Philadelphia – Vancouver 3:2 (kon.) | Boston – Arizona 6:3 (kon.) | New Jersey – Detroit 2:5 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
NY Islanders – Anaheim 7:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 6:7 (kon.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.)
Dallas – Nashville 5:1 (kon.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.) | San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
Nashville Predators
Neděle 16.10.2022, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Mason MARCHMENT - 5:1
     
    58:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    MASON MARCHMENT v obranném pásmu zachytil přihrávku Predátorů a poté přes celé kluziště trefil opuštěnou klec. Bez asistence.
    43:13 Jason ROBERTSON - 4:1
     
    43:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jak je hokej jednoduchý nyní předvedla elitní formace Dallasu, která učebnicovým způsobem vykombinovala obranu Nashvillu a JASON ROBERTSON už byl jen na konci celé akce, když usměrnil kotouč do odkryté brány Nashvillu. Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
    38:20 Nino NIEDERREITER - 3:1
     
    38:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators se prosazují až v klasické přesilové hře, když nakonec Granlund poslal puk po ledě před bránu Dallasu, kde stál NINO NIEDERREITER, který dobře tečoval touš nad lapačku Oettingera. Asistence: MIkael Granlund, Filip Forsberg.
    27:48 Miro HEISKANEN - 3:0
     
    27:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí hokejisté dočkávají třetí branky, když se Stars prosazují po rychlém protiútoku, kde Heiskanen přihrál na útočnou modrou Robertsonovi, který poté poslal kotouč před bránu, kam si najel právě MIRO HEISKANEN, jenž už pouze usměrnil kotouč do zcela odkryté brány. Asistence: Jason Robertson.
    20:39 Roope HINTZ - 2:0
     
    20:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně nešťastná branka pro Nashville, když hosté ztratili puk ve středním pásmu a díky tomu šli Stars do rychlého protiútoku, kde si na modré nejprve Pavelski prohodil McDonagha a následně přihrál na druhou stranu ROOPEMU HINTZOVI, jenž mu chtěl kotouč vrátit, jenže bránící Ekholm ztečoval touš přesně mezi betony Sarose. Asistence: Joe Pavelski, Jason Robertson.
    04:46 Roope HINTZ - 1:0
     
    04:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují ve svém oslabení! Hintz skvěle přiletěl ze střídačky a získal puk pro Dallas a díky tomu následně Heiskanen vyslal ROOPEHO HINTZE do samostatného úniku, který ho proměnil chladnokrevně střelou pod břevno. Zcela stejným způsobem Stars překonali Sarose poprvé i v minulém utkání. Asistence: Miro Heiskanen.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Hintz (Heiskanen), 21. Hintz (Pavelski, J. Robertson), 28. Heiskanen (J. Robertson), 44. J. Robertson (Hintz, Pavelski), 59. Marchment – 39. Niederreiter (Granlund, F. Forsberg)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – C. Miller, Heiskanen, R. Suter, Hakanpää, Lundkvist, Lindell (A) – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Dellandrea, Seguin (A), Marchment – Ja. Benn (C), W. Johnston, Gurjanov – Faksa, Kiviranta, Glendening.
    Trenér: Peter DeBoer

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), McDonagh, Lauzon, Fabbro – F. Forsberg, Granlund (A), Duchene – Niederreiter, Johansen, Tolvanen – Trenin, Sissons, Jeannot – Co. Smith, Sanford, Glass.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: South, Hanson – Gawryletz, O´Quinn

    Diváci: 18 532
    thejrc.org