetínu se tato strategie opravdu vyplatila. Krátce nato se totiž DANIEL KYTKA s Vítem Hladoníkem dostali do přečíslení dva na jednoho a prvně jmenovaný vsetínský útočník si připsal svůj druhý gól v utkání poté, co z pravého kruhu vystřelil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Vít Hladoník, David Miklas.
     
    20:04
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno:
    Bílý – 2 min., podrážení.
     
    14:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši bleskově navyšují své vedení, a to po individuální akci TOBIÁŠE OSTRČILA, který sám před brankářem zamíchal s pukem a zakončil k pravé tyči. Asistence: Bez asistence.
     
    14:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID MIKLAS využívá chybu brněnského brankáře a otevírá skóre utkání. Hanzlík si myslel, že má kotouč pod kontrolou, opak byl však pravdou a puk ležel volný vedle jeho lapačky. Toho si všiml vsetínský útočník a zakončil k volné levé tyči. Asistence: Daniel Kytka.
     
    04:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kovář – 2 min., vysoká hůl.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 15. Miklas (Kytka), 15. Ostrčil, 32. Kytka (Hladoník, Miklas), 56. Ostrčil (Kovář, Kotrla) – 44. Mráz (Drasal), 55. Bílý (Hubáček)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Kroupa) – Kučný, Kotrla, Zeťák, Sadílek, Stodůlka, Herman – Hladoník, Kytka, Žárský, Kovář, Matějová, Palan, Drábek, Ostrčil, Miklas, Bartoněk, Běťák.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HCM Warriors Brno: Hanzlík (Kaděra) – Fencl, Kadaňka, Hubáček, Žižka, Pavliš, Lička, Kos – Mátl, Bílý, Řežucha, Čada, Štohl, Janák, Mráz, Drasal, Kelbl, Baláž.
    Trenér: Jiří Janák

    Rozhodčí: Václav Šutara — Přemysl Bartek, Adam Onderka
    thejrc.org