Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Olomouc – Jihlava 1:7 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 5:0 (kon.) | Třinec – Liberec 7:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 14.10.2022, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Partner:
     
    48:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se vymanili ze sevření, táhli přečíslení tři na dva, které z mezikruží doslova zavěsil do pravého horního růžku JAROSLAV KREUZMAN. Asistence: Jan Matuška a Jan Kučera.
     
    31:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Handl ještě minul přes obránce zařízení, kotouč se ovšem rychle vrátil od zadního mantinelu na levý kruh, odkud jej z první napálil do sítě JAN BOTOŠ. Asistence: Radim Handl a Jakub Galnor.
     
    19:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže domácí podnikli rychlý výpad, který zakončil zblízka z levé strany MAREK SOUKUP. Domácí tak v této periodě udeřili v první i poslední minutě. Asistence: Aleš Mazanec a Matyáš Borák.
     
    00:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé jako zažívání po moravském pivu! Dáňa vybojoval puk na pravém kruhu, poslal za sebe na MATYÁŠE BORÁKA, který našel mezírku mezi betony Ebenstreita. Asistence: Marek Soukup a Josef Dáňa.
    Marken.cz

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 1. Borák (M. Soukup, Dáňa), 20. M. Soukup (Mazanec, Borák), 49. Kreuzman (Matuška, Kučera) – 32. Botoš (Handl, Galnor)


    HC Škoda Plzeň: Vondraš (Bočan) – Buzek Skok Eichler, Jiříček, Kubíček (A) Hodinář, Houdek – Hořejší, Remeš, Kreuzman, Dominik Soukup, Marek Soukup, Pešek, Mazanec (A), Kučera, Kaiser, Matuška, Borák, Dáňa (C).
    Trenér: Petr Vojan.

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Dybal) – Tůma, Smýkal, Beran, Bulka (A), Zolnaj, Cipko, Anton – Varvařovský, Šlechta, Pastor, Botoš (C), Adámek, Skuhravý, Zeman, Šmíd, Galnor, Kusák, Handl, Zahejský.
    Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Kosnar, Květoň – Zíka, Malý.

    Diváci: 56
    thejrc.org