Třebíč – Přerov 3:0 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Litoměřice – Pardubice B 5:0 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 2:1 (kon.) | Zlín – Šumperk 7:1 (kon.) | Sokolov – Slavia 2:3 (po pr.)
Prostějov – Kolín 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 24.10.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:06:04)
     
    Vsetínští hokejisté zvládli první zápas pod novým koučem Weintrittem vítězně, na domácím ledě porazili lídra tabulky Porubu 2:1.

    Skóre střetnutí otevřel už ve 4. minutě nejproduktivnější vsetínský hráč Luboš Rob forhendovou střelou k pravé tyči. Za hosty dokázal ve druhé třetině odpovědět Roman Pšurný, jenž uspěl dorážkou z hrany brankoviště. Rozhodující moment přišel v 52. minutě, kdy se strhla velká bitva o puk po střele Kajínka. Klhůfek ještě se svou dorážkou neuspěl, ale příležitost dostal i Riku Sihvonen a ten už bekhendem nezaváhal. Na druhý gól soupeře už vedoucí celek Chance ligy odpověď nenašel, nepomohla ani hra bez gólmana.

    Valaši se zásluhou zisku tří bodů posunuli v tabulce na osmé místo. Poruba zůstává první, náskok na druhou Třebíč se ovšem smrsknul na jediný bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Z levé strany byl blízko poslání zápasu do prodloužení Tomáš Gřeš. Maxim Žukov jeho střelu neudržel, Vsetín zachránil pohotovým odpalem Ondřej Němec!
     
    59:13
    Obránce Jiří Říha nedokázal zpracovat Šlahařem tečované nahození. Právě Jakub Šlahař dojel ke kotouči nejrychleji, bekhendovým pokusem z velkého úhlu Žukova nepřekvapil.
     
    58:47
    Další akci hostujícího celku domácí zastavili pouze za cenu zakázaného uvolnění. Trenér Poruby Jiří Režnar si vzal oddechový čas, po jeho konci zůstává Ondřej Bláha na střídačce. Hosté zkouší powerplay.
     
    58:22
    Jen na pár vteřin získali porubští hokejisté útočné pásmo. Za vlastní bránou získal puk Ondřej Smetana, okamžitě jej obloučkem nasměroval do střední třetiny.
     
    57:59
    Z levého kruhu vypálil Adam Sedlák. Maxim Žukov si našel prostor, odkud na kus černé gumy viděl, mezeru mezi betony skryl včas.
     
    57:26
    Hokejisté ve žlutých dresech nepouští soupeře do tlaku, dokonce sami zůstávají aktivnějším týmem. Střelu Sihvonena schoval Bláha v lapačce.
     
    56:55
    Spoluhráčům se vydal pomoci s rozehrávkou Ondřej Bláha. Měl ostatek času, jako cíl si vybral Adama Sedláka.
     
    56:24
    K zakončení z mezikruží se dostal Tomáš Vildumetz. Tomáš Ondračka v poslední chvíli zvedl pokus soka do ochranné sítě.
     
    55:57
    Svižným projektilem z levého kruhu Daniel Klímek pořádně protáhl Ondřeje Bláhu, hostující gólman zaznamenal úspěšný zákrok vyrážečkou.
     
    55:30
    Domácí v plném počtu! Důležitý okamžik, který může výrazně dopomoci Vsetínu k zisku potřebných tří bodů.
     
    54:51
    Před brankou šikovně clonil Tomáš Vildumetz. Nahození Jana Mlčáka ale netečoval, puk proletěl vedle pravé tyče domácí svatyně.
     
    54:30
    První minutu vsetínští hokejisté přestáli bez úhony. Naopak sami zahrozili, ránu zápěstím Bergera z pravého kruhu Ondřej Bláha schoval ve výstroji.
     
    54:01
    Nervy stoupají. Jan Berger s Patrikem Urbancem se tak dlouho pošťuchovali, až muži v pruhovaném obě horké hlavy poslali za hrubost na trestnou lavici.
     
    53:30
    Poruba má příležitost vrátit stav do vyrovnané podoby v početní převaze. Dvouminutový trest za porušení postupu při vhazování si odjíždí odpykat Roman Přikryl.
     
    53:24
    Tomáš Šoustal ještě ve středním pásmu zastavil čistým hitem Tomáše Ondračku. Vzápětí ale zazmatkoval a puk poslal jenom na domácí střídačku.
     
    52:32
    S nahozením Jana Mlčáka od modré čáry si hravě poradil Maxim Žukov. Zakončení směřující k pravé tyči gólman zastavil betonem.
     
    51:15
    Po vstřeleném gólu Vsetína došlo k potyčce a rozhodčí z ní vyvodili důsledky. Dvouminutové tresty za hrubost inkasovali David Kajínek a Daniel Klímek z domácích řad, Vít Christov a Jiří Brodek za Porubu.
    51:15 Riku SIHVONEN - 2:1
     
    51:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přezkoumávání trvalo poměrně dlouho, gól nakonec platí! Pavel Klhůfek ještě forhendovou dorážkou Kajínkovy střely neuspěl, avšak Bláha neměl nad pukem plnou kontrolu a byl to Fin RIKU SIHVONEN, kdo bekhendem dotlačil touš za brankovou čáru. Asistence: Pavel Klhůfek a David Kajínek.
     
    51:15
    Hokejisté Vsetína vstřelili gól, ale bude platit? To je zatím otázka! Rozhodčí míří celou situaci překontrolovat k obrazovce.
     
    50:52
    Jiří Říha rozehrál dlouhým pasem na Riku Sihvonena, který zvládl zpracování, sám proti dvěma byl ale bez šance na úspěch.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Stav zápasu mezi Vsetínem a Porubou zůstává nerozhodný, prodloužení je každým okamžikem blíž a blíž.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 011 diváků.
     
    49:52
    Ještě ze středního pásma střílel Michal Vachovec, o o bekhendovou dorážku se přihlásil Tomáš Šoustal. Maxim Žukov zakročil levým betonem.
     
    49:26
    Adam Sedlák nastřelil Daniela Klímka, od nějž se kotouč odrazil na domácí střídačku. Vhazování proběhne ve středovém kruhu.
     
    48:58
    Od levého mantinelu nahazoval Daniel Klímek. Nejistý Ondřej Bláha vyrazil kotouč do boční sítě, hra pokračuje bez přerušení.
     
    48:17
    David Kajínek vyslal vysoký oblouček za obranu. Aaron Berisha puk lehce protečoval, takže o zakázaném uvolnění nemohla být řeč.
     
    47:40
    Naslepo nahrával od levého mantinelu Pavel Klhůfek za sebe. Pavel Jenyš zabojoval, leč kus černé gumy nedostihl.
     
    47:09
    Maximu Žukovovi se nelíbilo najetí protihráče na hranu brankoviště a atakoval jej na hraně pravidel, vylučovat se v tomto případě nebude.
     
    46:42
    Domácí gólman Maxim Žukov signalizoval zakázané uvolnění, ale rozhodčí hru pustili. Tomáš Ondračka podržel na zádech Tomáše Šoustala a posunul puk na Přikryla.
     
    46:15
    Porubští získali útočnou třetinu, ke střele ovšem nedošlo. Křižný pas Romana Pšurného na Tomáše Vildumetze totiž vystihl Ondřej Smetana.
     
    45:46
    David Vítek nahodil puk do útočného pásma po levém mantinelu a sám se ho pokusil dojet, tělo před něj ovšem vložil Jan Mlčák.
     
    45:00
    Utkání pokračuje v pěti na obou stranách. Těsně před návratem Tomáše Šoustala ještě pálil Daniel Klímek, Bláha zakročil vyrážečkou.
     
    44:44
    Zprava z brankové čáry křižně přihrával Peter Lichanec, bránící Adam Sedlák puk srazil bruslí pod vlastního brankáře.
     
    44:09
    Kousek za pravým kruhem vyslal ostrou forhendovou ránu Roman Přikryl. Kotouč prosvištěl o pár čísel nad břevnem.
     
    43:30
    Vsetín je kompletní a začíná jeho přesilová hra. Hokejisté ve žlutých dresech jsou pevně usazeni v útočné třetině.
     
    43:07
    Za obranou čekal na dlouhý pas Tomáš Vildumetz. Zpracování mu nevyšlo, kus černé gumy doputoval za domácí bránu.
     
    42:49
    Přesilovka Poruby končí předčasně. Za katr usedl útočník Tomáš Šoustal, který si proti Vítu Jonákovi pomohl nedovoleným bráněním.
     
    42:28
    Početní převaha Poruby zatím nevypadá vůbec zle. Roman Pšurný vymyslel zajímavý pas před bránu na Tomáše Šoustala, tomu zakončení vůbec nesedlo.
     
    41:47
    Na malém prostoru se otáčel Roman Pšurný. Zvládl vystřelit forhendem, ale jen do levého betonu připraveného brankáře.
     
    41:14
    Až ve třetí třetině se Poruba dočká své první početní převahy. Fauloval gólman Maxim Žukov, který podrazil protihráče ve snaze odehrát touš. Trest odpyká Jan Berger.
     
    40:43
    První příležitost měla Poruba. Od modré čáry vypálil forhendem Michal Vachovec, puk proletěl těsně vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Skóre mezi Vsetínem a Porubou ukazuje vyrovnaný stav, kdo se nakonec bude radovat z vítězství?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:17.
     
    Také ve druhé třetině padl jediný gól, postarala se o něj ale pro změnu Poruba, takže do třetí dvacetiminutovky se půjde za vyrovnaného stavu. Ve 26. minutě skóroval Roman Pšurný, který si všiml volného puku po Žukovem vyražené střele Lemckeho a přehledem jej nasměroval za jeho záda. Ani jeden z týmů nemá výrazně navrch, v závěrečné části základní hrací doby mohou o osudu střetnutí rozhodovat maličkosti.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Vysoký obranný oblouček Ondřeje Smetany zastavil Jan Mlčák ještě ve středném pásmu. Ve druhé části už se nic zajímavého nestane.
     
    39:13
    Roman Přikryl viděl na modré čáře číhajícího Tomáše Ondračku. Přihrávku na něj nepropasíroval, trefil jenom brusli Pšurného.
     
    38:47
    Tomáš Šoustal vyslal příliš prudkou přihrávku na Jakuba Šlahaře, ten si neporadil se zpracováním. U mantinelu puk sebral Marek Voženílek.
     
    38:01
    Přes bránícího Klimíčka střílel Jan Berger. Ondřej Bláha měl na zakončení dobrý výhled, bez větších problémů kotouč schoval v lapačce.
     
    37:43
    Za bránou soupeře operoval s kotoučem na holi Radim Toman. Dobrou práci odvedl Ondřej Němec, který tělem soka odstavil a rozehrál na Ondračku.
     
    37:12
    Na druhou stranu se po pravém mantinelu rozjel Jakub Šlahař. V plné rychlosti volil zakončení zápěstím, Maxim Žukov podržel touš ve výstroji.
     
    36:51
    Daniels Berzinš v rychlostním souboji nedal šanci Janu Mlčáovi. Naslepo nahazoval před bránu, spoluhráč Daniel Klímek na pobídku nedosáhl.
     
    36:16
    S koncem Urbancova trestu střílel z mezikruží Riku Sihvonen. Ondřej Bláha měl velké štěstí, že puk pravým betonem vykopl mimo dosah na dorážku číhajícího Jenyše.
     
    35:39
    Parádní semafor Ondřeje Bláhy. Skvěle se zkoncentroval proti dělovce Jiřího Říhy, na níž si smlsnul lapačkou.
     
    35:11
    Minuta z přesilovky se chýlí ke konci. Dlouho trvající kombinaci završil Daniel Klímek ránou z pravého kruhu, Bláha zapsal úspěšný zákrok pravým betonem.
     
    34:15
    Vsetín čeká druhá přesilovka v krátkém časovém sledu. Na lavici hanby usedl hostující kapitán Patrik Urbanec, ten podrazil rozjetého Jonáka.
     
    34:05
    Obrat chtěl dokonat Vojtěch Střondala. Stáhl si hrací předmět mezi kruhy, odkud zkusil štěstí ze zápěstí, Maxim Žukov podržel touš ve výstroji.
     
    33:35
    Početní převaha Poruby je minulostí. Roman Pšurný se okamžitě zapojil do hry, po nahrávce Klimíčka střílel na dlouhou hokejku těsně vedle pravé tyčky.
     
    33:14
    Ondřej Němec přišel o kotouč a Tomáš Šoustal zprava přihrál na střed Jakubu Šlahařovi, ten střílel přes obránce do Žukova.
     
    32:59
    A znovu Jiří Říha. V tomto případě si povyjel do levého kruhu, odkud pálil zápěstím na zadní tyč, Bláha zasáhl pro změnu levým ramenem.
     
    32:24
    Valaši přeci jen získali útočnou třetinu. Od modré vypálil z voleje, ránu těsně nad ledem Ondřej Bláha vyrazil koncem levého betonu.
     
    31:58
    Úvod oslabení hosté přestáli bez úhony a to hlavně zásluhou Tomáše Gřeše, který vyhodil dvakrát v krátkém časovém sledu.
     
    31:25
    První přesilovou hru utkání si zahraje domácí Vsetín. Na trestnou lavici usedl autor vyrovnávací trefy Roman Pšurný, ve střední třetině se provinil podrážením.
     
    30:47
    Při porubském přečíslení tří proti dvěma si Justin Lemcke vyměnil kus černé gumy s Jakubem Šlahařem, aby ve finále akce vypálil z levé strany křižně nepřesně.
     
    30:10
    Utkání se přehouplo do své druhé poloviny. Skóre střetnutí mezi Vsetínem a Porubou ukazuje vyrovnaný stav, o vítězi mohou rozhodovat maličkosti.
     
    29:49
    Z velkého úhlu zkoušel štěstí Vít Jonák. Ondřej Bláha s podobnou možností počítal a u pravé tyčky nenechal volné místo.
     
    29:11
    Luboš Rob nestihl včas zabrzdit před gólmanem Ondřejem Bláhou, do nějž nebezpečně narazil. Hra přerušena, vylučovat se nebude.
     
    28:54
    David Vítek šikovně nahodil do útočného pásma až v momentě, kdy byl za červenou čárou, aby nehrozilo odpískání icingu. Jan Mlčák následně zvládl rozehrát přes Sihvonena.
     
    28:22
    Snadný zákrok pro Maxima Žukova, jenž velmi dobře viděl na nahození od modré čáry, kus černé gumy schoval ve své lapačce.
     
    27:55
    Adam Sedlák prováhal ideální moment k rozehrávce. Pod tlakem Pavla Jenyše pak poslal puk pouze na zakázané uvolnění.
     
    27:19
    Od modré čáry nahazoval Jan Mlčák. Kotouč až k domácí bráně nedoputoval, Ondřej Smetana zaznamenal úspěšný blok.
     
    26:55
    K ráně od levého mantinelu se dostal Tomáš Gřeš. V tomto případě se Maxim Žukov překvapit nenechal, puk schoval ve výstroji.
     
    26:23
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Riku Sihvonen. Pokusil štěstí proti dvojici protihráčů, úspěšným obranným zákrokem se prezentoval Jan Mlčák.
    25:29 Roman PŠURNÝ - 1:1
     
    25:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Tvrdou ránu z pravého kruhu Justina Lemckeho Maxim Žukov nepustil za svá záda, jenže puk ve výstroji neudržel. Volného kotouče si všiml ROMAN PŠURNÝ, zkušený šestatřicetiletý útočník úspěšnou dorážkou zrušil ruskému brankáři ve službách Vsetína čisté konto. Asistence: Justin Lemcke a Vojtěch Střondala.
     
    25:08
    Z ostrého úhlu střílel Tomáš Gřeš. Maxim Žukov se zaskočit nenechal, pravým betonem vykopl puk za bránu.
     
    24:20
    Už při hře pět na pět vypálil zápěstím z levého kruhu přes obránce Peter Lichanec, Ondřej Bláha předvedl úspěšný zákrok pravým betonem.
     
    24:05
    Na modrou dostal nabito Adam Sedlák. Kotouč se od zadního nebezpečně odrazil do domácího brankoviště, aby nakonec skončil pod Žukovem.
     
    23:49
    Na druhé straně si o pozornost řekl Pavel Jenyš. Dojel až do levého kruhu, křižná střela zamířila jen těsně vedle brány.
     
    23:09
    V pravém kruhu si vytvořil zajímavou střelou příležitost znovu Daniel Krenželok, nepovedená střela zamířila výrazně vedle levé části brankové konstrukce.
     
    22:51
    Daniel Krenželok je dnes poměrně aktivní. Vyslal ostrou dělovku od modré čáry, Maxim Žukov odpálil touš do ochranné sítě vyrážečkou.
     
    22:14
    Po přerušení došlo k potyčce, při níž byli nejaktivnější David Vítek s Jiřím Karafiátem, oba hokejisté vyfasovali dvě minuty za hrubost. Hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    22:14
    Ani teď to není gól! David Vítek zpoza brány nabil do předbrankového prostoru Danielsu Berzinšovi, ten z první vypálil pouze do brankářovy výstroje.
     
    21:47
    Daniel Klímek ujížděl do přečíslení dvou na jednoho s Riku Sihvonenem. Volil zakončení zápěstím na zadní tyč, Ondřej Bláha vytáhl parádní zákrok lapačkou.
     
    21:33
    V předbrankovém prostoru Poruby zaparkoval Riku Sihvonen. Dokonce se dostal zakončení, bekhendem trefil Bláhu do pravého betonu.
     
    21:06
    Domácím fanouškům se vůbec nelíbilo odpískání domácího ofsajdu. Je ale pravdou, že Roman Přikryl zpracoval dlouhou Němcovu přihrávku až v útočném pásmu.
     
    20:32
    A ni zasahovat nemusel. Výborně zapracoval Ondřej Smetana, který vystál protihráče Vildumetze a nahrávku zblokoval.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Hosté bleskově získali útočné pásmo, Maxim Žukov zatím zasahovat nemusel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    První třetina zápasu mezi Vsetínem a Porubou přinesla jedinou branku, o kterou se postaralo domácí mužstvo. Stalo se tak ve 4. minutě, kdy Lukáš Rob dostal nahrávku na střed, kličkou se zbavil obránce a tváří v tvář brankáři skóroval střelou k pravé tyči. Domácí jsou aktivnějším týmem, jejich vedení lze považovat za zasloužené. Přesto mohly celky odcházet do kabin za vyrovnaného stavu, jenže Aaron Berisha v poslední minutě úvodního dějství místo trefení prázdné brány puk trestuhodně promáchl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Ještě jednou Poruba zahrozila. Ani v tomto případě však nemusel Maxim Žukov zasahovat, Adam Sedlák nahazoval vedle bližší, levé tyče.
     
    19:26
    Jakub Šlahař na sebe navázal dva protihráče, aby ve finále posunul puk do levého kruhu na Aarona Berishu, na nějž zívala prázdná brána, kanadský útočník ale promáchl!
     
    18:46
    Vysokou rychlost nabral středem Daniels Berzinš. Těsně před bránou dokázal tečovat střílený pas Jenyše, ale jen do Bláhova pravého betonu.
     
    18:12
    Střelu z velkého úhlu zblokoval Štěpán Bláha jenom před vlastní bránu, bránící Šimon Jenáček následně přetlačil Romana Pšurného.
     
    17:47
    Mezi kruhy si najel Tomáš Vildumetz a dostal ideální přihrávku přesně do hokejky, ve velké příležitosti ovšem napálil prostor, kde byl zakleknuvší Žukov.
     
    17:24
    Nepřesnou rozehrávku ostravského celku vystihl Luboš Rob. Než si však stihl připravit touš na střelu, tak jej obral Jan Mlčák.
     
    16:58
    Také Poruba umí zahrozit. Od modré čáry vyslal prudkou dělovku Daniel Krenželok, puk prosvištěl těsně nad břevnem domácí brány.
     
    16:29
    Hru zklidnil Ondřej Smetana za vlastní bránou. Poradil si s forčekujícím Karafiátem, hru přenesl do střední třetiny.
     
    15:49
    Přečíslení dvou proti jednomu řešil Peter Lichanec křižným pasem na Jana Bergera, střelu z první k levé tyči přesunující se Ondřej Bláha dokázal vyrazit!
     
    15:24
    Mezi kruhy číhal na nahrávku Pavel Klhůfek. Dočkal se jí, jenže promáchl naprázdno, do středního pásma posléze vyvezl touš Tomáš Gřeš.
     
    14:35
    Blízko čtvrté branky v sezóně byl finský forvard Riku Sihvonen. Dostal ideální pas do pravého kruhu, ostrou ránu zápěstím ovšem nasměroval pouze do levé tyče! Následnou střelu Smetany pokryl Bláha.
     
    14:11
    Marně se Maxim Žukov hlásil o zakázané uvolnění, Šimon Jenáček musel hrát. Poradil si velmi dobře, po mantinelu přenesl hru na Klímka.
     
    13:48
    Od modré čáry vypálil Ondřej Němec. Ondřej Bláha toho přes clonícího protihráče moc neviděl, v poslední chvíli zareagoval vyrážečkou.
     
    13:23
    Střelu Jakuba Šlahaře ze zápěstí ještě dokázal lehce tečovat Tomáš Šoustal. Maxim Žukov měl velké štěstí, že jej i tak kotouč trefil do výstroje.
     
    12:51
    Vyrážečkou umí hrát i Ondřej Bláha. S hlavou nahoře viděl obsazenou levou stranu, proto hrál doprava na připraveného Jana Mlčáka.
     
    12:06
    Do samostatného úniku obdržel přihrávku od Gřeše Michal Vachovec. Člen třetí útočné formace volil zakončení k pravé tyči, což Žukov přečetl a díky zákroku pravým betonem nadále udržuje čisté konto.
     
    11:49
    Maxim Žukov rád vypomáhá spoluhráčům s rozehrávkou. Velmi dobře si poradil i v tomto případě, když posunul puk za bránu na osamoceného Ondřeje Smetanu.
     
    11:22
    Aktivní napadání Riku Sihvonena se vyplatilo. Michal Vachovec pod tlakem vyslal nepřesný pas, rozhodčí vzápětí odpískal zakázané uvolnění.
     
    10:45
    Hodně velké sousto si ukrojil Daniel Klímek. Vydal se do útočného pásma proti kompletní pětici protihráčů, dle očekávání puk na holi neudržel.
     
    10:17
    Další nátlak se nekonal, místo toho zahrozila Poruba. Jakub Šlahař vymyslel povedený bekhendový pas pod sebe na Kanaďana Aarona Berishu, forhendové zakončení skončilo na levém betonu Žukova.
     
    09:44
    Poruba vyhodila pod přetrvávajícím tlakem na zakázané uvolnění. Jmenovitě Jiří Klimíček, jenž už by určitě rád seděl na střídačce.
     
    09:14
    Luboš Rob byl blízko druhému gólu v zápase! Obdržel parádní nahrávku k pravé tyči soupeřovy svatyně. Nezazmatkoval a Bláhovi udělal bekhendovou kličku do protipohybu, ale brankář se obelstít nenechal a inkasované brance zabránil levým betonem.
     
    08:52
    Z otočky střílel Daniels Berzinš. Volný puk si v levém kruhu mířil Luboš Rob, ten pro změnu vypálil forhendem nepřesně.
     
    08:09
    V tomto případě už nebylo o zakázaném uvolněním pochyb. Pavel Jenyš zabojoval, leč velkou ztrátu na Adama Sedláka smazat nedokázal.
     
    07:50
    Šikovně zahrál Pavel Klhůfek, jenž na dlouhou hokejku mírně tečoval vyhození Tomáše Ondračky, takže o icingu nemohla být řeč.
     
    07:20
    Jan Mlčák viděl na pravé straně najíždějícího Tomáše Vildumetze. Dobře zapracoval Ondřej Smetana, který pas na spoluhráče zastavil.
     
    06:39
    Přečíslení dvou proti jednomu volil Aaron Berisha individuálně. Z pravé straně mířil na přední tyč, cílový prostor výrazně minul.
     
    06:03
    A další zákrok hostujícího brankáře. Vít Jonák mířil z pravého kruhu ze zápěstí na bližší tyč, Bláha zasáhl lapačkou.
     
    05:44
    Ihned po buly vypálil Ondřej Němec. Ondřej Bláha reagoval na puk směřující k pravé tyči včas, připsal si úspěšný zákrok vyrážečkou.
     
    05:17
    Tentokráte si Jiří Klimíček poradil velmi dobře. Počkal si na zakončení Sihvonena z velkého úhlu a hrací předmět odpálil do ochranné sítě.
     
    04:30
    Hokejisty ve žlutých dresech gól pořádně nakopl. Z pravého kruhu nahodil touš do předbrankového prostoru Daniel Klímek, ve změti hokejek se nejlépe zorientoval Jan Mlčák.
    03:51 Luboš ROB - 1:0
     
    03:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Důležitý první gól střílí domácí! Akce začala u Ondřeje Němce, jenž po levém mantinelu nastartoval Víta Jonáka, ten už uvnitř útočného pásma nahrál na střed LUBOŠI ROBOVI. Nejproduktivnější hráč týmu v sezóně se stahovačkou zbavil obránce Klimíčka, načež tváří v tvář brankáři zamířil gólově k pravé tyči. Asistence: Vít Jonák a Ondřej Němec.
     
    03:12
    Vsetínským hokejistům se nepodařilo nasměrovat kus černé gumy do středního pásma. Kousek za levým kruhem vypálil Jan Mlčák, bránící hráč srazil puk do ochranné sítě.
     
    02:55
    Defenzivní povinnosti si David Kajínek splnil na jedničku. Udržel na zádech Víta Christova, načež po levé straně posunul touš na Ondračku.
     
    02:21
    Od modré čáry nahazoval z pravé strany na teč Tomáš Ondračka. Riku Sihvonen puk minul, ten tak proletěl vedle levé tyčky.
     
    01:40
    Protiútok Poruby neměl dlouhého trvání. Tomáš Vildumetz volil prudké nahození po levém mantinelu, které Michal Vachovec jenom lehce tečoval.
     
    01:11
    Do útočné třetiny najel po pravém mantinelu Pavel Klhůfek. Na střed posunul kotouč na Ondřeje Smetanu, tomu vůbec nevyšlo zpracování.
     
    00:34
    První úspěšný zákrok už má za sebou Ondřej Bláha. S přehledem si poradil se střelou od modré čáry, kus černé gumy schoval v lapačce.
     
    00:10
    Zápas mezi Vsetínem a Porubou odstartoval! Vzhlede k aktuální formě by se hodilo označit za mírného favorita hostující celek, ale domácí určitě nebudou chtít odevzdat body bez boje.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – Říha, Kajínek, Ondračka, O. Němec, Jenáček, Smetana (A), Voženílek – Rob, Přikryl, Jonák (C) – Berger, Lichanec, Jenyš – Klímek, Klhůfek, Sihvonen – Vítek (A), Berzinš, Š. Bláha.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – Lemcke, Klimíček, Krenželok, Urbanec (C), Mlčák, Sedlák – Berisha, Pšurný (A), Šlahař – Střondala, Toman, Vildumetz – Šoustal, Vachovec (A), Gřeš – Brodek, Karafiát, Christov – Š. Pavlík.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Wagner, Rapák – Bohuněk, Veselý.
     
    HC RT TORAX Poruba 2011

    Hokejisté Poruby mohou být s dosavadním průběhem sezóny nadmíru spokojeni. Do dnešního dne posbírali osmadvacet bodů, s nimiž vévodí celé soutěži. Náskok na druhou Třebíč čítá čtyři body, ta přitom odehrála ještě o dvě utkání více. Svěřenci kouče Režnara aktuálně drží výbornou sérii šesti vítězství v řadě, naposledy zdolali na domácím stadionu 4:1 Jihlavu. Týmové produktivitě vévodí třináctibodoví Tomáš Šoustal, Jakub Šlahař a Roman Pšurný.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vedení vsetínského hokeje po vysoké porážce s Šumperkem sáhlo k ráznému kroku, když odvolalo trenérské duo Stantien – Srdínko. Nově bude mužstvo pracovat pod taktovkou Jiřího Weintritta a Radima Kucharczyka. Valaši se po neúplných 14 kolech nachází na neuspokojivé desáté příčce se ziskem osmnácti bodů. Forma je mizerná, v předešlých osmi zápasech získali pouhé tři body za vítězství 4:0 nad pražskou Slavií. Nejproduktivnějším hráčem celku je Lukáš Rob s dvanácti kanadskými body.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný pondělní podvečer. Vítám vás při sledování 15. kola Chance ligy, u zápasu mezi Vsetínem a Porubou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Rob (Jonák, O. Němec), 52. Sihvonen (Klhůfek, Kajínek) – 26. Pšurný (Lemcke, Střondala)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – Říha, Kajínek, Ondračka, O. Němec, Jenáček, Smetana (A), Voženílek – Rob, Přikryl, Jonák (C) – Berger, Lichanec, Jenyš – Klímek, Klhůfek, Sihvonen – Vítek (A), Berzinš, Š. Bláha.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – Lemcke, Klimíček, Krenželok, Urbanec (C), Mlčák, Sedlák – Berisha, Pšurný (A), Šlahař – Střondala, Toman, Vildumetz – Šoustal, Vachovec (A), Gřeš – Brodek, Karafiát, Christov – Š. Pavlík.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Wagner, Rapák – Bohuněk, Veselý

    Diváci: 2 011
    thejrc.org