Edmonton – St. Louis 0:2 (kon.) | Ottawa – Arizona 6:2 (kon.) | Winnipeg – Toronto 1:4 (kon.)
Montreal – Dallas 2:5 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 3:6 (kon.)
Tampa – NY Islanders 5:3 (kon.) | Nashville – Philadelphia 1:3 (kon.) | Vancouver – Buffalo 1:5 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | Calgary – Carolina 3:2 (po pr.) | Chicago – Seattle 5:4 (kon.)
Detroit – Anaheim 5:1 (kon.) | NY Rangers – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Anaheim Ducks
Neděle 23.10.2022, 23:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:24 Elmer SÖDERBLOM - 5:1
     
    54:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí jeli do rychlého protiútoku dvou na jednoho a první střelu Rasmussena ještě Gibson vyrazil, ale kotouč se s přispěním obránce Klingberga dostal zpět k Rasmussenovi, jenž ho rychle poslal před bránu, kde byl ELMER SÖDERBLOM, který už ho trefil do odkryté klece. Asistence: Michael Rasmussen.
    43:44 Dominik KUBALÍK - 4:1
     
    43:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají třetí přesilovou hru! Tak to co nevyšlo DOMINIKOVI KUBALÍKOVI v první třetině, vychází nyní. Sundqvist dostal přihrávku vedle brány Detroitu, odkud hned přihrál na okraj pravého kruhu českému útočníkovi, jenž ze skoro identické pozice mířil do stejného rohu a Gibson zde tentokrát svou lapačku nedostal včas. Asistence: Oscar Sundqvist, Dylan Larkin.
    24:07 Joseph VELENO - 3:1
     
    24:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dostali do rychlého protiútoku dvou na jednoho, ve kterém nakonec Erne přihrával kotouč před prázdnou klec JOE VELENOVI, jehož sice hlídal Fowler, ale domácí útočník i tak dokázal usměrnit puk do odkryté brány Anaheimu. Asistence. Adam Erne, Pius Suter.
    13:28 David PERRON - 2:1
     
    13:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají i druhou přesilovou hru! Domácí si několikrát vyměnili kotouč až nakonec Hronek nahrál do levého kruhu DAVIDU PERRONOVI, jehož okamžitá střela prošla kolem bližší tyče hostující klece. Asistence: Filip Hronek, Dominik Kubalík.
    05:31 Trevor ZEGRAS - 1:1
     
    05:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks vyrovnávají hned ze své první vážnější akce. Henrique přihrál kotouč před bránu Terrymu, který jej z otočky poslal do betonu přesunujícího se Hussa a touš následně zůstal ležet vedle domácího brankáře, kde do něj rychle šťouchl TREVOR ZEGRAS a poslal puk do zcela odkryté brány. Asistence: Troy Terry, Adam Henrique.
    02:02 Dylan LARKIN - 1:0
     
    02:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají přesilovou hru! Seider nahrál do pravého kruhu Kubalíkovi, jehož dělovku Gibson pouze vyrazil do středu, kde byl zcela volný domácí kapitán DYLAN LARKIN, jenž okamžitou dorážkou poslal kotouč do zcela odkryté brány. Asistence: Dominik Kubalík, Moritz Seider.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Larkin (Kubalík, Seider), 14. Perron (Hronek, Kubalík), 25. Veleno (Erne, P. Suter), 44. Kubalík (Sundqvist, Larkin), 55. E. Söderblom (Rasmussen) – 6. Zegras (Terry, Henrique)


    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Chiarot (A), Seider, Määttä, Hronek, Hägg, Lindström – Kubalík, Larkin (C), Raymond – Zadina, Copp, Perron (A) – P. Suter, Veleno, Erne – E. Söderblom, Rasmussen, Sundqvist.
    Trenér: Derek Lalonde

    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Fowler (A), Drysdale, Kulikov, Klingberg, Beaulieu, Shattenkirk – Henrique (A), Zegras, Terry – McTavish, R. Strome, Vatrano – Comtois, Lundeström, Silfverberg – Max Jones, Grant, Regenda.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Sutherland – Alphonso, Pancich

    Diváci: 17 932
    thejrc.org