Chomutov – Hvězda Praha 7:3 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:3 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
Jihlava – Liberec 2:3 (po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 6:2 (kon.) | Slavia – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.)
Přerov – Poruba 2:0 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 0:1 (0:2 po s.n.) | Pardubice – Tábor 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:0 (kon.) | K. Vary – Plzeň 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 1:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:3 (1:2, 4:0, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 27.10.2022, 16:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    55:15
    Domácí hrozí i v početní nevýhodě. Po dalším protiútoku zakončoval Lukáš, Račan vynikající zákrok betonem!
     
    54:42
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Kinter – 2 min., nesportovní chování.
     
    54:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Hosté snižují! Sám na domácí branku se řítil TADEÁŠ KOUBEK, který svoji kličku provedl znamenitě a dokázal zasunout kotouč za domácího brankáře. Asistence: Danylo Danyliuk a Martin Teml.
     
    52:14
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Lukeš – 2 min., nedovolené bránění.
     
    49:12
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí přesilovou hru využívají! Na konci přesilovkové kombinace stál MATYÁŠ HUMENÍK, pro kterého jde o druhou trefu v zápase. Asistence: Samuel Drančák a Lukáš Kubík.
     
    48:36
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Danyliuk – 2 min., podrážení.
     
    47:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 2 min., vysoká hůl.
     
    43:39
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí se prosazují v oslabení! Po chybě hostů se domácí řítila dva proti hostujícímu brankáři. Po nabídce Hocha pálil bez přípravy DOMINIK POSTL a přesnou ranou nedal přesunujícímu se brankáři hostí šanci. Asistence: Štěpán Hoch.
     
    42:19
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Kubík – 2 min., krosček.
     
    41:13
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Lukeš – 2 min., napadení.
     
    39:03
    České Budějovice právě vstřelily branku! Pátá trefa v síti hostů. Jejím autorem se stává SAMUEL DRANČÁK, který se díky své rychlosti prodral do zakončení a dobře provedenou kličkou přidává svoji druhou trefu v zápase. Asistence: Vojtěch Aulický a Jakub Lukáš.
     
    33:37
    Těsně před koncem oslabení se dokonce hnal sám na Račana Matyáš Humeník. Díky povedené kličce si domácí útočník položil brankáře hostí, kotouč však zamířil pouze do horní tyče!
     
    31:39
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Hoch – 2 min., podrážení.
     
    30:09
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Lukáš – 2 min., nedovolené bránění.
     
    29:12
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí navyšují vedení! Českobudějovičtí vyřešili na jedničku své přečíslení. Martin Hečko našel volného ŠTĚPÁNA HOCHA, který kličkou do protipohybu Račana přidává čtvrtou branku domácích! Asistence: Martin Hečko.
     
    26:06
    Dva sami na Račana se řítili domácí. Hoch vzal celou situaci na sebe a nebylo to zřejmě ideální řešení. Svojí střelou našel pouze náruč hostujícího brankáře, který opět podržel svůj tým!
     
    25:02
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí překlápějí vedení na svoji stranu. Nápor v útočné třetině nakonec přeci jen brankou skončil. Autorem třetí trefy domácích se stává Vojtěch Aulický. Asistence: Dominik Postl a Jakub Šíma.
     
    20:10
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí rychle přesilovku využívají. Autorem přesilovkové trefy se stal SAMUEL DRANČÁK, který svoji trefou srovnává stav zápasu. Asistence: Vojtěch Aulický.
     
    20:06
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Křížek – 2 min., hákování.
     
    19:21
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí snižují! Po krásné přihrávce od Šimona se dostal do šance MATYÁŠ HUMENÍK, poprvé sice proti hostujícímu brankáři neuspěl, dorážka však již přinesla snižující branku! Asistence: Alan Šimon a Tomáš Lukeš.
     
    14:46
    Kapitán hostů Mrtka nabral rychlost podél levého mantinelu a dokonce se natlačil až do zakončení. Schacherle proti jeho backhandové kličce vytáhl výborný zákrok!
     
    05:46
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 2 min., podrážení.
     
    04:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Celek z Vysočiny rychle využívá početní výhodu! Střelu Mrtky vyrazil Schacherle pouze před sebe, kde stál nehlídaný LUKÁŠ KACHLÍŘ, který dorazil kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Lukáš Nový a Patrik Mrtka.
     
    04:22
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Hečko – 2 min., podrážení.
     
    03:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Hosté jdou do vedení! Na konci rychlého protiútoku stál TADEÁŠ ADAM, který přesnou ranou otevírá skóre zápasu! Asistence: Martin Dvořák.
    Marken.cz

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 20. Humeník (Šimon, Lukeš), 21. Drančák (Aulický), 26. Aulický (Postl, Šíma), 30. Hoch (Hečko), 40. Drančák (Aulický, Lukáš), 44. Postl (Hoch), 50. Humeník (Drančák, Kubík) – 4. Adam (Dvořák), 5. Kachlíř (Nový, Mrtka), 55. Koubek (Danyliuk, Teml)


    Banes Motor České Budějovice: Schacherl (Pytel) – Šíma, Kubík (A), Prušák, Blažek, Fábera, Gřegořek (A), Lukáš – Postl, Drančák (C), Hečko, Humeník, Šimon, Lukeš, Aulický, Hoch, Kinter, Kretschmer.
    Trenér: Milan Dančišin

    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Danyliuk, Mrtka (C), Ondruš, T. Adam, Teml, Kachlíř – Dvořák, Koubek, Nový, Kozlík, Křížek, Hospodka, Kraučuk, Frühbauer, Adamec.
    Trenér: Dominik Adam

    Rozhodčí: Červenka – Thuma, Stacho

    Diváci: 123
    thejrc.org