Boston – Detroit 5:1 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 6:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 5:6 (kon.)
Dallas – Washington 2:0 (kon.) | Seattle – Vancouver 4:5 (kon.) | San Jose – Toronto 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Winnipeg 4:6 (kon.)
po prodl.
San Jose Sharks
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 28.10.2022, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:57 Erik KARLSSON - 4:3
     
    60:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Nejprve se do velké šance dostal William Nylander, ale neuspěl. Následně pak se narodil rychlý protiútok, ve kterém se ERIK KARLSSON dostal do úniku, před Källgrenem zamíchal kotoučem a poté zakončil kolem jeho levého betonu a rozhoduje o tom, že bonusový bod navíc si zapíší Žraloci – 4:3. Asistence: Timo Meier.
    45:38 Auston MATTHEWS - 3:3
     
    45:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je opět vyrovnáno. V přesilové hře hosté rozebrali obranu San Jose a od modré čáry napřáhl ke střele AUSTON MATTHEWS, jeho pokus tak končí za zády domácího brankáře – 3:3. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Morgan Rielly a John Tavares.
    39:37 Mitchell MARNER - 3:2
     
    39:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nyní už se to ale povedlo a další akce hostů je přetavena v kontaktní branku. V závěru třetiny se tak hosté dostávají zpět do hry díky MITCHELLU MARNEROVI, na pravé straně těsně u domácí branky sklepl kotouč a jeho pokus končí za zády Kähkönena – 3:2. Asistence: Morgan Rielly a Alexander Kerfoot.
    25:57 Timo MEIER - 3:1
     
    25:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A také klasická přesilová hra je využita, netradičně od modré čáry pálil Logan Couture a jeho pokus pak šikovně tečoval TIMO MEIER, jenž tak dává svůj první gól v sezóně! Možný hattrick tak ukradl svému kapitánovi, kterého to ale rozhodně nemrzí – 3:1. Asistence: Logan Couture a Erik Karlsson.
    25:15 Logan COUTURE - 2:1
     
    25:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilová hra je využita a Sharks strhávají vedení opět na svou stranu. Po krásné kombinaci našel u bližší tyče na pravé straně Alexandr Barabanov LOGANA COUTUREHO, který si puk zastavil a poté ho nasměroval do částečně odkryté hostující klece – 2:0. Asistence: Alexandr Barabanov a Erik Karlsson.
    05:14 David KÄMPF - 1:1
     
    05:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Po sehrané kombinaci dostal ideální přihrávku na levý kruh DAVID KÄMPF a český útočník pohotovou ranou zamířil k bližší tyči a dokonale zaskočil Kähkönena, který neměl moc šancí tuto přesně mířenou střelu chytit – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Alexander Kerfoot a Mitchell Marner.
    00:26 Logan COUTURE - 1:0
     
    00:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hned po buly se ale do pásma soupeře přiřítili Žraloci. LOGAN COUTURE nabral rychlost a nabruslil si těsně před Källgrena, kterého z pravé strany z bekhendu prostřelil – 1:0. Asistence: Matt Nieto a Alexandr Barabanov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Couture (Nieto, Barabanov), 26. Couture (Barabanov, E. Karlsson), 26. Meier (Couture, E. Karlsson), 61. E. Karlsson (Meier) – 6. Kämpf (Kerfoot, Marner), 40. Marner (Rielly, Kerfoot), 46. Matthews (Rielly, Tavares)


    San Jose Sharks: Kähkönen (J. Reimer) – E. Karlsson (A), Megna, Benning, M. Vlasic, Šimek, Ferraro – J. Svečnikov, Hertl (A), Meier – Nieto, Couture (C), Barabanov – Kunin, Sturm, Lindblom – Labanc, Lorentz, Gadjovich.
    Trenér: David Quinn

    Toronto Maple Leafs: Källgren (Samsonov) – Brodie, Rielly (A), Holl, Sandin, Mete, Giordano – Marner (A), Matthews, Kerfoot – Nylander, Tavares (C), N. Robertson – Engvall, Kämpf, Aston-Reese – Malgin, Järnkrok, Bunting.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: StLaurent, Chmielewski – McNamara, Gibbons
    thejrc.org