Letňany – Příbram 3:6 (kon.) | Ústí n/L – Písek 6:1 (kon.) | Hronov – Tábor 3:10 (kon.)
Vyškov – Nový Jičín 6:5 (kon.) | SHKM Hodonín – Kopřivnice 5:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Havířov 2:6 (kon.)
Chomutov – Benátky n/J 8:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 1:2 (kon.) | Znojmo – Opava 5:0 (kon.)
Řisuty – Mostečtí Lvi 7:4 (kon.) | Jablonec n/N – Cheb 5:6 (0:2 po s.n.) | Vrchlabí – Klatovy 4:3 (kon.)
Děčín – Kobra 1:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (1:2, 1:4, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 15.10.2022, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Východ • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Petržilka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    53:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Valášek – 2 min., hrubost.
     
    46:27
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Zdeněk – 2 min., podrážení.
     
    45:48
    Bruslaři promarnili další velkou šanci! Jaroslav Moučka dostal kotouč do útočného pásma a následně našel před bránou volného Marka Kopice. Ten ale ve vyložené šanci nepřekonal Martina Šindelku.
     
    42:58
    Adam Kofroň se s kotoučem dostal z rohu kluziště až před bránu, kde se dostal do zakončení. Z velké blízkosti však trefil jen Chaloupkovy betony.
     
    40:50
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Holenda – 2 min., podrážení.
     
    38:08
    Dominik Dušek si objel obránce a ocitl se sám před bránou! Zkoušel udělat kličku do bekhendu, Šindelka ale dokázal natáhnout beton, a zneškodnil tak další velkou šanci domácích.
    37:02 ZDENĚK - 2:6
     
    37:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov dává ve druhé třetině již čtvrtý gól! JIŘÍ ZDENĚK ujel po pravé straně a střelou na přední tyč prostřelil Ondřeje Chaloupka, čímž si dnes připisuje hattrick. Asistence: Martin Dudáš, Adam Kofroň.
     
    36:15
    Havířov se před bránou již vůbec nehýbal a Bruslaři pořádně utahovali smyčku! Vždy jim však chyběl malinkatý kousíček ke střele do prázdné brány, a hosté tak nakonec těžké chvíle i s trochou štěstí přežili.
     
    35:00
    Luboš Voříšek vystřelil ze spodu pravého kruhu. Šindelka neměl kotouč ve své moci a před bránou se strhla velká mela! Puk nakonec vyjel pryč z nebezpečného prostoru.
     
    34:08
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Dudáš – 2 min., podrážení.
     
    32:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kliment – 2 min., krosček.
     
    29:27
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod:
    ze hřiště odchází Nedvěd, přichází Chaloupek.
    29:27 ANTONÍČEK - 2:5
     
    29:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Bruslaři laxní nahrávkou v obranném pásmu ztratili kotouč. PETR ANTONÍČEK zachytil puk, nabruslil si pravého kruhu a střelou do vinglu zavěsil. Asistence: Jiří Zdeněk, Tomáš Foltyn.
     
    27:38
    Petr Kuchta dojížděl volný kotouč a ocitl se sám před bránou! Puk mu ale přeskočil hůl, a do zakončení se tak nedostal!
    26:27 ZDENĚK - 2:4
     
    26:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou znovu do dvoubrankového vedení! Po pravé straně přebruslil skoro celé hřiště JIŘÍ ZDENĚK, jenž z pravého kruhu propálil Martina Nedvěda. Asistence: Petr Kuboš, Tomáš Foltyn.
    25:05 VALÁŠEK - 2:3
     
    25:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediného gólu! Dominik Dušek připravil MILANU VALÁŠKOVI kotouč na osu hřiště. Jeho střela propadal Šindelkovi mezi rukou a tělem. Asistence: Dominik Dušek, Jaroslav Moučka.
     
    23:21
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Kuboš – 2 min., vysoká hůl.
    21:30 ZDENĚK - 1:3
     
    21:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o dvě branky! Nahození od modré z hole Tomáše Havlíka vyrazil Martin Nedvěd jen před sebe, kde se nejrychleji zorientoval JIŘÍ ZDENĚK, jenž dostrkal kotouč do brány. Asistence: Tomáš Havlík, Adam Kofroň.
    19:59 DUDÁŠ - 1:2
     
    19:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté v poslední sekundě první třetiny obrací skóre na svojí stranu! MARTIN DUDÁŠ dostal nahrávku do pravého kruhu, odkud přesnou střelou do levého horního růžku Nedvědovy brány k velké radostí Havířova skóruje. Asistence: Adam Kofroň, Daniel Spratek.
     
    19:36
    Adam Kofroň nehrával z levé strany před bránu na úplně volného Martina Dudáše! Ten ale z bezprostřední blízkosti trefil pouze přesouvajícího se gólmana.
     
    18:21
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Grauer – 2 min., krosček.
    15:22 ANTONÍČEK - 1:1
     
    15:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav utkání! Matouš Ćmiel objel bránu Havlíčkova Brodu a se štěstím procpal kotouč na pravou tyč, odkud do poloprázdné brány zakončil PETR ANTONÍČEK. Asistence: Matouš Ćmiel, Jakub Apolenář.
     
    13:56
    Havlíčkův Brod udělal před bránou hostů pořádný zmatek! Milan Valášek se štěstím procpal kotouč na Luboše Voříška, jenž z mezikruží neposlal tak dobrou ránu, jak by si asi představoval. Šindelka si připsal další důležitý zákrok.
     
    12:38
    Jaroslav Moučka do exkluzivní nahrávku na levou tyč! Jeho střelu z první ale zlikvidoval skvělým zákrokem Martin Šindelka.
     
    11:14
    Tomáš Foltyn se otočil před bránou domácích a pěknou střelou bekhendem zaměstnal Martina Nedvěda! Ten se musel hodně natahovat, aby šanci hostů zastavil.
     
    10:02
    Domácí měli na hokejkách slušnou šanci, když Marek Tecl ještě vylepšoval pozici pro jednoho ze spoluhráčů! Kotouč se ale nakonec odrazil pryč z brankoviště.
     
    06:39
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Apolenář – 2 min., vražení na hrazení.
     
    04:48
    Jakub Apolenář se dostal ke střele z mezikruží, kde byl úplně sám! Trefil ale jen ležící hokejku Jiřího Benáka, která zpomalila kotouč a pomohla Nedvědovi k zákroku.
     
    03:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vašíček – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Mroweic – 2 min., hrubost.
     
    03:48
    Dominik Dušek se individuálně probil před bránu Havířova, kde z blízkosti zakončil! Šindelka při přesunu nenechal mezi betony místo a střelu vychytal.
    02:09 TECL - 1:0
     
    02:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Jakub Petržilka se hnal na Martina Šindelku, jenž jeho střelu vyrazil. Kotouč se dostal k MARKU TECLOVI, jenž se štěstím dorazil puk za brankovou čáru! Asistence: Jakub Petržilka, Richard Cachnín.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 3. Tecl (Petržilka, Cachnín), 26. Valášek (Dušek, Moučka) – 16. Antoníček (Ćmiel, Apolenář), 20. Dudáš (Kofroň, Spratek), 22. Zdeněk (Havlík, Kofroň), 27. Zdeněk (Kuboš, Foltyn), 30. Antoníček (Zdeněk, Foltyn), 38. Zdeněk (Dudáš, Kofroň)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Čermák, Benák, Krejčí, Vašíček (A), Grauer, Kliment, Kerber – Kuchta (C), Voříšek (A), Valášek – Dušek, Moučka, Kopic – Petržílka, Cachnín, Tecl – Holenda, D. Košťál, Vacík
    Trenér: Aleš Kraučuk

    AZ Havířov: Šindelka (Štipčák) – Kunc, Kuboš, Dudáš (C), Havlík, Ščurek, Mrowiec, Bílek – Antoníček, Ćmiel, Apolenář – Foltýn, Zdeněk (A), Kofroň – Pawliczek, Spratek, Mrva (A) – Pastor, Krupa, Middleton
    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Jan Grygera – Jan Řezníček, Petr Hofman

    Diváci: 369
    thejrc.org