Hvězda Praha – Slavia 2:0 (kon.) | Kladno – Chomutov 4:3 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 2:3 (po pr.)
Tábor – Motor ČB 2:4 (kon.) | Sparta – K. Vary 3:2 (po pr.) | Poruba – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 0:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:0 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:4 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 2:1 (kon.)
konec
HC Tábor
2:4 (1:2, 1:2, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 29.10.2022, 12:32 • Zimní stadion Tábor • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    57:54
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jan Němeček – 2 min., podrážení.
     
    52:16
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Dominik Postl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    52:02
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Filip Fábera – 2 min., podrážení.
     
    50:22
    Dobrou práci ve vlastním oslabení odvedl poctivě napadající Humeník. Ten se zmocnil puku a orazítkoval horní tyč táborské branky!
     
    49:36
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Tomáš Lukeš – 2 min., sekání.
     
    49:22
    Dominik Postl pláchl Antonínu Bačovi. Forvard Budějovic chtěl ještě gentlemansky nahrát na najíždějícího Vojtěcha Aulického. Ten na nahrávku ale nedosáhl.
     
    44:41
    Skóre se mohlo měnit i na druhé straně! Střela Hečka vypadla Šrámkovi z výstroje. Puk se snažil za jeho záda doklepnout Štěpán Hoch. Jeho zakončení se však pouze prohnalo táborským brankovištěm.
     
    43:38
    Dominik Vlček ujížděl sám na Schacherla. Napojili se na něj dva bránící hosté, táborský bruslař tak zadovkou našel Boušku, jehož bekhendový pokus končí na vyrážečce gólmana Motoru.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Štěpán Hoch – 2 min., hrubost.
     
    35:35
    Adam Suchan ujel zcela sám na Alberta Schacherla. Brankáře Budějovic si položil, za jeho záda se mu ale puk dostat nepovedlo.
     
    31:58
    Tábor právě vstřelil branku! Nyní se ale Tábor již snížení dočkal! Branku na 2:4 dává po úspěšném důrazu u brankoviště JAN POSPÍCHAL. Asistence: Filip Podzimek, Marek Eremiáš.
     
    31:03
    K vidění byla další velká šance! Po překrásné souhře Tábora se mezi kruhy objevil Filip Dohnal. Jeho střela Schacherlovi vypadla z výstroje. Než se ale puk stačil doklouzat za brankovou čáru, brankář Motoru puk schoval do náručí!
     
    29:44
    Alan Šimon s ukázkovým přehledem našel Tomáše Lukeše. Proti jeho ráně do protipohybu se ale fantasticky přemístil Ondřej Šrámek!
     
    29:18
    Bouška trefil tyčku branky Motoru!
     
    26:13
    České Budějovice právě vstřelily branku! Za brankou Tábora se uhnízdil FILIP FÁBERA, jehož nahrávka do mezikruží se od bruslí bránících hráčů Tábora odrazila za záda Šrámka. Asistence: Alan Šimon.
     
    24:21
    České Budějovice právě vstřelily branku! Hosté se usadili v útočném pásmu a rozjeli sérii nahrávek, které věnoval zlatou tečku MATYÁŠ HUMENÍK. Asistence: Filip Blažek, Alan Šimon
     
    19:32
    Velká šance Budějovic! Sám na Šrámka uháněl Dominik Postl. Svou kličkou si ale na maskovaného fantóma z Tábora nepřišel!
     
    16:11
    Mohlo být vyrovnáno! Sám na budějovickou branku uháněl Filip Dohnal. Kličkou do forhendu ale neuspěl.
     
    15:05
    České Budějovice právě vstřelily branku! Po střele Českých Budějovic od modré vznikl zmatek před táborskou brankou. V tom se nejlépe ze všech zorientoval SAMUEL DRANČÁK, který puk zametl pod padajícího Ondřeje Šrámka. Bez asistence.
     
    12:37
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor využívá přesilovou hru. Po zámku hostí se slova na modré ujal LUKÁŠ KUBÍK, jehož střela tahem od modré čáry si našla cestu do táborské svatyně. Asistence: Matyáš Humeník, Vojtěch Aulický.
     
    11:42
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Marek Eremiáš – 2 min., držení.
     
    10:50
    Velká šance Tábora! Svůj druhý gól v zápase mohl přidat Bouška, který si s pukem najel až před Alberta Schacherla, toho ale nepropálil.
     
    08:57
    Z bezprostřední blízkosti dorážel pokus svých spoluhráčů Alan Šimon. Branku Tábora ale minul!
     
    03:23
    Tábor právě vstřelil branku! Adam Suchan elegantní nahrávkou zpoza branky našel připraveného MARKA BOUŠKU, jehož příklep končí za zády Alberta Schacherla. Asistence: Adam Suchan, Antonín Bačo.
    Marken.cz

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 4. Bouška (Suchan, Bačo), 32. Pospíchal (Podzimek, Eremiáš) – 13. Kubík (Humeník, Aulický), 16. Drančák, 25. Humeník (Blažek, Šimon), 27. Fábera (Šimon)


    HC Tábor: Šrámek (Wajtr) – Jirášek, Bačo, Mrázek, Jaroš. Šťastný (A), Céza, Kratochvíl – Vlček (C), Suchan, Němeček, Pospíchal, Bouška, Eremiáš, Křepelka, Dohnal, Mohyla (A), Podzimek
    Trenér: Arpád Györi

    Banes Motor České Budějovice: Schacherl (Pytel) – Blažek, Fábera, Kubík (A), Šíma, Prušák, Lukáš – Lukeš, Hoch, Kretschmer, Humeník, Šimon, Hečko, Aulický, Postl, Kinter, Drančák (C)
    Trenér: Milan Dančišin

    Rozhodčí: Martin Matoušek – Marek Tichý, Luboš Karásek

    Diváci: 80
    ocianews.com