Pittsburgh – Buffalo 7:1 (kon.) | Detroit – Toronto 4:2 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:5 (kon.)
Edmonton – Seattle 5:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:0 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 6:3 (kon.) | Tampa – Florida 5:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Arizona Coyotes
Sobota 08.10.2022, 04:08 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:54 KUZMENKO - 4:0
     
    39:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ANDREJ KUZMENKO se vrátil z trestné lavice, dostal přihrávku do úniku a samostatný nájezd proti Karlu Vejmelkovi využil! Velké zaváhání obrany Arizony, která dopustila brejk domácích a nechala Vejmelku na holičkách. Asistence: Tanner Pearson.
    28:58 PETTERSSON - 3:0
     
    28:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vzápětí se ale už domácí prosadili a zvyšují své vedení na 3:0! ELIAS PETTERSSON se dostal do zakončení z levého kruhu a povedlo se mu obstřelit lapačku Karla Vejmelky. Asistence: Andrej Kuzmenko, Luke Schenn.
    06:14 JOSHUA - 2:0
     
    06:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svého tlaku, který vytváří na obranu i brankoviště Arizony. Tato branka jde na vrub Vejmelky, který pod tlakem rozehrál za svou branku. Kotouče se zmocnil Curtis Lazar, jenž pohotově přihrál před brankoviště, odkud DAKOTA JOSHUA zaklidil kotouč za záda českého brankáře, který se nestihl dostat do ideálního brankářského postavení a puk mu prošel mezi betony. Skvělý forčeking domácích. Asistence: Curtis Lazar.
    03:29 HORVAT - 1:0
     
    03:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A domácí využívají přesilovou hru! Střílenou přihrávku Ekmana-Larssona tečoval mezi kruhy BO HORVAT a kotouč zapadl za záda bezmocného Vejmelky, který nestihl na změnu směru reagovat. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, J.T. Miller.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Horvat (Ekman-Larsson, Miller), 7. Joshua (Lazar), 29. Pettersson (Kuzmenko, Schenn), 40. Kuzmenko (Pearson)


    Vancouver Canucks: Demko (Martins) – Schenn, Wolanin, Ekman-Larsson (A), Rathbone, Burroughs, Poolman – Hoglander, Miller (A), Pearson – Kuzmenko, Pettersson, Karlsson – Horvat (C), Podkolzin, Garland – Lazar, Aman, Joshua
    Trenér: Bruce Boudreau

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Gillies) – Brown, Koljačonok, Mayo, Stecher (A), Timmins, Nemeth – Fischer (A), Dauphin, O´Brien (A) – Chiasson, Bjugstad, Maccelli – Jeník, McBain, Imama – Guenther, Hayton, Ritchie.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Hanson, Anderson – Murchison, Hunt
    thejrc.org