Hvězda Praha – Plzeň 3:7 (kon.) | Kladno – Sparta 7:2 (kon.) | Přerov – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 3:2 (2:0 po s.n.) | Chomutov – Slavia 1:3 (kon.) | Pardubice – Jihlava 7:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Zlín 2:3 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Poruba – Třinec 3:2 (po pr.)
HC Litvínov – K. Vary 2:9 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:10 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 08.10.2022, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    54:48
    Liberec právě vstřelil branku! Severočeši pátou brankou přidávají potřebný klid na střídačku. Po vyhraném buly si zpracoval puk na hokejce DANIEL PEKAŘ, který ho pověsil do levé šibenice! Asistence: Vasyl Špilka.
     
    49:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři zadělávají na drama další využitou dvojnásobnou přesilovkou! Patrik Mrtka vystřelil od modré, jeho ránu nedokázal zastavit ve výstroji Ferdinand Macourek. K dorážce se dostal LUKÁŠ NOVÝ, který ho došťoural za brankovou čáru! Asistence: Patrik Mrtka a Patrik Křížek.
     
    47:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Dvojnásobná přesilovka je využitá a domácí zapisují první gól. V ohni střel byl Ferdinand Macourek, který držel dlouho domácí hráče na uzdě. Nakonec dostal nabito TADEÁŠ KOUBEK, který z první přišpendlil puk pod horní tyčku! Patrik Mrtka a Lukáš Kachlíř.
     
    42:00
    Liberec právě vstřelil branku! Šelmy využívají přesilovou hru a pojišťují si náskok v zápase. Adam Král nahrál na pravý kruh TOMÁŠI PROKŮPKOVI, který si zpracoval puk, který napálil ke vzdálenější tyči! Asistence: Adam Král a Matyáš Kratochvíl.
     
    22:57
    Liberec právě vstřelil branku! Severočeši přidávají třetí gól utkání. Liberec si vytvořil obrovský tlak, když Tomáš Prokůpek nahrál na modrou ADAMU KRÁLOVI. Zadák šelem trefil přes clonu přesně křížem brány! Asistence: Tomáš Prokůpek a Marek Šťástka.
     
    11:52
    Liberec právě vstřelil branku! Bílí Tygři jdou v přesilové hře do dvoubrankového vedení! Daniel Pekař nahrál z levého kruhu na osu kluziště, kde stál PAVEL PRŮŠEK. Obránce hostů vyslal přízemní pokus, který skončil v síti. Kotouč propadl Kamenickému mezi betony. Asistence: Daniel Pekař a David Rozsíval.
     
    05:16
    Liberec právě vstřelil branku! Tlak hostů vyústil v první branku utkání! Vít Stromský byl s kotoučem za brankou, odkud nahrál před branku na TOMÁŠE KUČERU. Druhý jmenovaný trefil z první k bližší tyči, Kamenický byl bez šance! Asistence: Vít Stromský.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 48. Koubek (Mrtka, Kachlíř), 50. Nový (Mrtka, Křížek) – 6. Kučera (Stromský), 12. Průšek (Pekař, Rozsíval), 23. Král (Prokůpek, Šťástka), 42. Prokůpek (Král, Kratochvíl), 55. Pekář (Špilka)


    BK Havlíčkův Brod: Kamenický (Račan) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam, Ondruš, Konvalina, Danyljuk – Křížek, Koubek, Nový (A) – Dvořák, Frühbauer, Kozlík – Kraučuk, Adamec, Teml – Hospodka
    Trenér: Miroslav Duben

    Bílí Tygři Liberec: Macourek (Bogáč) – Macháček (C), Jarabko, Stromský, Průšek (A), Plíšek, Král, Seidl – Prokůpek, Pekař, Kučera, Šťástka, Rozsíval, Špilka (A), Kratochvíl, Hájek
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Lukáš Vokoun – Ondřej Polák, Luboš Karásek

    Diváci: 123
    thejrc.org