Florida – Philadelphia 4:3 (kon.) | Colorado – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Seattle – St. Louis 3:4 (po pr.)
konec
Florida Panthers
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 20.10.2022, 01:30 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Travis KONECNY - 4:3
     
    59:57
    Philadelphia právě vstřelila branku! Kevin Hayes přenesl hru doprava a TRAVIS KONECNYpoté skóroval tři sekundy před koncem zápasu střelou z pravého kruhu pro vhazování do prázdné sítě! Asistence: Kevin Hayes a Anthony DeAngelo.
    49:08 Josh MAHURA - 4:2
     
    49:08
    Florida právě vstřelila branku! JOSH MAHURA vstřelil svůj první gól v dresu Panthers, když na vrcholu levého kruhu zvedl hlavu a střelou zápěstím zamířil pod teploměrem brankáře Flyers ke vzdálenější pravé tyči! Opět je to o dva. Asistence: Sam Bennett a Matthew Tkachuk.
    43:51 Rudolfs BALCERS - 3:2
     
    43:51
    Florida právě vstřelila branku! Domácí RUDOLFS BALCERS si najel před bránu na nádhernou kolmou průnikovou přihrávku od Sama Bennetta a bekhendem zamířil z blízkosti pod horní tyč! Asistence: Sam Bennett a Matthew Tkachuk.
    35:16 James van Riemsdyk - 2:2
     
    35:16
    Philadelphia právě vstřelila branku! Ivan Provorov vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a před bránou vznikla nepřehledná situace, které dokonale využil JAMES VAN RIEMSDYK, když mezi betony ležícího Sergeje Bobrovského zamířil do sítě a vyrovnal na 2:2! Asistence: Travis Konecny a Ivan Provorov. (PG)
    16:31 Nick SEELER - 2:1
     
    16:31
    Philadelphia právě vstřelila branku! NICK SEELER si najel před bránu na krátkou zpětnou přihrávku z levého rohu útočného pásma a bekhendem poté mezi levým betonem a lapačkou Sergeje Bobrovského zamířil do sítě! Kevin Hayes si připsal první asistenci a je to jeho 200. asistence v NHL! Asistence: Kevin Hayes a Zack MacEwen.
    08:38 Carter VERHAEGHE - 2:0
     
    08:38
    Florida právě vstřelila branku! Útočník CARTER VERHAEGHE nabral na pravém křídle velkou rychlost a střelou zápěstím zamířil z pravého kruhu nad lapačkou Felixe Sandströma k tyči! Asistence: Gustav Forsling a Aleksander Barkov.
    06:06 Carter VERHAEGHE - 1:0
     
    06:06
    Florida právě vstřelila branku! Domácí CARTER VERHAEGHE se znovu dostal ke střele na bodu pravého kruhu pro vhazování a tentokrát už přesnou střelou zápěstím vymetl bližší horní roh brány! Asistence: Aleksander Barkov a Radko Gudas.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Verhaeghe (Barkov, Gudas), 9. Verhaeghe (Forsling, Barkov), 44. Balcers (Bennett, M. Tkachuk), 50. Mahura (Bennett, M. Tkachuk) – 17. Seeler (Hayes, MacEwen), 36. J. van Riemsdyk (Konecny, Provorov), 60. Konecny (Hayes, DeAngelo)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Kiersted, Forsling, Gudas, Mahura, M. Staal, Carlsson – Reinhart, Barkov (C), Verhaeghe – Balcers, Bennett, M. Tkachuk (A) – White, Lundell, Luostarinen – Hörnqvist (A), Cousins, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Philadelphia Flyers: Sandström (Hart) – DeAngelo, Provorov, Braun, Sanheim, Seeler, Zamula – Konecny, Hayes, Laughton (A) – Laczynski, Frost, J. van Riemsdyk – Allison, Cates N., Farabee – MacEwen, Cates J., Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Steve Kozari, Brandon Schrader. Čároví: David Brisebois, Kilian McNamara

    Diváci: 17421
    thejrc.org