Hvězda Praha – Plzeň 3:7 (kon.) | Kladno – Sparta 7:2 (kon.) | Přerov – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 3:2 (2:0 po s.n.) | Chomutov – Slavia 1:3 (kon.) | Pardubice – Jihlava 7:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Zlín 2:3 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Poruba – Třinec 3:2 (po pr.)
HC Litvínov – K. Vary 2:9 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:10 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 08.10.2022, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    58:35
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Pilíšek – 2 min., vražení na hrazení.
     
    58:15
    Lukáš Nový byl ve stoprocentní šance, ale pokusem z předklonu netrefil přesně k pravé tyči, obrovská škoda.
     
    56:24
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Král – 2 min., nedovolené bránění.
     
    54:48
    Liberec právě vstřelil branku! Severočeši pátou brankou přidávají potřebný klid na střídačku. Po vyhraném buly si zpracoval puk na hokejce DANIEL PEKAŘ, který ho pověsil do levé šibenice! Asistence: Vasyl Špilka.
     
    53:02
    David Rozsíval s Danielem Pekařem dobře forčekovali, z čehož si vytvořili situaci dva na nikoho. Druhý jmenovaný zakončoval k pravé tyči, ale Kamenický se fantasticky přesunul!
     
    52:28
    Patrik Křížek dostal nahrávku za obranu, najel si do pásma, ale neměl potřebnou rychlost. Pokus gólfem chytil povyjetý Macourek v pohodě.
     
    50:14
    Tak už to mohlo být o gól! Havlíčkobrodští vycítili šanci, jak dostat soupeře pod tlak. Mez kruhy stál Lukáš Kachlíř, který z pokleku trefil pravou tyč liberecké svatyně!
     
    49:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři zadělávají na drama další využitou dvojnásobnou přesilovkou! Patrik Mrtka vystřelil od modré, jeho ránu nedokázal zastavit ve výstroji Ferdinand Macourek. K dorážce se dostal LUKÁŠ NOVÝ, který ho došťoural za brankovou čáru! Asistence: Patrik Mrtka a Patrik Křížek.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Pilíšek – 2 min., držení.
     
    48:26
    Šelmy si mohly vzít své vedení zpět, jenže neuspěly z nájezdu. Matěj Hájek si položil Lukáše Kamenického, který u pravé tyče zastavil závoru v podobě svého betonu. Puk přes něj nepřepadl!
     
    47:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Dvojnásobná přesilovka je využitá a domácí zapisují první gól. V ohni střel byl Ferdinand Macourek, který držel dlouho domácí hráče na uzdě. Nakonec dostal nabito TADEÁŠ KOUBEK, který z první přišpendlil puk pod horní tyčku! Patrik Mrtka a Lukáš Kachlíř.
     
    47:26
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Špilka – 2 min., krosček.
     
    47:02
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jarabko – 2 min., krosček.
     
    43:00
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kozlík – 2 min., vysoká hůl.
     
    42:00
    Liberec právě vstřelil branku! Šelmy využívají přesilovou hru a pojišťují si náskok v zápase. Adam Král nahrál na pravý kruh TOMÁŠI PROKŮPKOVI, který si zpracoval puk, který napálil ke vzdálenější tyči! Asistence: Adam Král a Matyáš Kratochvíl.
     
    41:26
    Tomáš Prokůpek vyslal z pravého kruhu nepříjemnou střelu, kterou vyrazil gólman Havlíčkova Brodu levým betonem!
     
    40:57
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mrtka – 2 min., podrážení.
     
    40:35
    Vasyl Špilka Marku Macháčkovi, který z těsné blízkosti vyprášil betony Lukáše Kamenického.
     
    38:05
    Tadeáš Koubek vypálil nepříjemnou ránu k pravé tyči, kterou zastavil Macourek vyrážečkou. Kotouč skončil mezi čárkami v chumlu hráčů, ale ani jedna z hokejek Bruslařů nedopravila puk do sítě!
     
    36:20
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Král – 2 min., hrubost.
     
    36:13
    Martin Dvořák opět v šanci, ale ani tentokrát z toho nic není. Domácí útočník dojel volný puk, který se snažil zasunout k pravé tyči. Macourek byl pozorný, z následné dorážky nic nebylo. Bruslaři nicméně budou hrát přesilovou hru.
     
    33:51
    Obrovská šance Havlíčkova Brodu, když Martin Dvořák našel před brankou Patrika Křížka, jenž z těsné blízkosti nepřekonal Ferdinanda Macourka.
     
    31:10
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 2 min., napadení.
     
    29:16
    Vít Stromský se dostal do nájezdu, ve kterém byl zastaven obětavým pádem pod nohy, hlavní rozhodčí nevylučují.
     
    26:25
    K odraženému puku se na levém kruhu dostal Daniel Pekař, jenž vypálil bez přípravy. Zakončení zastavil Kamenický nataženým levým betonem!
     
    24:02
    Liberec ohrozil Bruslaře v přečíslení, když Vasyl Špilka vyzval Daniela Pekaře, druhý jmenovaný byl moc blízko Kamenickému, který si poradil!
     
    23:32
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Kučera – 2 min., nedovolené bránění.
     
    22:57
    Liberec právě vstřelil branku! Severočeši přidávají třetí gól utkání. Liberec si vytvořil obrovský tlak, když Tomáš Prokůpek nahrál na modrou ADAMU KRÁLOVI. Zadák šelem trefil přes clonu přesně křížem brány! Asistence: Tomáš Prokůpek a Marek Šťástka.
     
    20:09
    Daniel Pekař dostal nahrávku za obranu, ovšem zadáci Havlíčkova Brodu nakonec ustáli celou situaci. Liberec hne dod začátku ukázal sílu.
     
    19:52
    Tadeáš Koubek pláchl obraně Tygrů, ale jeho únik nedopadl kontaktní brankou, Ferdinand Macourek ho vybruslil excelentním způsobem.
     
    13:54
    Bruslaři mohli z brejku snížit! Tadeáš Koubek našel najetého Patrika Křížka, který zkusil kličku do bekhendu, ale Ferdinand Macourek na poslední chvíli zastavil puk betonem!
     
    11:52
    Liberec právě vstřelil branku! Bílí Tygři jdou v přesilové hře do dvoubrankového vedení! Daniel Pekař nahrál z levého kruhu na osu kluziště, kde stál PAVEL PRŮŠEK. Obránce hostů vyslal přízemní pokus, který skončil v síti. Kotouč propadl Kamenickému mezi betony. Asistence: Daniel Pekař a David Rozsíval.
     
    10:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Adamec – 2 min., podrážení.
     
    07:12
    Osobní souboj vyhrál u zadního hrazení Vít Stromský, který obral o puk jednoho z obránců a jel zkusit štěstí. Otočka kolem levé tyče se nezdařila, Kamenický ucpal mezírku včas.
     
    05:16
    Liberec právě vstřelil branku! Tlak hostů vyústil v první branku utkání! Vít Stromský byl s kotoučem za brankou, odkud nahrál před branku na TOMÁŠE KUČERU. Druhý jmenovaný trefil z první k bližší tyči, Kamenický byl bez šance! Asistence: Vít Stromský.
     
    03:54
    Další šance Severočechů ani tentokrát neskončila brankou! K odraženému puku se dostal Daniel Pekař, jenž z prostorů kruhů trefil pravou tyč!
     
    02:58
    Liberec si vytvořil gólovou příležitost, která zůstala nevyslyšená. David Rozsíval nahrál na levou tyč Vasylu Špilkovi, který trefil natažený beton Lukáše Kamenického!
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 48. Koubek (Mrtka, Kachlíř), 50. Nový (Mrtka, Křížek) – 6. Kučera (Stromský), 12. Průšek (Pekař, Rozsíval), 23. Král (Prokůpek, Šťástka), 42. Prokůpek (Král, Kratochvíl), 55. Pekář (Špilka)


    BK Havlíčkův Brod: Kamenický (Račan) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam, Ondruš, Konvalina, Danyljuk – Křížek, Koubek, Nový (A) – Dvořák, Frühbauer, Kozlík – Kraučuk, Adamec, Teml – Hospodka
    Trenér: Miroslav Duben

    Bílí Tygři Liberec: Macourek (Bogáč) – Macháček (C), Jarabko, Stromský, Průšek (A), Plíšek, Král, Seidl – Prokůpek, Pekař, Kučera, Šťástka, Rozsíval, Špilka (A), Kratochvíl, Hájek
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Lukáš Vokoun – Ondřej Polák, Luboš Karásek

    Diváci: 123
    thejrc.org