Montreal – Ottawa 3:4 (kon.) | Florida – Tampa 3:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 5:2 (kon.)
Columbus – St. Louis 7:0 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:6 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:6 (2:1, 0:3, 2:2)
Vegas Golden Knights
Pátek 07.10.2022, 03:00 • Crypto.com Arena, Los Angeles • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 Alex PIETRANGELO - 4:6
     
    58:52
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas tento zápas vyhraje, přes celé kluziště trefuje prázdnou branku a svůj první gól v rámci přípravy dává ALEX PIETRANGELO.
    55:51 Sean DURZI - 4:5
     
    55:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky, nepříliš povedenou ránou, která zaskočila obranu Vegas, se prosazuje SEAN DURZI. Asistence: Arthur Kaliyev a Phillip Donault.
    48:37 Reilly SMITH - 3:5
     
    48:37
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Ve třetí třetině proměnily oba kluby přesilovku, nyní po rychlé akci v útočném pásmu pálil bez přípravy na kruhu stojící REILLY SMITH. Asistence: Mark Stone a Chandler Stephenson.
    42:21 Trevor MOORE - 3:4
     
    42:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Skvěle to nyní sehráli hokejisté Los Angeles, proměnili přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky. K dorážce po rychlé akci se dostal neobsazený TREVOR MOORE. Asistence: Arthur Kaliyev a Sean Durzi.
    37:43 Jonathan MARCHESSAULT - 2:4
     
    37:43
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hodně zajímavé momenty. Nejprve se do velké šance dostalo Los Angeles. Podle opakovaných záběrů jeden z hráčů Vegas hrál kotouč za brankovou čárou, sudí ale branku neuznali. Akce pokračovala dál, a pak skóroval na druhé straně JONATHAN MARCHESSAULT. Diváci Kings i hráči se hodně diví, ale branka platí až ta, kterou dalo Vegas. Asistence: Shea Theodore.
    31:15 Chandler STEPHENSON - 2:3
     
    31:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Přesilovku sice Vegas neproměnilo, ale využilo následný tlak, a tak Las Vegas jde do vedení. Po šikovné spoluhráčově přihrávce překonal brankáře ránou z první CHANDLER STEPHENSON. Asistence: Mark Stone a Reilly Smith.
    25:14 Brayden MCNABB - 2:2
     
    25:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Las Vegas srovnává stav zápasu, po tlaku v útočném pásmu se tvrdou ránou od modré čáry prosazuje obranou neobsazený BRAYDEN MCNABB. Asistence: Jack Eichel.
    16:36 Reilly SMITH - 2:1
     
    16:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic se prosazuje Vegas, které snižuje. Nahozený kotouč do útočného pásma dobruslil Jack Eichel, který našel před brankou volného spoluhráče, tím byl REILLY SMITH. Zakončení bylo přesné a rychlé. Asistence: Jack Eichel a Brayden McNabb.
    06:09 Gabriel VILLARDI - 2:0
     
    06:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dvě střely na branku, dva góly. Tým vedený jako domácí navyšuje své vedení, po rychlé akci spoluhráčů zůstal před brankou zcela volný GABRIEL VILLARDI. Dostal přihrávku a dokázal prostřelit brankáře soupeře. Špatná hra obrany Vegas. Asistence: Trevor Moore a Brandt Clarke.
    01:52 Kevin FIALA - 1:0
     
    01:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se dostávají do vedení, po pěkné akci se uvolnil KEVIN FIALA. Dostal se před branku a blafák předvedl naprosto učebnicově. Vegas inkasuje z první střely na branku v tomto zápase. Asistence: Drew Doughty a Adrian Kempe.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Fiala (Doughty, Kempe), 7. Villardi (Moore, Clarke), 43. Moore (Kaliyev, Durzi), 56. Durzi (Kaliyev, Donault) – 17. Smith (Eichel, McNabb), 26. McNabb (Eichel), 32. Stephenson (Stone, Smith), 38. Marchessault (Theodore), 49. Smith (Stone, Stephenson), 59. Pietrangelo


    Los Angeles Kings: Petersen (Copley) – Anderson, Doughty, Bjornfot, Durzi, Moverare, Clarke – Moore, Danault, Vilardi – Fiala, Tynan, Kempe – Iafallo, Kupari, Kaliyev – Anderson-Dolan, Lizotte, Doty
    Vegas Golden Knights: Thompson (Hill) – Martinez, Pietrangelo, McNabb, Theodore, Bischoff, Korczak – Smith, Eichel, Kessel – Marchessault, Stephenson, Stone – Howden, Karlsson, Amadio – Leschyshyn, Manninen, Rondbjerg
    thejrc.org