Třebíč – Prostějov 2:1 (2:1 po s.n.) | Přerov – Sokolov 3:2 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:3 (kon.)
Kolín – Vsetín 3:1 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 2:5 (kon.) | Pardubice B – Šumperk 3:2 (3:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Zlín 5:3 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 19.10.2022, 18:00 • Zimní stadion města Kolín. • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:20 Jakub CIBÁK - 3:1
     
    43:20
    Kozlové právě vstřelili branku!
    První gól v kolínském angažmá střílí s trochou dávkou paní štěstěny slovenský zadák JAKUB CIBÁK, který na modré nic nevymýšlel a zkusil své štěstí. Dobře mu pomohla clona Nedvídka před bránou. Nicméně Žukov si vybral možná první slabší moment v zápase. Asistence: Zdeněk Král, Kryštof Ouřada.
    23:01 Kryštof OUŘADA - 2:1
     
    23:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Autorem branky je KRYŠTOF OUŘADA, který už měl lehkou práci. Protože střela Koukala od modré zamířila mimo, ale odrazila se příhodně ke kolínskému útočníkovi. Asistence: Petr Koukal, Zdeněk Král.
    13:01 Lukáš PAJER - 1:1
     
    13:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Příšel, viděl, skóroval v přesilovce! LUKÁŠ PAJER prožívá krušné dny, po premiérových brankách v extralize i Lize mistrů se totiž vrátil do Kolína, kde nyní srovnává na 1:1. A to poté, co dostal nahrávku přes osu a následně nedal Žukovovi šanci, i když gólman Vsetína se dobře přesouval. Asistence: Zdeněk Král, Zdeněk Čáp.
    04:26 Marek VOŽENÍLEK - 0:1
     
    04:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši střílí první gól dnešního zápasu. Domácí se po chybné rozehrávce dostali pod tlak, Říha odvedl dobrou práci na útočné modré, následně se střela Bergera odrazila před MARKA VOŽENÍLKA, který už neměl problém dorazit kotouč za čáru. Soukup bez šance. Asistence: Jan Berger, Pavel Klhůfek.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 14. Pajer (Z. Král, Čáp), 24. Ouřada (Koukal, Z. Král), 44. Cibák (Z. Král, Ouřada) – 5. Voženílek (Berger, Klhůfek)


    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Čáp, Piegl, Naar, Niko, Kolmann, Aubrecht, Cibák – Z. Král, Koukal, Ouřada – Pajer, Nedvídek, Dlouhý – Moravec, Matějček, Jankovský – Lang, Morong, Síla.
    Trenér: Jan Šťastný.

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – Ondračka, Smetana, O. Němec, Kajínek, Jenáček, Říha, Voženílek – Jenyš, Lichanec, Rob – Berger, Klhůfek, Klímek – Jonák, Přikryl, Sihvonen – Š. Bláha, Berzinš, Vítek.
    Trenér: Roman Stantien.

    Rozhodčí: Zavřel, Čáp – Baxa, Dědek.
    bahis siteleri