Banská Bystrica – Trenčín 0:6 (kon.) | Nitra – Spišská N. Ves 2:3 (kon.) | Prešov – HC Slovan 5:6 (kon.)
Zvolen – Michalovce 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 5:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Košice 2:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:4 (3:2, 1:2, 1:0)
HK Poprad
sk Pátek 07.10.2022, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:51
    HC Nové Zámky dali gól!
    Výborný vstup domácich do tretej tretiny. Vo veľkej šanci bol už Jackson, ktorý trafil pravú žŕdku. Novým Zámkom to ale prekázať nemuselo, keďže Jackson následne spoza bránky našiel Farleyho, a ten už dokázal prekonať Petersa.
     
    39:12
    Poprad dal gól!
    Hosťom teraz krásne zafungoval presilovkový vzorec. Patrik Svitana našiel prihrávkou z ľavej strany ANDREJA KUKUČU, ktorý vo výbornej šanci zoči-voči Kantorovi nezaváhal a vyrovnáva skóre.
     
    30:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci sa opäť dostávajú do vedenia. BRANISLAV LIGAS predviedol krásnu individuálnu akciu ,z pravej strany sa natlačil do stredu a bekhendom prekonáva Petersa.
     
    22:38
    Poprad dal gól!
    Tak toto je neuveriteľné, vidíme už druhý gól v oslabení. Tentoraz sa to podarilo Popradu, Paločko vypichol puk Leemu a poslal do brejku LUKÁŠA PAUKOVČEKA. Ten síce mohol ešte prihrávať Meliškovi, keďže s ním bol v nájazde 2 proti 1, no zvolil zakončenie a urobil dobre, keďže prestrelil Kantora.
     
    17:38
    Poprad dal gól!
    PATRIK SVITANA sa dostal k strele z ľavého kruhu a vyšlo mu to tak úspešne, že dokázal skórovať. Puk smeroval k bližšej žŕdke, Kantorovi navyše clonil aj Dávid Skokan, toto bol takisto dôležitý faktor gólu.
     
    12:24
    HC Nové Zámky dali gól!
    Vynikajúce oslabenie domácich vygradovalo úspešným brejkom. RICHARD ONDRUŠEK získal puk ešte na vlastnej polovici, prenikol po pravej strane a strelou k bližšej žŕdke prekonal Petersa.
     
    9:57
    Poprad dal gól!
    Vainio sa presadil cez domácu obranu, posunul si puk do medzikružia, urobil si streleckú pozíciu, jeho zakončenie síce zneškodnil Kantor, no dorážajúci ANDREW YOGAN už nemal problém doraziť puk do prázdnej bránky.
     
    4:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto je pre hostí vstup do zápasu ako z hororu. Mišiakovu strelu z ľavej strany síce ešte Peters zneškodnil, no dorážka PETRA ŠIŠOVSKÉHO už skončila v popradskej bránke.
     
    3:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    Z ničoho nič tu máme otvárací presný zásah. Popradčania prepadli v defenzíve na celej čiare, TOMÁŠ KLEMPA sa rútil sám na Petersa a zoči-voči gólmanovi Popradu nezaváhal.

    Samuel Brecko

    Branky a nahrávky: 4. Klempa (Lee), 5. Šišovský (Mišiak, Chovan), 13. Ondrušek, 31. Ligas (Lee, Ondrušek), 41. Farley (Jackson) – 10. Yogan (Vainio), 18. Svitana (Drgoň, Záborský), 23. Paukovček (Paločko), 40. Kukuča (Svitana, Yogan)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Lee,Hatala, Kozák, Chovan, Roman, Ligas, Babeliak, Knižka – Farley, Johnson, Jackson – T. Mikúš, J. Mikúš, Števuliak – Šisovský, Ondrušek, Mišiak – Klempa, Barto, Faith
    Trenér: Gergely Majoross

    HK Poprad: Peters (Valluš) – Drgoň, Meliško, Vainio, Mešár, Bokroš, Brincko, Nahalka – Záborský, Skokan, Svitana – Bubela, Paukovček, Yogan – Kukuča, Mlynarovič, Petráš – Soberg,Paločko, Valigura
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Baluška,Žák – Kacej, Orolin

    Diváci: 2200
    thejrc.org