Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Olomouc – Kladno 3:0 (kon.)
Třinec – Litvínov 4:1 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 2:3 (0:2 po s.n.) | Pardubice – K. Vary 2:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (3:0, 0:0, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 09.10.2022, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:57
    Třinec se na chvíli usadil v útočném pásmu, Milan Doudera si pak ale nepohlídal svou hůl a zasáhl jednoho z protihráčů do obličeje. Dvouminutová přesilovka pro Vervu.
     
    47:46
    Třinec bude mít po komerční přestávce příležitost navýšit své vedení, když Denis Zeman za vlastní brankou nedovoleně držel Marcinka. Přesilovka pro Třinec.
     
    36:48
    Třinec chvíli hrál ve výhodě, když Hudáčka v útočném pásmu vysokou holí zasáhl Michal Gut. Růžička ale pokazil přihrávku na Daňa, po Gutově vyloučení tak budou domácí hrát přesilovku.
     
    07:44
    Litvínov se po třetí inkasované brance vydal do útoku, Demelovu střelu z vrcholku kruhu pro vhazování ale Mazanec dokázal vykopnout. Sudí ale následně trestají třineckého brankáře Marka Mazance za zdržování hry, trest odpyká Vladimír Svačina.
     
    06:27
    Oceláře čeká druhá přesilovka, Marek Berka se u střídaček provinil krosčekem, Třinec tak po komerční přestávce bude hrát s výhodou jednoho muže v poli.
     
    01:46
    Oceláři navíc dostávají příležitost své vedení navýšit. Hostující bek Roberts Zile ve středním pásmu zašlápl kotouč a je vyloučen za zdržování hry.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Daňo (Jaroměřský), 6. Daňo, 8. Daňo (Nestrašil, J. Jeřábek), 51. Hudáček (Voženílek, Chmielewski) – 59. Zdráhal (Jaks, Zile)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, Čukste, J. Jeřábek, Zahradníček, Jaroměřský – Voženílek, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Nestrašil, Hudáček, Daňo – Chmielewski, Roman, Hrehorčák – Svačina, Dravecký (A), Kurovský.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (8. Godla) – Zile, Jaks, Freibergs, Šalda, Demel (A), Wesley, Zeman – Kudrna, Estephan, Zdráhal (A) – Abdul, Sukeľ, Š. Stránský – Berka, Gut, Hlava – Straka (C), Helt, Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Lederer, Rožánek
    thejrc.org