NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | St. Louis – Edmonton 1:3 (kon.) | Anaheim – Tampa 2:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 27.10.2022, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Zach HYMAN - 1:3
     
    59:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Prodlužovat se nebude. Nurse zablokoval dvě střely Tarasenka. Draisaitl s Kanem vysunuli puk do středního pásma a ZACH HYMAN s ním pohodlně dojel až do opuštěné klece. Asistence: Leon Draisaitl, Evander Kane.
    53:44 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:2
     
    53:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se radují z klíčového gólu na 2:1! Connor McDavid u toho nemohl chybět. Na zadním mantinelu vyšťoural puk a zprava ho předložil k brankovišti RYANU NUGENTU-HOPKINSOVI, jenž ho nadvakrát dostrkal do brány a vsítil jubilejní 200. gól kariéry. Asistence: Connor McDavid, Zach Hyman.
    39:55 Ryan O'REILLY - 1:1
     
    39:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Před odchodem na druhou přestávku se domácí dočkali odměny za zlepšený výkon! Justin Faulk protečoval Schennovu střelu do ruky Skinnera, kterého překonala až baseballová dorážka RYANA O´REILLYHO. Pro kapitána Blues je to první trefa sezony. Asistence: Justin Faulk, Brayden Schenn.
    06:07 Jesse PULJUJÄRVI - 0:1
     
    06:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JESSE PULJUJÄRVI dal diagonálu na Foegela, který vyrazil za branku a rozhodl se vrátit puk k modré čáře. Tam si ho převzal Nurse a Binnington se za jeho švihem pouze ohlédl. Až po podrobném přezkoumání vyšlo najevo, že Puljujärvi letící střelu ještě nepatrně tečoval. Asistence: Darnell Nurse, Warren Foegele.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 40. O'Reilly (Faulk, B. Schenn) – 7. Puljujärvi (Nurse, Foegele), 54. Nugent-Hopkins (McDavid, Hyman), 60. Hyman (Draisaitl, E. Kane)


    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko, Leddy, Faulk, Krug, Bortuzzo, Mikkola – Kyrou, O'Reilly (C), Barbašev – Tarasenko (A), Thomas, B. Schenn (A) – Pitlick, L. Brown, Neighbours – N. Walker, Acciari, Toropčenko.
    Trenér: Craig Berube

    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Ceci, Nurse, Barrie, Kulak, Bouchard, R. Murray, Niemeläinen – Hyman, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Yamamoto, Draisaitl (A), E. Kane – Puljujärvi, R. McLeod, Foegele – Ryan, Shore.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: McCauley, Rooney – Alphonso, Murchison

    Diváci: 18 096
    thejrc.org