Salzburg U19 – Česko U17 1:8 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg U19
1:8 (0:3, 0:3, 1:2)
Česko U17
Úterý 18.10.2022, 16:00 • Red Bull Akademie, Salcburk • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    55:14
    Česko právě vstřelilo branku! Parádní kombinace českého týmu v útočném pásmu a je z toho vedení o sedm branek. VASYL ŠPILKA dostal skvělou nahrávku od modré čáry z hole Alexe Kubánka na pravý kruh pro vhazování a tvrdým zakončením v klidu trefil odkrytou polovinu domácí branky. Asistence: Alex Kubánek, Pavel Cipko.
     
    51:04
    Česko právě vstřelilo branku! Sedmý kotouč v rakouské brance. Nedůrazu v rozehrávce Salzburgu mezi kruhy využil ADAM BENÁK, který se kotouče zmocnil a takřka okamžitě ho důrazně poslal pod horní tyčku domácí klece. Bez asistence.
     
    48:31
    Salzburg 19 právě vstřelil branku! Tak přeci jen se domácí tým dočkal. V závěrečné třetině střílí svou první branku zápasu. ALEXANDER REBERNIG dostal nahrávku zpoza branky od Philipa Ziescheho a v klidu uklidil kotouč do české branky. Asistence: Philip Ziesche, Rio Kaiser.
     
    33:47
    Česko právě vstřelilo branku! Šestý gól českého týmu! Adam Benák našel na středu útočného pásma JIŘÍHO KLÍMU, který si následnou kličkou položil na led brankáře soupeře a poté uklidil kotouč do odkryté branky Salzburgu. Asistence: Adam Benák, Jan Skok.
     
    28:27
    Česko právě vstřelilo branku! Windhofer inkasuje již popáté. Tentokrát to byl velmi podivný gól, snad zpoza branky. Jeho autorem je PETR SIKORA, který ukazuje šikovnost. Český tým i přes to, že není dominantním týmem ve druhé třetině, střílí již druhou branku v této části hry. Bez asistence.
     
    25:27
    Česko právě vstřelilo branku! Rychlý posun českého týmu do útočného pásma znamená další branku v síti Salzburgu. Petr Sikora našel hned po vstupu do útočného pásma na modré čáře v jízdě JIŘÍHO KLÍMU, který pohotovým volejem umístil kotouč do horní části branku Windhofera. Asistence: Petr Sikora, Lukáš Král.
     
    17:03
    Česko právě vstřelilo branku! Třetí puk za zády Windhofera. Sebastian Glas vysunul z vlastní poloviny hřiště do samostatného úniku ALEXE KUBÁNKA, který nekompromisní ranou z levého kruhu překonal Windhofera v domácí kleci. Asistence: Sebastian Glas, Maximilian Curran.
     
    09:37
    Česko právě vstřelilo branku! Hosté využívají úvodní přesilovku zápasu a míří do dvougólového vedení. Na podobné místo jako před chvilkou Titlbach dostal nyní kotouč MAREK CHALOUPKA od Adama Benáka a přesnou ranou z voleje poslal kotouč do sítě. Asistence: Adam Benák, Matěj Zeman.
     
    04:02
    Česko právě vstřelilo branku! Teď už z toho branka pro český tým je. Matěj Zeman našel přesnou nahrávkou před odkrytou brankou ADAM BENÁKA, který bez problému dopravil kotouč za brankovou čáru a otevřel tam skóre. Asistence: Matěj Zeman, Jan Skok.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 49. Rebernig (Ziesche, Kaiser) – 5. Benák (Zeman, Skok), 10. Chaloupka (Benák, Zeman), 18. Kubánek (Glas, Curran), 26. Klíma (Sikora, Král), 29. Sikora, 34. Klíma (Benák, Skok), 52. Benák, 56. Špilka (Kubánek, Cipko)


    EC Red Bull Salzburg U19: Windhofer (Ankirchner) – Baumann, J. Gruber, Repo, Lemke (C), Rebernig, Kaiser, R. Gruber, Wieselthaler – Maul, I. Zelenov, Hupach – Juric (A), Ziesche, Simek – Kogler, V. Zelenov (A), Gesson – Samanski
    Trenér: Andrej Lavrov

    Česko U17: Vystrčil (Milota) – Chaloupka, Švec, Skok, Zielinski (C), Cipko, Kubánek, Hlinský – L. Král (A), Titlbach, Sikora – Zeman, Benák, Klíma – Galnor, Curran, Glas – P. Král, Špilka, Drančák, Lisler
    Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Kainberger – Kübler, Wallner
    thejrc.org