Jihlava – Pardubice 3:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:2 (1:0 po s.n.) | K. Vary – Olomouc 5:4 (po pr.)
Sparta – Třinec 4:7 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 28.10.2022, 14:30 • Zimní stadion Moravské Budějovice • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    58:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pardubičtí hokejisté si nevedli dobře na buly. Báťa ho vyhrál dopředu na HYNKA PEŠE, který odmítl soupeře, udělal tři rychlé kroky a z vlastní modré trefil prázdnou klec. Asistence: Šimon Báťa.
     
    46:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dotahují na rozdíl jedné branky. Bárta si na modré připravil puk ke střele, která šla výrazně nad branku. Jenže kotouč se od zadního plexi odrazil před branku k pravé tyči Maláče, kde byl volný VOJTĚCH TVRDÍK a snadno puk doklepl do sítě. Asistence: Dan Bárta.
     
    29:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už jde Dukla do dvoubrankového náskoku. Při klasické přesilovce vystřelil Tomšík. Puk se od betonů Borovičky odrazil před branku, kde byl volný DANIEL PAVELEC a ten neměl problém dopravit puk do volné části branky. Asistence: Pavel Tomšík, Jakub Modl.
     
    20:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Těžko říct, jestli nebyl v jihlavské kabině hluk za tolik vyloučení. Pokud ano, tak nese svoje ovoce. Dukla výborně zapracovala v útočném pásmu, Vovsík nahodil kotouč na branku, který se dostal ke Klapicovi. Slovenský forvard našel přihrávkou podél brankoviště ADAMA SOJKU, který nebyl tolik tísněn a vstřelil svou první branku v sezoně. Asistence: Andrej Klapica, Matěj Vovsík.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 21. Sojka (Klapica, Vovsík), 30. Pavelec (Tomšík, Modl), 59. Peš (Báťa) – 47. Tvrdík (Bárta)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vovsík (C), Chvátal, Šabatka, Ludvík, Matějíček, Tomšík, Vandas – Bulík, Pavelec, Sojka, Klapica, Kravec (A), Rauš (A), Coufal, Peš, Báťa, Broš, Modl, Straka
    Trenér: Michal Broš

    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Červinka) – Chabada (C), Rájek, Červenka, Tvrdík, Bárta, Koudelka, Helikar, Vachun – Pavlata, Sydorenko, Štetka (A), Kubíček, Novotný, Fiala, Kalužík, Burda, Gromadzki
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Jan Grygera, Tomáš Mejzlík – Ondřej Polák, Henrich Kral'
    thejrc.org