Boston – Detroit 5:1 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 6:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 5:6 (kon.)
Dallas – Washington 2:0 (kon.) | Seattle – Vancouver 4:5 (kon.) | San Jose – Toronto 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Winnipeg 4:6 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
Florida Panthers
Pátek 28.10.2022, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:36 Brandon MONTOUR - 4:3
     
    40:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři přetavili přesilovou hru v kontaktní trefu! Hart vyrazil střelu Tkachuka jenom před sebe a Reinhart pohotově posunul hrací předmět do levého kruhu na BRANDONA MONTOURA, kanadský bek bekhendem zvedl kotouč nad pravý beton bezmocného brankáře. Asistence: Sam Reinhart a Matthew Tkachuk.
    31:29 Joel FARABEE - 4:2
     
    31:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Tortorelly bleskově odskakují do dvoubrankového náskoku! Tippett vyslal do úniku Hayese, ten ale po bekhendovém blafáku minul bránu. Situaci ovšem výborně dohrál a zpoza soupeřovy svatyně nahrál do předbrankového prostoru JOELOVI FARABEEMU, který bez problémů zvedl puk nad ležícího Bobrovského. Asistence: Kevin Hayes a Owen Tippett.
    30:17 Zack MACEWEN - 3:2
     
    30:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci jsou poprvé v zápase o krok napřed! Po vyhraném buly střílel od modré Nick Seeler. Borbrovskij nastavil lapačku, ale úspěšný zákrok si nepřipsal, protože před bránou ještě šikovně tečoval ZACK MACEWEN. Asistence: Nick Seeler a Nicolas Deslauriers.
    15:28 Scott LAUGHTON - 2:2
     
    15:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, skóre střetnutí opět ukazuje nerozhodný výsledek! Forhendový pokus Hayese zblokoval Gudas pouze ke Konecnymu, jenž na malém prostoru vyprodukoval parádní zadovku na SCOTTA LAUGHTONA, osmadvacetiletý Kanaďan prostřelil ležícího Bobrovského k levé tyčce. Asistence: Travis Konecny a Kevin Hayes.
    07:58 Josh MAHURA - 1:2
     
    07:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři jsou zase o krok napřed! Střelu Gudase vyrazil Hart pouze do míst, kde se pohyboval JOSH MAHURA. Obránce po úspěšném zpracování vypálil z levé strany po ledě na přední tyč, Hart k ní přisunul beton příliš pozdě. Asistence: Radko Gudas a Colin White.
    06:41 Anthony DEANGELO - 1:1
     
    06:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Rychlý útok Flyers řešil Farabee přihrávkou mezi kruhy na Konecnyho, jenž nezazmatkoval a bekhendovou zadovkou ještě vylepšil palebnou pozici do levého kruhu najetému ANTHONYMU DEANGELOVI a ten ránou z první našel volné místečko u pravé tyčky. Asistence: Travis Konecny a Joel Farabee.
    03:41 Gustav FORSLING - 0:1
     
    03:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Brzkého vedení se ujímají Panteři! Carter Verhaeghe završil pobyt elitní ofenzivní lajny v útočném pásmu pasem na modrou čáru, kde byl připraven GUSTAV FORSLING, nahrávku ještě lehce zpomalil Barkov. Střelu švédského beka z mezikruží Carter Hart pouze zpomalil, puk pomalým tempem doputoval za brankovou čáru. Asistence: Aleksander Barkov a Carter Verhaeghe.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. DeAngelo (Konecny, Farabee), 16. Laughton (Konecny, Hayes), 31. MacEwen (Seeler, Deslauriers), 32. Farabee (Hayes, Tippett) – 4. Forsling (Barkov, Verhaeghe), 8. Mahura (Gudas, White), 41. Montour (Reinhart, M. Tkachuk)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – DeAngelo, Provorov, Ristolainen, Sanheim, Braun, Seeler, Zamula – Konecny, Hayes, Farabee – Tippett, Laughton (A), Cates N. – Allison, Frost, Sedlák – MacEwen, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Montour, Forsling, Gudas, Mahura, Kiersted, M. Staal – M. Tkachuk (A), Barkov (C), Verhaeghe – Reinhart, Bennett, Balcers – White, Lundell, Luostarinen – Hörnqvist (A), E. Staal, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Hebert, Brenk – MacPherson, Fournier

    Diváci: 14 871
    thejrc.org