Hvězda Praha – Slavia 2:0 (kon.) | Kladno – Chomutov 4:3 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 2:3 (po pr.)
Tábor – Motor ČB 2:4 (kon.) | Sparta – K. Vary 3:2 (po pr.) | Poruba – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 0:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:0 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:4 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (4:1, 1:2, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 29.10.2022, 13:45 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    54:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Mladá Boleslav s šesti hráči v poli vyhrála vhazování v útočném pásmu. Střelu Adama Martina Hlinského tečoval mimo dosah brankáře RICHARD KUBÍČEK. Asistence: Adam Martin Hlinský, David Šindelář.
     
    38:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Tohle přesně domácí nechtěli! Inkasovali v závěru druhé třetiny a už vedou jen o dvě branky, což je další voda na mlýn Mladé Boleslavi! David Šindelár po vyhraném vhazování nabil na modrou čáru ADAMOVI MARTINOVI HLINSKÉMU, který vypustil ze své hole krásnou ránu, jež se o tyčku odrazila do sítě! Brankář Kamenický neviděl přes dobrou clonu zhola nic! Asistence: David Šindelář.
     
    31:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Tak přesně tohle hosté potřebovali! Dali branku a snížili ze svého pohledu na 2:5! Patrik Král poslal parádní nahrávku mezi kruhy rozjetému JANU HURTOVI, který si najel až před bránu, položil si brankáře Kamenického na led a chladnokrevně skóroval do odkryté brány! Asistence: Patrik Král, Miroslav Křivánek.
     
    24:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak tohle byla útočná akce jako z hokejové učebnice a Bruslaři vedou už 5:1! Lukáš Kachlíř narýsoval z vlastního pásma naprosto geniální nahrávku až před útočnou modrou čáru na volného PATRIKA KŘÍŽKA, který pelášil sám na bránu, najel si až před brankoviště a zápěstím chladnokrevně skóroval k pravé Vystrčilově tyčce! Asistence: Lukáš Kachlíř.
     
    19:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Parta z Kotliny znovu potvrdila, že má skvěle sehrané přesilovky a dostává se znovu do tříbrankového vedení! Patrik Křížek posunul kotouč před bránu na LUKÁŠE KACHLÍŘE, který z mírného úhlu a z bezprostřední blízkosti propálil brankáře Vystrčila podél bližší tyčky! Asistence: Patrik Křížek.
     
    16:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Hodně důležitá branka pro hosty, kteří snižují a vracejí se po tvrdém direktu zpět do hry! Oskar Lisler posunul kotouč na PATRIKA KRÁLE, který vypálil přes hráče a brankáři Kamenickému se kotouč překulil přes vyrážečku a skončil až za brankovou čarou! Asistence: Oskar Lisler.
     
    15:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak tohle je obrovský šok pro Mladou Boleslav, Havlíčkův Brod udeřil okamžitě i potřetí! Patrik Křížek se opřel do puku a kotouč se odrazil od výstroje brankáře Císaře přímo na hůl LUKÁŠE NOVÉHO, který okamžitě dorážel a kotouč se štěstím propadl Císařovi přes výstroj až do brány! Asistence: Patrik Křížek, Tadeáš Koubek.
     
    15:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak to je ledová sprcha pro hosty, Bruslaři znovu udeřili a dostali se do dvoubrankového vedení! PATRIK KŘÍŽEK předvedl nádhernou individuální akci, když se z pravého křídla protáhl až před bránu a zblízka bekhendem propálil gólmana Císaře! Bez asistence.
     
    03:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Středočeši se v oslabení sice v pohodě ubránili, ale Bruslaři udeřili při hře 5 na 5 a jdou překvapivě do vedení! Patrik Mrtka nahodil kotouč od modré čáry a v předbrankovém prostoru číhal nepokrytý LUKÁŠ NOVÝ, jehož šikovná teč z bezprostřední blízkosti zaplula za záda bezmocného gólmana Císaře! Asistence: Patrik Mrtka, Tadeáš Koubek.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Nový (Mrtka, Koubek), 16. Křížek, 16. Nový (Křížek, Koubek), 20. Kachlíř (Křížek), 25. Křížek (Kachlíř) – 17. Král (Lisler), 32. Hurt (Král, Křivánek), 39. Hlinský (Šindelář), 55. Kubíček (Hlinský, Šindelář)


    BK Havlíčkův Brod: Kamenický (Račan) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam, Ondruš, Danyljuk – Křížek, Koubek, Nový (A) – Dvořák, Adamec, Teml – Kraučuk, Hospodka, Kozlík.
    Trenér: Miroslav Duben

    BK Mladá Boleslav: Císař (16. Vystrčil) – Hlinský (A), Kubíček, Fišer, Tetiva, Šilhavý, Křivánek – Kurka, Steklý, Král (C), Šindelář, Hurt, Kristek, Trefil, Lev, Beran, Vojáček, Lisler.
    Trenér: David Vrbata

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Tomáš Kučera, Tomáš Jiruška

    Diváci: 105
    thejrc.org