Jihlava – Pardubice B 3:2 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:4 (3:4 po s.n.) | Šumperk – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Vsetín – Slavia 4:0 (kon.) | Zlín – Frýdek-M. 0:4 (kon.) | Prostějov – Přerov 2:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice B
Sobota 15.10.2022, 16:30 • Zimní stadion Jana Marka, Jindřichův Hradec • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:21
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Pardubice v samotném závěru využívají přesilovou hru a sedm minut před koncem dramatizují celý zápas. Zmatků v obraně Dukly využil MARTIN BUČKO, který dostal přihrávku na pravý kruh a nikým nehlídaný prostřelil Berana u pravé tyčky. Asistence: Jiří Půhoný.
     
    47:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukle se vyplácí trpělivé dobývání hostující branky. Harkabus poslal přes obránce puk na JIŘÍHO FRONKA, který si sám z malé vzdálenosti obehrál Kloučka a zakončil bekhendem do branky. Asistence: Tomáš Harkabus.
     
    32:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tentokrát už PETR BERÁNEK uspěl a vrátil Dukle vedení v zápase. Útočník Dukly už téměř v brankovišti několikrát dorážel za Kloučka, následně v pádu se před ním objevilo volné místo a Beránek rychle dorazil kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Filip Seman, Otakar Šik.
     
    10:28
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Hosté využili nepřehledné situace a vyrovnávají skóre zápasu. Puk se po střele odrazil na JANA ZDRÁHALA, který v tu chvíli byl úplně volný. V souboji 1 na 1 nakonec překonal Berana střelou do horního rohu. Asistence: Michal Machač.
     
    04:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tento gól už bude s jistotou platit. V přesilové hře dostal puk k modré PATRIK MIŠKÁŘ, na nic nečekal a bez přípravy vymetl horní roh hostující branky. Asistence: Filip Haman, Jiří Fronk.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 5. Miškář (Haman, Fronk), 32. Beránek (Seman, Šik), 48. Fronk (Harkabus) – 11. Zdráhal (M. Machač), 54. Bučko (Půhoný)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Wolf) – Dundáček, Rutar, Kolář, Haman, M. Jáchym, F. Kočí, A. Dvořák – Čachotský (A), Skořepa (C), Pořízek – Harkabus (A), Miškář, Fronk – Beránek, Seman, Šik – Křehlík, Handl, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Dynamo Pardubice B: Klouček (Nečas) – Bučko, Drtina, Nedbal, Zdráhal (A), Oliva, Kaštánek – Rouha, Kaut (C), Půhoný – Endál, Herčík, Kulhánek – Turek, Pochobradský, M. Machač – Rohlík, T. Zeman, Hajný.
    Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Hucl, Skopal – Jindra, Štofa
    thejrc.org