Písek – Havířov 3:6 (kon.) | Slavia – Chrudim 2:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 1:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
3:6 (0:1, 2:4, 1:1)
AZ Havířov
Pátek 28.10.2022, 15:30 • Zimní stadion Písek • Liga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    46:12
    Písek právě vstřelil branku!
    Tlak přináší domácím kýžené ovoce v podobě gólu! JAN ZÁTOPEK se dostal až před brankáře Smolku, kterého úspěšně překonal. Asistence: Ondřej Sládek, Šimon Kaiser.
     
    41:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté trestají píseckou nedisciplinovanost! Urbančíkova střela se odrazila od zadního mantinelu rovnou na hůl DOMINIKA KOLATA, který měl už práci jednoduchou. Asistence: Jakub Urbančík, Matěj Bílek.
     
    39:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné! V poslední vteřince si berou třígólový náskok hosté zpět! Rychlou akci Havířova zakončil PŘEMYSL POHL. Asistence: Jakub Lipka, Jakub Urbančík.
     
    39:07
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši v poslední minutě dávají druhý gól! Sládek poslal kotouč na TOBIASE ŠIPLU, který propálil hostujícího brankáře. Asistence: Ondřej Sládek, Jan Zátopek.
     
    36:01
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové snižují! TOMÁŠ HLAVÁČEK se do toho opřel od modré čáry a kotouč se zastavil až v síti. Brankář Smolka vůbec nic neviděl. Asistence: Filip Cháb.
     
    24:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté pokračují v kanonádě! Čtvrtým střelcem v tomto utkání se stává JAKUB URBANČÍK, který stylově přivítal nového píseckého brankáře. Bez asistence.
     
    23:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    A třetí branka na sebe nenechala příliš dlouho čekat! Middleton našel na pravé straně zcela volného DOMINIKA KOLATU, který propálil brankáře Jansu. Asistence: Adam Middleton, Jakub Plevka.
     
    22:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o dvě branky! Produktivní JAKUB PLEVKA se dostal do drobného samostatného úniku a překonal píseckého brankáře. Asistence: Jakub Urbančík, Matěj Bílek.
     
    10:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Z následného rychlého brejku dávají hosté gól! Píseckého brankáře ukázkově vykoupal JAKUB PLEVKA. Asistence: Adam Middleton.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 37. Hlaváček (Cháb), 40. Šipla (Sládek, Zátopek), 47. Zátopek (Sládek, Kaiser) – 11. Plevka (MIddleton), 23. Plevka (Urbančík, Bílek), 24. Kolat (Middleton, Plevka), 25. Urbančík, 40. Pohl (Lipka, Urbančík), 42. Kolat (Urbančík, Bílek)


    IHC Králové Písek: Jansa (24. Tesař) – Čančura, Polák, Velíšek, Dohnal, Šipla – Zátopek, Fencl, Strnad, Dubský, Řehoř, Mikeska, Šindelář, Kaiser, Sabiniok, Hlaváček, Sládek, Lechnýř (A), Cháb (C)
    Trenér: Lukáš Tramba

    AZ Havířov: Smolka (Maňásek) – Brančík, Wlodara, Bílek (A), Valouch, Kreutz, Kosina, Lazár – David, Siekierka, Jelének, Plevka, Mikula, Middleton, Lajoš, Kolat, Makovec (A), Urbančík (C), Lipka, Pohl
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Glanc – Pěkný, Mortl

    Diváci: 95
    bahis siteleri