Mladá Boleslav – Mountfield HK 0:2 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:3 (kon.) | Třinec – Sparta 4:2 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:0 (po pr.) | K. Vary – Motor ČB 4:3 (kon.)
Vítkovice – Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
HC Sparta Praha
Neděle 16.10.2022, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400 diváků) • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:10 Martin RŮŽIČKA - 4:2
     
    50:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a jdou do dvoubrankového trháku! Nestrašil poslal kotouč mezi kruhy, kde hlídkoval Marko Daňo. Slovenský útočník však měl velké problémy se zpracováním, hostům se ale ani natřikrát nepovedlo dostat kotouč do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky. Daňo s Voženílkem nakonec posunuli puk na MARTINA RŮŽIČKU, který golfákem propálil Kořenáře mezi betony! Asistence: Daniel Voženílek, Marko Daňo.
    45:33 Tomáš MARCINKO - 3:2
     
    45:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčejí skóre dnešního utkání! Ve středním pásmu vyplaval kotouč před Martinem Růžičkou, třinecký útočník jej zavezl do hloubi hostujícího pásma a zpoza Kořenářovy branky vyzval zpětným pasem ke skórování TOMÁŠE MARCINKA! Urostlý útočník sice musel zakončovat nadvakrát, bekhendem ale poslal puk pod ležícím Kořenářem! Asistence: Martin Růžička.
    37:41 Libor HUDÁČEK - 2:2
     
    37:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme opět srovnáno! Oceláři se ve čtyřech vydali do útočného pásma, Milan Doudera středem kluziště zatáhl hru do pásma Sparty, kousek za modrou pak přenechal puk LIBORU HUDÁČKOVI, který si srovnal mířidla a poslal puk přesně k levé tyči Kořenářovy klece! Asistence: Milan Doudera, Andrej Nestrašil.
    31:19 Roman HORÁK - 1:2
     
    31:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostům se sice dlouho nedařilo dostat do útočného pásma, nakonec ale Sparťané předvedli pohlednou kombinaci na jeden dotek, po které slaví druhou branku. Michal Řepík posunul kotouč z modré na Davida Tomáška, který z jedničky namazal do mezikruží ROMANU HORÁKOVI. Mazanec byl zcela bez šance. Asistence: David Tomáše, Michal Řepík.
    27:01 Patrik HREHORČÁK - 1:1
     
    27:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sparta nezačala přesilovku vůbec dobře a Oceláři se prosazují při vlastním oslabení! Domácí nejprve vyhodili kotouč do hostujícího pásma, u mantinelu pak rozehrávku sebral Andrej Nestrašil, poslal do akce PATRIKA HREHORČÁKA, který se prosmýkl mezi dvojicí bránících hráčů a zavěsil kotouč pod horní tyč Kořenářovy branky! Asistence: Andrej Nestrašil.
    21:16 Erik THORELL - 0:1
     
    21:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Branka platí, Sparta otevírá skóre zápasu! Pražané vtrhli do rozhozené obrany Třince, ERIK THORELL pak dostal na mezikruží dostatek času a prostoru, aby si nejprve položil Mazance na led a pak nadvakrát zasunul kotouč do třinecké klece. Nic tomu nezabránila ani snaha Marinčina, který se položil na brankovou čáru. Asistence: Roman Horák, David Tomášek.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 28. Hrehorčák (Nestrašil), 38. Hudáček (M. Doudera, Nestrašil), 46. Marcinko (M. Růžička), 51. M. Růžička (Voženílek, Daňo) – 22. E. Thorell (Horák, Tomášek), 32. Horák (Tomášek, Řepík)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, Čukste, J. Jeřábek, Zahradníček, Jaroměřský – Voženílek, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Nestrašil, Hudáček, Daňo – Chmielewski, Hrehorčák, Svačina – Buček, Lyszczarczyk, Kurovský – Hrňa.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Sparta Praha: Kořenář (J. Kovář) – Krejčík, Krutil, Polášek (A), Jurčina, Němeček, Jandus, Mikliš – Forman, Sobotka (A), Řepík (C) – E. Thorell, Horák, Tomášek – Safin, G. Thorell, D. Simon – Konečný, Vitouch, Přibyl.
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Kika, Stano – Gebauer, Hlavatý

    Diváci: 4 224
    thejrc.org