Hvězda Praha – Sparta 5:2 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:5 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 1:2 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 4:3 (po pr.) | Přerov – Olomouc 2:3 (po pr.) | Plzeň – Slavia 3:0 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Poruba – Zlín 3:2 (po pr.) | HK MD Šumperk – Vítkovice 1:2 (1:2 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 1:6 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
Mountfield HK
Sobota 22.10.2022, 13:45 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    57:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    A ještě jeden zásah Hradce Králové. JAKUB JÓN dostal přihrávku před brankoviště, odkud prostřelil domácího brankáře kolem tyče. Asistence: Štěpán Černý, Jakub Aschenbrenner.
     
    38:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují popáté! PATRIK HENDRYCH se prosadil střelou o tyč od modré čáry. Ani tentokrát toho domácí gólman asi moc vidět nemohl. Asistence: Jakub Jón, Vojtěch Aschenbrenner.
     
    36:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru pět na tři brzy využívají. JAKUB ASCHENBRENNER dostal přihrávku od svého dvojčete na modrou čáru, kde napřáhl a vyslal přízemní střelu, který brankářovi propadla mezi betony. Havlíčkobrodský gólman toho pravděpodobně příliš neviděl. Asistence: Vojtěch Aschenbrenner.
     
    34:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí nejprve ztratili kotouč, ale dostali se k němu zpátky. Tadeáš Koubek přihrál do pravého kruhu, kde z první vystřelil LUKÁŠ NOVÝ. Puk i díky teči hostujícího obránce propadl brankářovi mezi betony. Asistence: Tadeáš Koubek.
     
    31:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se ve vlastním oslabení dostávají do tříbrankového trháku. Havlíčkobrodští obránci špatně rozehráli přímo na hůl VOJTĚCHA ASCHENBRENNERA, který sjel před bránu a zblízka zavěsil bekhendem puk přímo pod břevno. Bez asistence.
     
    21:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté hned z první útočné akce ve druhé třetině odskakují do dvoubrankového vedení. Střelu z levého křídla domácí brankář ještě vyrazil, z dorážky se už ale ONDREJ PÁLENÍK prosadil. Asistence: Tobiáš Vítek, Štěpán Černý.
     
    12:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nejlepší střelec Hradce Králové přidává další gól! VOJTĚCH ASCHENBRENNER dostal přihrávku na vrcholek pravého kruhu, kde se z první opřel do kotouče a nekompromisní tvrdou ránou o břevno otevřel skóre. Asistence: Jakub Jón, Dominik Pavlík.
    Marken.cz

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 35. Nový (Koubek) – 13. V. Aschenbrenner (Jón, Pavlík), 22. Páleník (Vítek, Černý), 32. V. Aschenbrenner, 37. J. Aschenbrenner (V. Aschenbrenner), 39. Hendrych (Jón, V. Aschenbrenner), 58. Jón (Černý, J. Aschenbrenner)


    BK Havlíčkův Brod: Kamenický (41. Račan) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam, Ondruš, Teml, Danyljuk – Křížek, Koubek, Nový (A) – Dvořák, Frühbauer, Kozlík – Kraučuk, Adamec, Suchý – Hospodka
    Trenér: Duben

    Mountfield HK: Petřík (Meišner) – Mráz (A), Samek (A), Burda, Janeček, Černý, J. Aschenbrenner, Forejtek – Pavlík, Hendrych, Voděracký, V. Aschenbrenner, Jón, Vítek, Bolehovský, Páleník
    Trenér: Dvořák

    Rozhodčí: Veinfurter – Všetečka, Šesták
    ocianews.com