Příbram – Benátky n/J 5:3 (kon.) | Písek – Hronov 10:4 (kon.) | Kopřivnice – Vyškov 5:3 (kon.)
Opava – SHKM Hodonín 2:3 (0:2 po s.n.) | Havířov – Znojmo 1:5 (kon.) | Klatovy – Jablonec n/N 3:6 (kon.)
Mostečtí Lvi – Ústí n/L 1:7 (kon.) | Kobra – Letňany 2:4 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 0:5 (kon.)
Cheb – Děčín 8:1 (kon.) | Nový Jičín – Vel. Meziříčí 2:4 (kon.) | Řisuty – Chomutov 1:13 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
10:4 (5:1, 3:2, 2:1)
HC WIKOV Hronov
Sobota 22.10.2022, 17:00 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Západ • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:34
    Písek právě vstřelil branku!
    Pověstná desítka padla! LUKÁŠ VOLF se do toho opřel a padlo mu to tam! Asistence: Jan Matiášek, Lukáš Prášek.
     
    49:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Filip Novák vyslal střelu od modré čáry, kterou tečoval bek JAN RADOŠ do pravého horního růžku. Asistence: Filip Novák, Lukáš Volf.
     
    43:53
    Hronov právě vstřelil branku!
    Gól s pořádnou dávkou štěstí a náhody. Puk se od tvrzeného skla za brankou zvláštně odrazil rovnou na hůl ARSLANA AKHMETIANOVA, který touš napálil do sítě. Asistence: Jakub Exner.
     
    39:58
    Písek právě vstřelil branku!
    Opět v samotném závěru třetiny se domácí prosazují! V brankovišti se strhla mela a volného kotouče se jako první zmocnil FILIP NOVÁK, který uklidil puk za brankovou čáru. Asistence: Vladimír Hanus, Jaroslav Pouzar.
     
    33:10
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši využívají přesilovou hru! LUKÁŠ BEDNAŘÍK se do toho opřel od modré čáry a puk zalétl až za záda brankáře Tichého. Asistence: Vladimír Hanus, Jaroslav Pouzar.
     
    27:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí přidávají šestou branku! Hanusova rána se odrazila od betonu brankáře Tichého přímo na hůl MATĚJE NOVOTNÉHO, který měl už práci jednoduchou. Asistence: Vladimír Hanus, Filip Andrle.
     
    25:34
    Hronov právě vstřelil branku!
    Tlak přináší kýžené ovoce v podobě gólu! Nejvíce důrazný v prostoru před brankou byl JAKUB VESELÝ, který se jako poslední dotkl kotouče. Asistence: Andrei Subbotin, Norair Hovsepyan.
     
    22:53
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hronov snižuje! JAN HAŠLAR vyslal schovanou střelu z hranice levého kruhu a brankář Novák již nestihl zareagovat. Asistence: Semyon Bondar.
     
    19:59
    Písek právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné! 0,4 desetiny před první sirénou rozjásal písecké publikum TOMÁŠ HOLLAR. Asistence: Yahor Hrakholski, Filip Novák.
     
    17:33
    Hronov právě vstřelil branku!
    A Hronov bleskově využívá přesilovou hru! NORAIR HOVSEPYAN se konečně dočkal a padlo mu to tam. Asistence: Jakub Veselý, Ruslan Amirov.
     
    16:48
    Písek právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku se domácí prosazují! Hollar našel zadovkou YAHORA HRAKHOLSKIHO, který ranou z první prostřelil brankáře Tichého. Asistence: Tomáš Hollar, Jaroslav Pouzar.
     
    09:29
    Písek právě vstřelil branku!
    Gólová smršť pokračuje! Macháček se pohyboval za brankou a poslal puk na hůl VÁCLAVE BROŽE, který střelou z první nachytal brankáře Tichého na švestkách. Asistence: Aleš Macháček, Vladimír Hanus.
     
    08:29
    Písek právě vstřelil branku!
    Ukázková kombinace ze strany domácích přináší druhý gól! Rozjetý Bednařík poslal puk za sebe na Pouzara, který okamžitě přihrával na volného TOMÁŠE HOLLARA, jenž z jedničky přesně zavěsil. Asistence: Jaroslav Pouzar, Lukáš Bednařík.
     
    07:36
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové otevírají skóre dnešního klání! LUKÁŠ VOLF poslal puk do skulinky mezi betony a brankář Tichý se pouze ohlédl. Asistence: Jan Matiášek, Lukáš Prášek.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 8. Volf (Matiášek, Prášek), 9. Hollar (Pouzar, Bednařík), 10. Brož (Macháček, Hanus), 17. Hrakholski (Hollar, Pouzar), 20. Hollar (Hrakholski, Novák), 28. Novotný (Hanus, Andrle), 34. Bednařík (Hanus, Pouzar), 40. Novák (Hanus, Pouzar), 50. Radoš (Novák, Volf), 56. Volf (Matiášek, Prášek) – 18. Hovsepyan (Veselý, Amirov), 23. Hašlar (Bondar), 26. Veselý (Subbotin, Hovsepyan), 44. Akhmetianov (Exner)


    IHC Králové Písek: Novák D. (33. – 41. Kříž) – Hanus (A), Radoš (A), Novák F., Turek, Lechnýř, Kurfürst – Novotný, Brož, Matiášek, Andrle, Hollar, Hrakholski, Macháček, Bednařík, Volf (C), Pouzar, Koupal, Prášek
    Trenér: Tomáš Matušík

    HC WIKOV Hronov: Tichý (Ševců) – Pavelka, Kozlov, Mikulec, Salnikov, Amirov, Exner (C) – Bondar, Bořuta, Hovsepyan (A), Hašlar (A), Akhmetianov, Putz, Veselý, Subbotin, Štrombach
    Trenér: Lukáš Kamaryt

    Rozhodčí: Pastier – Horažďovský, Štěpánek
    thejrc.org