NY Rangers – Anaheim 6:4 (kon.) | Boston – Florida 5:3 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Washington – Vancouver 6:4 (kon.) | Detroit – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Toronto – Arizona 2:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 3:6 (kon.) | Dallas – Winnipeg 4:1 (kon.) | Seattle – Carolina 1:5 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
Florida Panthers
Úterý 18.10.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Jake DEBRUSK - 5:3
     
    58:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je to jasné, domácí celek tento zápas vyhraje, kotouč ze středního pásma do prázdné branky poslal aktivně hrající JAKE DEBRUSK.
    58:23 Colin WHITE - 4:3
     
    58:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Dlouhá hra bez brankáře a tlak v útočném pásmu se hostům vyplatil, je sníženo. Odtažený kotouč dokázal za bankovou čáru dostat snadno neobsazený COLIN WHITE. Asistence: Gustav Forsling a Carter Verhaeghe.
    52:58 Gustav FORSLING - 4:2
     
    52:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Bleskově hostující celek koriguje. Po přihrávce se tvrdou ránou od modré čáry prosazuje do horního rohu branky GUSTAV FORSLING. Asistence: Colin White a Eetu Luostarinen.
    52:31 Trent FREDERIC - 4:1
     
    52:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení, TRENT FREDERIC dostal puk za brankou, rychle ji obkroužil a dokázal najít prostor mezi brankářem a tyčkou. Asistence: A. J. Greer a Connor Clifton.
    47:01 David PASTRŇÁK - 3:1
     
    47:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to byla nádherná akce, která musela potěšit každého českého fanouška. DAVID PASTRŇÁK se vřítil do útočného pásma, oklamal obránce, udělal kličku, a blafákem poslal kotouč po ledě do branky pod brankářem. Parádní akce českého hráče. Asistence: Patrice Bergeron a Connor Clifton.
    32:35 Patrice BERGERON - 2:1
     
    32:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do povedení, po rychlém přenesení hry se do útočného pásma dostal DeBrusk. Mohl zakončovat, ale rozhodl se pro přihrávku na druhou stranu, kde byl PATRICE BERGERON. Počkal si na pohyb brankáře, a pak zakončoval. Asistence: Jake DeBrusk.
    24:34 Sam BENNETT - 1:1
     
    24:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se usadila v útočném pásmu a po rychlé kombinaci se jí podařilo vyrovnat. Do předbrankového prostoru si najel a pohodlně zakončoval SAM BENNETT. Asistence: Matthew Tkachuk a Rudolfs Balcers.
    00:21 Jake DEBRUSK - 1:0
     
    00:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    Z první střely v zápase se domácí celek dostává do vedení, po rychlém přenesení hry se ránou do horní části branky prosazuje JAKE DEBRUSK.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 1. DeBrusk, 33. Bergeron (DeBrusk), 48. Pastrňák (Bergeron, Clifton), 53. Frederic (Greer, Clifton), 59. DeBrusk – 25. Bennett (M. Tkachuk, Balcers), 53. Forsling (White, Luostarinen), 59. White (Forsling, Verhaeghe)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – H. Lindholm, Reilly, Forbort, Clifton, Zbořil, Renouf – Hall, Bergeron (C), DeBrusk – Zacha, Krejčí (A), Pastrňák (A) – Frederic, Coyle, Greer – N. Foligno, Nosek, Cr. Smith.
    Trenér: Jim Montgomery

    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – M. Staal, Ekblad (A), Forsling, Gudas, Mahura – Verhaeghe, Barkov (C), Reinhart – Balcers, Bennett, M. Tkachuk (A) – Luostarinen, Lundell, White – Lomberg, Cousins, Hörnqvist.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Hebert, Furlatt – Cherrey, Murray

    Diváci: 17 850
    thejrc.org