Havířov – Technika Brno 4:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 4:3 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
BK Havlíčkův Brod
4:3 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:0)
Piráti Chomutov
Neděle 09.10.2022, 14:15 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod, zásluhou TADEÁŠE HOLENDY, který si vymíchal brankáře a střelou pod horní tyč překonal bezmocného Tučka.
     
    63:00
    František Hynek si na modré čáře poradil s oběma útočníky Brodu, dostal se až před Sigmunda, nakonec z bezprostřední blízkosti trefil tyč!
     
    61:20
    Petr Hrdlička se dostal do útočného pásma, z pravého kruhu tvrdě vypálil, avšak orazítkoval pouze spojnici Tučkovy branky.
     
    57:40
    Starý tvrdě vypálil od modré čáry, puk se odrazil od zadního mantinelu přímo k levé tyči, kde si kotouč do vlastní branky málem srazil Besmák! Sigmund po puku skočil a lapil jej do své moci.
     
    53:43
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov se prosazuje ve vlastním oslabení a opět vyrovnává! František Hynek přihrál z obranného pásma rozjetému JANU VOSTIŇÁKOVI, jenž se po pravé straně dostal do útočného pásma, dostal se na pravý kruh, odkud střelou ke vzdálenější tyči překonal brankáře! Asistence: František Hynek.
     
    53:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Žižka – 2 min., napadení.
     
    45:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři si po krásné akci berou své vedení zpět! ILARION KUPRIJANOV společně s Petrem Hrdličkou přečíslili hostující obranu. V jízdě si vyměnili kotouč, nakonec to vypadalo, že Hrdlička bude střílet z levé strany, avšak zvolil přihrávku přímo do prázdné klece, které skvěle využil prvně jmenovaný hráč a poslal puk do sítě! Asistence: Petr Hrdlička.
     
    44:39
    Piráti právě vstřelili branku! Začínáme opět od nuly! Chomutovští využívají početní výhodu srovnávají krok s havlíčkobrodským komandem. Martin Starý přihrál na Dominika Mišovce, jenž si sjel k levé tyči odkud poslal krosovou přihrávku přes brankoviště ONDŘEJI PRÍHODOVI, jenž střelou do poloprázné branky překonal brankáře! Asistence: Dominik Mišovic, Martin Starý.
     
    44:26
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Besmák – 2 min., podrážení.
     
    40:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři se zkraje třetí třetiny dostávají do vedení! Kevin Coufal naznačil střelu u levé tyčky, Tuček na jeho pokus zareagoval. Havlíčkobrodský útočník objel branku, předložil puk PETRU HRDLIČKOVI, který bez problémů poslal puk do poloprázdné klece! Asistence: Kevin Coufal, Martin Zych.
     
    36:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Havlíčkobrodský celek ubránil přesilovky Chomutova a srovnává vývoj utkání. Kevin Coufal poslal křižnou přihrávku z levého kruhu na druhou stranu, kde stál DENIS JELETZ, jenž střelou z první překonal Tučka do teploměru! Asistence: Kevin Coufal.
     
    32:11
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mach – 2 min., krosček.
     
    31:09
    Velká šance, která mohla znamenat vyrovnání! Jan Kuchta jel sám na Filipa Tučka. Havlíčkobrodský zadák zkusil střelu mezi betony, na což brankář Pirátů zareagoval.
     
    28:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – 2 min., držení.
     
    21:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Zych – 2 min., podrážení.
     
    20:50
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Janko – 2 min., podrážení.
     
    19:40
    Jeden z obránců Havlíčkova Brodu špatně rozehrál na modré čáře, když poslal puk přímo na hůl Bárovi, který pelášil do útoku, našel najetého Príhodu, který tváří v tvář neuspěl v souboji se Sigmundem.
     
    18:31
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Klobouček – 2 min., podrážení.
     
    15:42
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Príhoda – 2 min., hákování.
     
    14:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Rindoš – 2 min., hákování.
     
    10:57
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutovští otevírají skóre dnešního utkání! Pětka Pirátů unavila svého soupeře v pásmu a poslala svůj tým do jednobrankového vedení. Filip Mareš přihrál na modrou čáru FRANIŠKU HYNKOVI, který střelou zápěstím poslal puk pod horní tyčku Sigmundovy svatyně! Asistence: Filip Mareš.
     
    09:30
    David Krejčí přihrál k pravé tyči Michalu Jankovi, který ihned vystřelil, Tuček předvedl skvělý semafor, kterým vychytal útočníka Brodu.
     
    08:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Tuček – 2 min., podrážení, odpyká Starý.
     
    03:11
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Topol – 2 min., sekání.

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 37. Jeletz (Coufal), 41. Hrdlička (Coufal, Zych), 46. Kuprijanov (Hrdlička), rozh. náj. Holenda – 11. F. Hynek (Mareš), 45. Príhoda (Mišovic, Starý), 54. Vostiňák (F. Hynek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Kuprijanov (HBR)
    1:0   Vostiňák (CHM)
    2. série:
    1:0   Zych (HBR)
    1:1   Mišovic (CHM)
    3. série:
    1:1   Coufal (HBR)
    1:1   Starý (CHM)
    4. série:
    1:1   Hrdlička (HBR)
    1:1   Príhoda (CHM)
    5. série:
    2:1   Holenda (HBR)
    2:2   Rindoš (CHM)
    6. série:
    2:2   Mišovic (CHM)
    2:2   Kuprijanov (HBR)
    7. série:
    2:2   Rindoš (CHM)
    3:2   Holenda (HBR)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Vaněček, Topol, Zych (C), Kuchta, Besmák (A), Bezpalec, Kutlvašr, Jeletz – Krejčí, Holenda (A), Kuprijanov, Routa, Coufal, Machovský, Janko, Hrdlička, Niederhafner, Mach
    Trenér: Václav Adam

    Piráti Chomutov: Tuček (Suk) – F. Hynek (A), Mareš, Sýkora, Svoboda, V. Hynek, Žižka, Filip – Klobouček, Bár, Mišovic, Starý, Vondrášek, Príhoda (A), Vostiňák (C), Šugár, Rindoš
    Trenér: Petr Jíra

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Pavel Kolář, Jan Kopecký

    Diváci: 155
    thejrc.org