Buffalo – Ottawa 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:2 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 5:2 (kon.)
NY Islanders – Florida 1:3 (kon.) | Toronto – Washington 3:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 3:7 (kon.)
Nashville – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Colorado 5:3 (kon.) | Vegas – Chicago 1:0 (kon.)
Los Angeles – Seattle 1:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Dallas Stars
Pátek 14.10.2022, 02:40 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Navíc je tu ještě vyloučení na hostující straně. Dvě minuty za krosček totiž dostává Jani Hakanpää (DAL).
     
    48:27
    Nashville bude hrát přesilovou hru, protože dvě minuty za hákování dostává Esa Lindell (DAL).
     
    43:01
    Přesilová hra Nashvillu končí předčasně, když je na dvě minuty za držení vyloučen Alexandre Carrier (NSH), který musel zastavit pronikajícího Hintze.
     
    41:18
    Nashville bude hrát v úvodu třetí třetiny přesilovou hru, když je na dvě minuty za podrážení vyloučen Jani Hakanpää (DAL).
     
    35:06
    Nashville se následně ihned nacpal do svého útočného pásma, kde si nakonec domácí vybojovali svou přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Colin Miller (DAL).
     
    32:14
    Dallas bude hrát přesilovou hru, protože Eeli Tolvanen (NSH) ve středním pásmu zasáhl Marchmenta loktem přímo do hlavy, takže za své počínání dostává dvě minuty.
     
    18:06
    Tak tohle je hodně laciný trest, který nyní dostává domácí střídačka, když si Predátoři nepohlídali své střídaní, a tak je tu další přesilová hra Dallasu.
     
    13:45
    Tanner Jeannot (NSH) si to rozhodně nenechal líbit a následně se ihned pustil do Janiho Hakanpy (DAL), a tak oba dostávají pět minut za bitku. Nicméně zde ještě bylo sekání Jakova Trenina (NSH), takže si Dallas zahraje svou první přesilovou hru.
     
    07:54
    Predátoři si zahrají první přesilovou hru v utkání, když je Miro Heiskanen (DAL) vyloučen na dvě minuty za podrážení, ale finský obránce se domácího hráče ani nedotkl, protože ten už padal sám, takže tady tedy rozhodně žádný trest být neměl.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 45. Johansen (Tolvanen) – 3. Marchment (Seguin), 19. Marchment (Lundkvist, Seguin), 40. Pavelski (Hintz, J. Robertson), 45. W. Johnston (Seguin, R. Suter)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), A. Carrier, McDonagh, Ekholm (A), Borowiecki, Fabbro – F. Forsberg, Granlund (A), Duchene – Niederreiter, Johansen, Tolvanen – Trenin, Sissons, Jeannot – Co. Smith, Glass, Sherwood.
    Trenér: John Hynes

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Lundkvist, R. Suter, Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Marchment, Seguin (A), Dellandrea – Ja. Benn (C), W. Johnston, Gurjanov – Kiviranta, Faksa, Glendening.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Fournier, Tobias

    Diváci: 17 692
    bahis siteleri