Montreal – Ottawa 3:4 (kon.) | Florida – Tampa 3:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 5:2 (kon.)
Columbus – St. Louis 7:0 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:6 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Ottawa Senators
Pátek 07.10.2022, 00:05 • Steele Community Centre, Gander • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:16 Josh ANDERSON - 3:4
     
    49:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    Znovu je to jenom o gól! Savard hrál z modré čáry doleva na Slafkovského, od kterého převzal zadovku JOSH ANDERSON. Nenápadný bekhend z ostrého úhlu srazil za záda vlastního gólmana Mathieu Joseph. Asistence: Juraj Slafkovský, David Savard.
    48:04 Claude GIROUX - 2:4
     
    48:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Monahan nepropašoval přihrávku do slotu na Caufielda. Senátoři bleskově otočili hru. Alex DeBrincat si počkal na CLAUDEA GIROUXE a ten zprava uklidil kotouč pod břevno. Asistence: Alex DeBrincat, Josh Norris.
    31:54 Tim STÜTZLE - 2:3
     
    31:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Autorem branky z trestného střílení je TIM STÜTZLE. Německý talent nešel do žádné kličky a jednoduše vystřelil ze svého pohledu k levé tyči.
    25:13 Kirby DACH - 2:2
     
    25:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    První opravdu velká chyba bránícího kvarteta Senators. Podcenili situaci v rohu a nechali ve slotu úplně volného Gallaghera, který ještě posouval puk k pravé tyči. Tam ho do brány posunul KIRBY DACH a srovnal tím na 2:2. Asistence: Brendan Gallagher.
    12:21 Kaiden GUHLE - 1:2
     
    12:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po centru z pravého křídla neodpálil puk do bezpečí Joseph. Útočník Ottawy nahrál na KAIDENA GUHLEHO a ten vstoje vyrobil gólovou střelu zápěstím, jež se Forsbergovi možná skryla za Brannströma. Bez asistence.
    08:27 Brady TKACHUK - 0:2
     
    08:27
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Drake Batherson ve středním pásmu posunul puk do přečíslení dvou na jednoho. Stützle nahrál doleva a BRADY TKACHUK přízemní střelou našel místo pod pravou nohou Primeaua. Asistence: Tim Stützle, Drake Batherson.
    00:41 Drake BATHERSON - 0:1
     
    00:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Rovnou z první šance Senators skórují! Získali puk na útočné modré a prostřednictvím forhendového blafáku DRAKEA BATHERSONA ho dostali za Primeaua, který nechal volné místo mezi betony. Asistence: Tim Stützle.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 13. Guhle, 26. Dach (Gallagher), 50. Anderson (Slavkovský, Savard) – 1. Batherson (Stützle), 9. Tkachuk (Stützle, Batherson), 32. Stützle (TS), 49. Giroux (DeBrincat, Norris)


    Montreal Canadiens: Primeau (Montembeault) – Savard, Guhle, Leskinen, Barron, Bowey, Xhekaj – R. Pitlick, Monahan, Caufield – Hoffman, Dach, Gallagher (A) – Anderson (A), Dvorak, Slafkovský – Dadonov, Evans, Pezzetta.
    Trenér: Martin St. Louis

    Ottawa Senators: Forsberg (Hellberg) – Chabot (A), Zub, Sanderson, Hamonic, Brannström, Zajcev – B. Tkachuk (C), Stützle, Batherson – DeBrincat, Norris, Giroux (A) – Motte, Pinto, M. Joseph – Kelly, Gambrell, Watson.
    Trenér: D. J. Smith
    thejrc.org