Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Zlín – Jihlava 1:5 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 0:1 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 2:3 (po pr.) | Plzeň – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 4:0 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 15.10.2022, 12:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    64:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovku a rozhodují o své výhře. Po kombinaci v útočné třetině se po přihrávce od Ondřeje Chabady dostal ke střele z kruhu PAVOL ŠTETKA, který vymetl horní roh branky. Kasal by bez šance. Asistence: Ondřej Chabada, Dominik Pavlata.
     
    48:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    DOMINIK PAVLATA překonal Jana Kasala z trestného střílení. Pomalu se rozjel, poté zrychlil. Najel si do středu a poslal puk do proti pohybu brankáře Jana Kasala – 2:2.
     
    20:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z kraje prostřední části se do brejku po přihrávce Lukáše Krále dostal PETR MORAVEC, který si zkušeně poradil. Po bekhendovém blafáku poslal kotouč mezi nohy soupeřova brankáře a hezkou akcí dostává Lvy do vedení. Asistence: Lukáš Král, Jiří Klíma.
     
    03:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hradec si vedení však příliš neužil! Hned po první trefě zápasu tu máme záhy i druhou. DOMINIK PAVLATA překonal Kasala po přihrávce Novotného střelou z mezikruží a je vyrovnáno. Asistence: Adam Novotný
     
    02:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní gól zápasu! Michal Beneš našel přesnou přihrávkou svého bratra MATĚJE BENEŠE, který svižnou střelou z kruhu k tyči otevřel skóre. Asistence: Michal Beneš.

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 3. Matěj Beneš (Michal Beneš), 21. Moravec (Král, Klíma) – 4. Pavlata (A. Novotný), 49. Pavlata (TS), 65. Štetka (Chabada, Pavlata)


    Mountfield HK: Kasal (Žalčík) – Žaba, Havlíček (C), Táborský, Hrbek, Hušek, Boukal – Král, M.Novotný, Moravec, Matěj Beneš (A), Kopecký, Klíma, Giesl, Idžan, Prášek, Michal Beneš (A), Vencl, Brožek
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Borovička) – Rájek, Chabada (C), Tvrdík, Koudelka, Helikar, Švec, Vachun – A. Novotný, Kalužík, Gromadzki, Sydorenko, Paleček, Štetka (A), Fiala, Kotalík, Kloz (A), Burda, Pavlata
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Bejček, Micka – Lučan, Klouček

    Diváci: 133
    bahis siteleri