Vítkovice – Přerov 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 6:2 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 4:3 (kon.)
Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Kladno 4:2 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:1 (kon.)
Olomouc – Poruba 0:7 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Tábor 6:0 (kon.)
Jihlava – Motor ČB 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 7:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (3:2, 0:0, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 20.10.2022, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    50:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovku využil Hradec dvě sekundy před jejím koncem a tohle už je trochu i debakl. Jón měl chvíli prostoru u mantinelu na pravé straně a vymyslel parádní přihrávku na DOMINIKA PAVLÍKA, který si sjel před branku z kruhů. Pech sice dokázal reagovat, vystrčený beton do prostoru byl ale málo – 6:2! Asistence: Jakub Jón.
     
    48:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    V oslabení odskakují Lvi do trháku a pravděpodobně si tenhle duel už pohlídají! Nepřesnou přihrávku na modrou totiž vypíchl VOJTĚCH ASCHENBRENNER a mazal sám na branku. Proti Pechovi si nedělal problémy, zvolil rychlou kličku na forhend a zasunul za beton hostujícího gólmana – 5:2! Bez asistence.
     
    42:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi ale odskakují na dvě branky a jsou blíže třem bodům! Výbornou práci v tomhle případě předvedl zejména Černý, který po přihrávce od Jakuba Aschenbrennera stáhl hru až do rohu, navázal na sebe dva obránce a poslal kotouč před gólmana na výborně postaveného JAROSLAVA BOLEHOVSKÉHO. Ten už jenom doklepl do prázdné – 4:2! Asistence: Štěpán Černý, Jakub Aschenbrenner.
     
    17:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Remízový stav ale vydržel ani ne půl minuty. Bednář totiž z mezikruží vyzval JAROSLAVA BOLEHOVSKÉHO, který nabral velkou rychlost, objel obránce a fakticky šel sám na branku. Zakončení si nijak nekomplikoval, Pechovi poslal kotouč nad lapačku a Hradec je zpět ve vedení – 3:2! Asistence: Jakub Bednář, Patrik Hendrych.
     
    17:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    K využití přesilovky však občas stačí jeden dobře provedený rychlý útok a je srovnáno! Pekař táhl kontr po levém křídle, přičemž mu na středu dojížděl DAVID ROZSÍVAL. Pekař mu tak v ideální chvíli pustil puk, Rozsíval se do toho opřel a vymetl křížem zadní vingl – 2:2! Asistence: Daniel Pekař, Pavel Průšek.
     
    14:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři pět a půl minuty před koncem třetiny snižují! Vyhrané buly šlo na Vojtěcha Pilíška, který se rozhodl pro nahození na branku. To navíc tečoval IMRICH MAXIN tak šikovně, že Petřík neměl možnost nijak zasáhnout a Liberec se přibližuje – 2:1! Asistence: Vojtěch Pilíšek.
     
    08:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další vyhrané buly v útočném pásmu a Hradec vede už o dvě branky! Vítek si v rohu kluziště udělal prostor a našel přihrávkou před brankou zcela volného ONDŘEJE PÁLENÍKA, který se neunáhlil. Počkal si na vhodný moment zakončení a puk zvedl Pechovi nad lapačku. Takový vstup si určitě hosté nepředstavovali – 2:0! Asistence: Tobiáš Vítek.
     
    04:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    I na základě téhle chyby se Lvi dostávají do vedení! Černý z modré posunul puk na Jóna, který hrál z první mezi kruhy na DOMINIKA PAVLÍKA. Jeho pokus z mezikruží propadl Pechovi mezi betony a hosté musí dotahovat – 1:0! Asistence: Jakub Jón, Štěpán Černý.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 5. Pavlík (Jón, Černý), 9. Páleník (Vítek), 18. Bolehovský (Bednář, Hendrych), 43. Bolehovský (Černý, J. Aschenbrenner), 49. V. Aschenbrenner, 51. Pavlík (Jón) – 15. Maxin (Pilíšek), 18. Rozsíval (Pekař, Průšek)


    Mountfield HK: Petřík (Šimon) – Mráz (A), Burda, Janeček, Černý, J. Aschenbrenner, Samek (A) – Jón (C), Hendrych, Pavlík, Voděracký, V. Aschenbrenner, Bolehovský, Vítek, Bednář, Páleník
    Trenér: Luboš Dvořák

    Bílí Tygři Liberec: Pech (Bogač) – Pilíšek, Průšek (A), Seidl, Jarabko, Hrouda, Macháček (C), Král, Ehrenberger – Rozsíval, Pekař, Hájek, Kratochvíl, Šťástka, Kučera, Prokůpek, Maxin, Bajer
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Bernat – Hájková, Jiruška

    Diváci: 78
    thejrc.org