Česko – Tchaj-wan 1:10 (kon.)
konec
Česko
1:10 (0:3, 1:7)
Tchaj-wan
Pátek 28.10.2022, 18:00 • Pavilion Africa - Parque Olímpico • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • Semifinále
Partner:
     
    38:35
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Desátou branku obstaral PIN RU LAI, který doplácl povalující se puk v brankovišti za Bradu, který ještě stihl zlikvidovat parádní kličku Bo Wei Wua, ale na dorážku už byl krátký, když navíc ztratil hokejku. Asistence: Bo Wei Wu.
     
    38:18
    Kuchař našel před brankou Dundu a brankář Ho pozdě reagoval. Padal ale k zemi a puk jej trefil přesně do lapačky.
     
    36:17
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Devátá branka Tchaj-wanu a výsledek už je hrozivý. Brada poprvé inkasuje, když jej překonal PIN RU LAI. Asistence: Yen Chen Tung.
     
    30:03
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Cheng Yu Kuo nabral raketovou rychlost, ale tentokrát nestřílel, nýbrž ještě hledal YI EN TSAIE, který jen tak zametl za Lequina, který už míří na střídačku, aby se připravil na zápas o bronz. Asistence: Cheng Yu Kuo.
     
    29:32
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    CHENG YU KUO si nikým neatakován nabruslil ke střele z pravého kruhu a neomylně trefuje puk pod horní tyč.
     
    27:57
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď na první branku Čechů. BO WEI WU dostal znovu pas na levý kruh a okamžitě pálil pod rameno André Lequina. Asistence: Yen Chen Tung.
     
    27:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    V oslabení Češi snižují! Jakub Kuchař vyvezl puk, dostal jej před branku a tam jej dokázal dopravit za brankovou čáru DANIEL DUNDA. Asistence: Jakub Kuchař.
     
    27:08
    Vyloučení v týmu Česko:
    Tomáš Voska – 2 min, hákování.
     
    24:48
    Koncovka trápí české hráče každé utkání a důkazem je další tyč, kterou v úniku nastřelil Daniel Dunda.
     
    23:14
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    WEI KAI SUN se po šikovné a překvapivé přihrávce zjevil sám mezi kruhy, zpracoval si puk a pověsil jej přesně pod víko. Asistence: Cheng Yu Kuo
     
    22:36
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Jednoduchá a účelná přesilovka. Po kombinaci se BO WEI WU z levého kruhu postupně přibližoval k Lequinovi, aby mu pověsil puk nad lapačku. Asistence: Cheng Yu Kuo.
     
    22:04
    Vyloučení v týmu Česko:
    Josef Halbych – 2 min, podrážení.
     
    19:18
    Yen Chen Tung řešil přečíslení tři na dva střelou a českému brankáři pomohla tyč.
     
    18:43
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    To nevypadá dobře. Češi ještě do první poloviny potřetí inkasují, protože nestíhají s Tchaj-wanci v obraně bruslit. CHUN HSIEN CHIEN se uvolnil, dostal prostor ke střele a zavěsil. Asistence: Cheng Yu Kuo.
     
    18:20
    Jakub Kuchař vystřelil z levého kruhu, ale nepřesně, a tak nastartoval soupeřovu akci. Cheng Yu Kuo byl ale parádně zastaven lapačkou českého brankáře.
     
    16:55
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky. YEN CHEN TUNG dostal prostor ke střele mezi kruhy a zřejmě přes clonícího hráče Lequin neviděl, aby mu puk prošel výstrojí. Asistence: Bo Wei Wu.
     
    15:29
    Češi se nechali unést útokem a zase nebyl v obraně nikdo. Dva Tchaj-wanci situaci řešili dobře, jenže místo zakončení do branky zazvonila tyč za Lequinem.
     
    15:13
    Teď to Zapletal řešil dobře a Abazaj z levého kruhu trefuje tyč! Pokud by ale ještě zkusil vrátit puk Zapletalovi, mohl z toho být gól do prázdné branky.
     
    10:30
    Ho Cheng Yang a Bo Wei Wu zůstali zapomenuti před André Lequinem. Malinko přesnější kombinace a bylo by to o dvě branky.
     
    08:44
    Mikuláš Skoupý mohl srovnat, když mu puk před branku posunul Jonáš Novotný. Wei Hung Hsu takřka přesnou střelu vytáhl koncem hole.
     
    05:50
    Zapletal se Zdeňkem postupovali v přečíslení a vyměnili si puk. Zapletalovi na poslední chvíli vysekl puk před prázdnou brankou hráč Tchaj-wanu.
     
    03:33
    Ho Cheng Yang nebyl dostatečně hlídán před českou brankou. Yang mohl dvakrát zakončovat a Češi mohou být vděční Lequinovi, který zatím nepřipustil, aby Tchaj-wan přidal další branky.
     
    00:21
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Češi po vyhraném úvodním vhazování chtěli rozjet útok, ale na polovině přišli o kotouč a propadli v obraně. YEN CHEN TUNG následně šel do přečíslení a vyměnil si puk se spoluhráčem, aby pohodlně zavěsili. Asistence: Cheng Yu Kuo.
    Branky a nahrávky: 28. Dunda (Kuchař) – 1. Kuo (Tung), 17. Tung (Wu), 19. Chien (Kuo), 23. Wu (Kuo), 24. Sun (Kuo), 28. Wu (Tung), 30. Kuo, 31. Tsai (Kuo), 37. Lai (Tung), 39. Lai (Wu)


    Česko: Lequin (31. Brada) – Kulhánek, Dunda, Kuchař, Abazaj, Komínek, Novotný, Zapletal, Voska, Halbych, Havlík, Zdeněk, Skoupý
    Tchaj-wan: Hsu (31. Ho) – Yang, Lin, Lai, Hsu, Kuo, Wu, Chu, Tsai, Chien, Sun, Tung
    thejrc.org