Písek – Salzburg 2:5 (kon.) | Chrudim – HK MD Šumperk 1:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
2:5 (0:1, 2:1, 0:3)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 08.10.2022, 13:00 • Zimní stadion Písek • Liga juniorů • 21. kolo
Partner:
     
    59:00
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A máme rozhodnuto! Kotouč do prázdné branky úspěšně usměrnil MAXIMILIAN WURZER. Asistence: Noah Samanski.
     
    44:52
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Red Bull opět skóruje! Lemkeho střelu od modré čáry úspěšně tečoval MAXIMILIAN MACKNER. Asistence: Paul Bennet Lemke, Benedikt Bürgelt.
     
    42:57
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení! Skrytá střela v podání RICHARDA GRUBERA prošla za záda brankáře Jansy. Písecký gólman vůbec nic neviděl a za střelou se pouze ohlédl. Asistence: Paul Bennet Lemke.
     
    34:53
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo srovnává krok se soupeřem! Kapitán BENEDIKT BÜRGELT vzal celou situaci na svá bedra a udělal dobře. Asistence: Noah Samanski, Fabian Luca Baumann.
     
    29:48
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové se ujímají vedení! Velíšek poslal puk na ALOISE DUBSKÉHO, který kotouč přesně poslal do milimetrové skulinky mezi betony brankáře Lampa. Asistence: Martin Velíšek.
     
    20:57
    Písek právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Písečtí hokejisté se dostali do přečíslení dva na jednoho a výborně to udělal Řehoř, který počkal až půjde na zem bránící hráč a až poté přihrál přesně na hůl FILIPA CHÁBA, jenž měl už práci jednoduchou. Asistence: Denis Řehoř.
     
    10:40
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre dnešního utkání! V prostoru před brankou byl nejaktivnějším hráčem PHILIP ZIESCHE, který byl po zásluze odměněn. Asistence: Maximilian Wurzer, Niksa Juric.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 21. Cháb (Řehoř), 30. Dubský (Velíšek) – 11. Ziesche (Wurzer, Juric), 35. Bürgelt (Samanski, Baumann), 43. Gruber (Lemke), 45. Mackner (Lemke, Bürgelt), 59. Wurzer (Samanski)


    IHC Králové Písek: Jansa (Polhorodnik) – Velíšek, Polák, Dohnal, Čunát – Řehoř, Sabiniok, Sládek, Hlaváček, Šindelář, Dubský, Cháb, Kaiser, Bouška, Pitel (C), Reiser, Mikeska, Lechnýř, Zátopek
    Trenér: Lukáš Tramba

    EC Red Bull Salzburg: Lamp (Ankirchner) – Rebernig, Baumann, Lemke, Gruber J., Gruber R., Duller, Kauhanen – Kerbel, Bürgelt (C), Simek, Samanski, Ziesche, Juric, Mackner, Wurzer, Zelenov
    Trenér: Andrei Lavrov

    Rozhodčí: Kraval – Stacho, Kubas

    Diváci: 110
    bahis siteleri