Litoměřice – Vsetín 7:3 (kon.) | Přerov – Zlín 1:2 (po pr.) | Slavia – Šumperk 5:0 (kon.)
Kolín – Poruba 2011 4:6 (kon.) | Frýdek-M. – Pardubice B 2:3 (kon.) | Třebíč – Jihlava 4:1 (kon.)
Prostějov – Sokolov 5:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 08.10.2022, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 David MICHÁLEK - 4:1
     
    57:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak teď už je to jasné! DAVID MICHÁLEK se prohnal po levém křídle, když tváří v tvář dokázal Adama Berana přesnou střelou překonat. Asistence: Lukáš Forman.
    57:31 Ladislav BITTNER - 3:1
     
    57:31
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí už jsou třem bodům blízko! LADISLAV BITTNER se v obranném pásmu Třebíče dostal k puku, když jej nabral na vidle a poslal přesně do odkryté brány. Bez asistence.
    34:23 Ladislav BITTNER - 2:1
     
    34:23
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Matěj Psota z levého kruhu nahrál před bránu, kde stál s holí na ledě LADISLAV BITTNER, kterému nečinilo problém kotouč nasměrovat za záda Adama Berana. Asistence: Matěj Psota a Michal Vodný.
    27:41 Filip DUNDÁČEK - 1:1
     
    27:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté ihned po buly vyrovnávají! Josef Skořepa získal pro svůj tým kotouč, když se po buly k puku dostal FILIP DUNDÁČEK, jehož střela krátkým příklepem zapadla až do sítě. Asistence: Josef Skořepa.
    12:18 Martin DOČEKAL - 1:0
     
    12:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda v podání MARTINA DOČEKALA! Zkušený útočník po přiťuknutí Lukáše Formana mířil sám na Adama Berana, když Dočekal nejprve naznačil kličku do bekhendu, nicméně následně puk strhnul na druhou stranu a přesným zakončením pod břevno otevřel skóre zápasu Asistence: Lukáš Forman.
    Marken.cz

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 13. Dočekal (Forman), 35. Bittner (Psota, Vodný), 58. Bittner, 58. D. Michálek (Forman) – 28. Dundáček (Skořepa)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Poizl, Tureček, Kovář, Hunkes, Forman, Furch – Psota, Bittner (C), Dočekal (A) – Svoboda, Vodný, Holec – Ferda (A), D. Michálek, Krliš – Meluzín, Mat. Novák, Michalčuk.
    Trenér: Kamil Pokorný

    HC Dukla Jihlava: Beran (Wolf) – Dundáček, Kachyňa, Kowalczyk, Haman, M. Jáchym, F. Kočí, Matějíček – Čachotský (A), Skořepa (C), Pořízek – Beránek, Miškář, Šik – Harkabus (A), Seman, Fronk – Cachnín, Handl, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Svoboda, Valenta – Zídek, Kleprlík

    Diváci: 2 813
    ocianews.com