Jihlava – Pardubice 3:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:2 (1:0 po s.n.) | K. Vary – Olomouc 5:4 (po pr.)
Sparta – Třinec 4:7 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 28.10.2022, 14:30 • Zimní stadion Moravské Budějovice • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    58:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pardubičtí hokejisté si nevedli dobře na buly. Báťa ho vyhrál dopředu na HYNKA PEŠE, který odmítl soupeře, udělal tři rychlé kroky a z vlastní modré trefil prázdnou klec. Asistence: Šimon Báťa.
     
    58:00
    Chabada vystřelil od modré, kotouč si před brankou poté našel Kalužík, který si zkusil položit Maláče, ale ten mu jeho jeho nápad nezbaštil a zůstal stát, takže útočník hostí neměl čas na zakončení. Poté jihlavský brankář vychytal i pokus Gromadzkiho z kruhů.
     
    57:10
    Po zakázaném uvolnění si berou Pardubičtí oddechový čas a zřejmě nastoupí v šesti hráčích v poli bez gólmana Borovičky.
     
    54:59
    Adrian Gromadzki si z levého úhlu sjel před branku a zkusil zavěsit do bližšího horního rohu nad rameno Maláče, který ale tento záměr opět přečetl.
     
    50:15
    Dukla bude mít starosti, dvě minuty za vysokou hůl dostává Andrej Klapica.
     
    49:55
    Hosté propadli na útočné modré a Dukla šla opět do situace dva na jednoho. Marek Chvátal nenahrával Bulíkovi, ale vzal z levého kruhu odpovědnost na sebe. S jeho střelou si však Borovička poradil.
     
    47:04
    Dominik Vachun je krátce po pardubickém snížení vyloučen za hákování.
     
    46:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dotahují na rozdíl jedné branky. Bárta si na modré připravil puk ke střele, která šla výrazně nad branku. Jenže kotouč se od zadního plexi odrazil před branku k pravé tyči Maláče, kde byl volný VOJTĚCH TVRDÍK a snadno puk doklepl do sítě. Asistence: Dan Bárta.
     
    39:03
    Nepůjde, Štěpán Šabatka je poslán ven na dvě minuty za hákování.
     
    38:58
    Štěpán Šabatka trošku zaváhal v bránění. Měl na zádech Daniela Burdu, který se dral za pukem a jihlavský bek ho nakonec nedovoleně zastavil. Půjde o trestné střílení?
     
    36:10
    Krásná akce Dukly dva na jednoho. Rauš obral o puk obránce a v útočném pásmu přihrál před branku Pavelcovi. Ten mu přihrávku vrátil, ale Adam Rauš už byl trošku v úhlu a nestihl lépe zakončit, aby puk dostal za záda Borovičky, který vyrazil jeho střelu.
     
    31:24
    Hynek Peš jde ven na dvě minuty za sekání.
     
    29:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už jde Dukla do dvoubrankového náskoku. Při klasické přesilovce vystřelil Tomšík. Puk se od betonů Borovičky odrazil před branku, kde byl volný DANIEL PAVELEC a ten neměl problém dopravit puk do volné části branky. Asistence: Pavel Tomšík, Jakub Modl.
     
    28:31
    Rozhodčí viděl vysokou hůl obránce hostí Vojtěcha Tvrdíka a také Dukla si zahraje přesilovku pět na tři. Ta bude trvat 51 sekund.
     
    27:22
    Jihlava bude mít druhou přesilovou hru, Daniel Burda vrazil soupeře na hrazení.
     
    24:37
    Nyní už byl Maláč v těžší roli. Mezi kruhy dostal dobrou přihrávku Jakub Koudelka, ale ani od neodčaroval kouzlo jihlavského brankáře, který je statisticky jedním z nejlepších gólmanů DHL extraligy juniorů, přesto se do nominace mládežnické reprezentace nedostal.
     
    Mykyta Sydorenko se tlačil před branku, ale vzali si ho do parády hned dva hráči Dukly. Poté musel Maláč zasahovat proti jednoduché střele od modré.
     
    20:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Těžko říct, jestli nebyl v jihlavské kabině hluk za tolik vyloučení. Pokud ano, tak nese svoje ovoce. Dukla výborně zapracovala v útočném pásmu, Vovsík nahodil kotouč na branku, který se dostal ke Klapicovi. Slovenský forvard našel přihrávkou podél brankoviště ADAMA SOJKU, který nebyl tolik tísněn a vstřelil svou první branku v sezoně. Asistence: Andrej Klapica, Matěj Vovsík.
     
    18:58
    Adam Sojka dostal přihrávku před branku a byl zřejmě v největší šanci dosavadního průběhu zápasu. Jenže už byl také příliš blízko Borovičkovi a nedokázal zvednout puk nad jeho beton.
     
    16:28
    Kapitán Dukly Matěj Vovsík nechal hokejku pod bruslí soupeře a jde ven za podrážení. Ze šesti trestů je jich zatím pět právě za tento prohřešek.
     
    11:57
    Kapitán hostí Ondřej Chabada je trestán dvěma minutami za podrážení.
     
    09:40
    Pavol Štětka si najel k pravému kruhu na přihrávku, jenže z dobré pozice netrefil ideálně puk a Maláč jej navíc vychytal.
     
    09:09
    Dukla si bere oddechový čas.
     
    09:09
    Kevin Coufal je při svém prvním utkání po návratu do Dukly vyloučen na dvě minuty za podrážení a Pardubice budou hrát další přesilovku.
     
    07:00
    Třetí vyloučení jihlavských juniorů za tři a půl minuty. Pardubice si zahrají 31 sekund přesilovku pět na tři kvůli podrážení Tomáše Vandase.
     
    05:31
    Adam Rauš si půjde odsedět dvě minuty za zdržování hry, když vystřelil puk mimo kluziště.
     
    03:28
    Pavel Tomšík je prvním vyloučeným hráčem, jde ven za podrážení.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 21. Sojka (Klapica, Vovsík), 30. Pavelec (Tomšík, Modl), 59. Peš (Báťa) – 47. Tvrdík (Bárta)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vovsík (C), Chvátal, Šabatka, Ludvík, Matějíček, Tomšík, Vandas – Bulík, Pavelec, Sojka, Klapica, Kravec (A), Rauš (A), Coufal, Peš, Báťa, Broš, Modl, Straka
    Trenér: Michal Broš

    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Červinka) – Chabada (C), Rájek, Červenka, Tvrdík, Bárta, Koudelka, Helikar, Vachun – Pavlata, Sydorenko, Štetka (A), Kubíček, Novotný, Fiala, Kalužík, Burda, Gromadzki
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Jan Grygera, Tomáš Mejzlík – Ondřej Polák, Henrich Kral'
    bahis siteleri