Detroit – Montreal 3:0 (kon.) | Columbus – Tampa 2:5 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 4:1 (kon.)
San Jose – Carolina 1:2 (kon.) | Buffalo – Florida 3:4 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 3:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Montreal Canadiens
Sobota 15.10.2022, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Olli MÄÄTTÄ - 3:0
     
    59:12
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté stále pokoušeli power-play, jenže prakticky ihned přišli o puk a střelou ze středního pásma trefil prázdnou bránu OLLI MÄÄTTÄ – 3:0. Asistence: Michael Rasmussen, Oskar Sundqvist.
    58:59 Michael RASMUSSEN - 2:0
     
    58:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Domácí se dostali k puku, Copp mohl sám zakončovat, ale ještě jej posunul doprava na MICHAELA RASMUSSENA a ten, i když to měl trochu na dlouhou hůl, došťouchl puk do prázdné branky – 2:0. Asistence: Andrew Copp, Dylan Larkin.
    42:33 Elmer SÖDERBLOM - 1:0
     
    42:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak jsme se konečně dočkali první branky zápasu a pro střelce je to velká sláva! Detroit se usadil v útočném pásmu, první střelecký pokus šel sice vedle, poté ale Rasmussen přiklepl před brankoviště na ELMERA SÖDERBLOMA, ten zakončil mezi Allenovy betony a dal tak gól ve svém debutu v NHL – 1:0! Asistence: Michael Rasmussen, Oskar Sundqvist.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 43. Söderblom (Rasmussen, Sundqvist), 59. Rasmussen (Copp, Larkin), 60. Määttä (Rasmussen, Sundqvist)


    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Chiarot (A), Seider, Määttä, Hronek, Lindström, Hägg – Raymond, Larkin (C), Bertuzzi – Perron (A), Copp, Vrána – Sundqvist, Rasmussen, Söderblom – Erne, Veleno, Kubalík.
    Trenér: Derek Lalonde

    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – Savard (A), Guhle, Wideman, Xhekaj, Kovacevic, Harris – Jos. Anderson, Suzuki (C), Caufield – Hoffman, Dach, Monahan – Gallagher (A), Dvorak, Slafkovský – Dadonov, Evans, Pitlick.
    Trenér: Martin St. Louis

    Rozhodčí: Brenk, Rehman – Knorr, McNamara

    Diváci: 19 515
    bahis siteleri