Hvězda Praha – Slavia 2:0 (kon.) | Kladno – Chomutov 4:3 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 2:3 (po pr.)
Tábor – Motor ČB 2:4 (kon.) | Sparta – K. Vary 3:2 (po pr.) | Poruba – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 0:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:0 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:4 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:4 (4:1, 0:2, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 29.10.2022, 15:30 • PSG aréna - Zlín • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    54:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Drama! Jan Zvejška zahájil útok svého týmu, předal na JIŘÍHO DOUDU a ten za výbuchu nadšení své střídačky prostřelil Uherka – 5:4! Asistence: Jan Zvejška.
     
    51:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Využito! Jakub Frolo našlápl, vytvořil přečíslení, předal na DOMINIKA KOSE a ten na jeden dotyk krásně zametl do sítě! Důležitý gól padá už za stavu 5 na 4 a přesilovka tak končí – 5:3! Asistence: Jakub Frolo a Josef Hampl.
     
    26:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Drama je na světě! MATYÁŠ MAN sám pro sebe nahodil do pásma, Marek Uherek jej napoprvé neudržel a právě Man si dojel pro dorážku, stačilo jen doklepnou do sítě! Ta výborná pasáž od startu druhé třetiny je přetavena v kontaktní gól – 4:3, ve Zlíně to ještě bude zajímavé.
     
    23:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět snižují! MATĚJ ŽÍDEK se protlačil za obranu, dostal oas do samostatného úniku a ač se na něj pověsil jeden ze žlutomodrých beků, tak Žídek dokázal provést krátkou kličku do forehandu, položit si Uherka a preizně zakončit. Vítkovická střídačka vyletěla nadšením, modrobílí see vracejí do hry – 4:2! Asistence: Matyáš Man a Markus Saxa.
     
    16:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodrý válec! MARTIN VACULÍK sám zavezl puk zpět do pásma, as hokejkou v jedné ruce proskočil do střelecké pozice, natlačil se před beka, šel do brány a lehkým zakončením kolem Vilémovy ruky dopravil puk do sítě. Jak to z tribuny vy\padá jednoduše – ševci zapisují další velmi pohlednou branku a
    využívají druhou přesilovou hru! Asistence: Jakub Heš
     
    12:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani si berou dvoubrankové vedení zpět! JAKUB HEŠ si udělal na středu trošku prostoru, dostal přihrávku a vypálil. Trošku mne překvapilo, že kotouč skončil v síti, nejspíše Vávrovi trochu smolně protekl mezi betony. Ševcům každopádně daří na co šáhnou a dávají další důležitou branku, jelikož opět odskakují – 3:1 Asistence: Matěj Holba.
     
    08:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sníženo! Vojtěch Fojtík z ničeho nic zrychlil, přebruslil Uřičáře, vytvořil situaci 2 na 1, předal na ŠIMONA FASNERA a ten na jeden dotyk doklepl puk do sítě! Chvilku se zdálo, že Uherek kotouč má, nicméně nakonec jej přeci jen nalezne až v síti. Krásný gól a hosté jsou zpět – 2:1. Asistence: Vojtěch Fojtík.
     
    03:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodrá fantazie! Za obranu proskočil rychlonohý ADAM KLIMEK, suverénně si potáhl puk do backhandu a krátkou kličkou mezi nohy posílá kus černé gumy do sítě! Parádní gól a ševci odskakují – 2:0! Asistence: Dominik Kos.
     
    01:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vedou! Obránce OLIVER LUKAŠTÍK se dle secvičeného signálu přesunul clonit před bránu, přišla střela od modré v podání Ondřeje Rumla, na puk si Vávra sáhl, nicméně neudržel jej a když kus černé gumy zmerčil právě důrazný zlínský bek, lehce jej doklepl do sítě.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 2. Lukaštík (Ruml, Heš), 4. Klimek (Kos), 13. Heš (Holba), 17. Vaculík (Heš), 52. Kos (Frolo, Hampl) – 9. Fasner (Fojtík), 24. Žídek (Man, Saxa), 27. Man, 55. Douda (Zvejška)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kopřiva, Mikel, Uhřičář, Lukaštík, Ruml, Schmied – Vaculík, Kos, Holba, Pečner, Valášek, Pešák, Frolo, Hampl, J. Heš, Klimek
    Trenér: Lubomír Vosátko

    HC Vítkovice Ridera: Vávra (Vilém) – Glos, Zvejška, Glos, Man, Kiscza, Fojtík, Čuba – Fojtík, Muroň, Matějka, Žídek, Douda, Saxa, Hanák, Fasner, Nazad
    Trenér: Darek Stránský
    thejrc.org