Jihlava – Šumperk 3:4 (po pr.) | Vsetín – Zlín 4:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 0:3 (kon.)
Sokolov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Prostějov – Pardubice B 2:1 (po pr.) | Přerov – Poruba 2011 3:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 29.10.2022, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:51 Jiří PRŮŽEK - 3:4
     
    62:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Při rozehrávce u Berana si do branky u tyčky omylem sám srazil kotouč Josef Skořepa. Gól je nakonec připsán Jiřímu Průžkovi. Asistence: David Bartoš, Lukáš Žálčík.
    28:12 Radek POŘÍZEK - 3:3
     
    28:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Už se zdálo, že z přečíslení 2 na 1 nebude nic, když Kolář neúspěšně zakončoval u tyčky, jenže poté se do skrumáže před brankou zapojil i RADEK POŘÍZEK a poslal puk do prázdného místa uprostřed branky. Asistence: Daniel Kolář.
    21:46 Radek POŘÍZEK - 2:3
     
    21:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla ale rychle odpovídá a opět je to jen o gól! U levé tyčky se objevli RADEK POŘÍZEK A procpal puk až za brankovou čárou. Asistence: Petr Beránek.
    21:12 Dávid KOHÚT - 1:3
     
    21:12
    Draci právě vstřelili branku!
    Náskok Draků roste. Šumperk zvládl přihrávku přímo před Beranem a DAVID KOHÚT tak pálil od tyčky do odkryté části branky. Domácí před samotným zakončením ještě nechtěně vysunuli branku ze své pozice, rozhodčí ale jasně ukázal, že gól platí. Asistence: Tomáš Bernat.
    15:09 Jiří PRŮŽEK - 1:2
     
    15:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci si berou vedení zpět. Velká chyba Dukly, domácí si nepohlídali ve středním pásmu JIŘÍHO PRŮŽKA, který jel sám na Berana a překonal ho kličkou do rohu branky. Asistence: David Bartoš, Ondřej Hrachovský.
    10:23 Tomáš HARKABUS - 1:1
     
    10:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    I Dukla už tentokrát využívá přesilovku a vyrovnává stav utkání. Po vyhraném buly si dlouho přihrávali Fabien Kočí a TOMÁŠ HARKABUS. Druhý jmenovaný si pak vyvezl puk až na osu hřiště a učebnicovým způsobem poslal puk přímo pod horní tyč. Asistence: Fabien Kočí.
    04:32 Šimon JELÍNEK - 0:1
     
    04:32
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovou hru a jde v dnešním zápase do vedení. Dukla se nestihla včas vrátit do obranného pásma a Bartoš tak mohl z kruhu přihrát na druhou stranu na volného ŠIMONA JELÍNKA, který z první překonal Berana. Asistence: David Bartoš, Vratislav Kunst.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 11. Harkabus (F. Kočí), 22. Pořízek (Beránek), 29. Pořízek (D. Kolář) – 5. Jelínek (Bartoš, Kunst), 16. Průžek (Bartoš, Hrachovský), 22. Kohút (Bernat), 63. Průžek (Bartoš, Žálčík)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Wolf) – Dundáček, Bilčík, D. Kolář, Haman, M. Jáchym, F. Kočí, A. Dvořák – Jungwirth, Skořepa (C), Šik – Harkabus (A), Miškář, Fronk – Beránek, Pořízek, Křehlík – Cachnín, Juda, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    DRACI PARS ŠUMPERK: Lackovič (Hamalčík) – Hrachovský, Kadeřávek, J. Michálek, Kunst, Dudycha – Motloch, Průžek (A), Bartoš (A) – Žálčík (C), Svoboda, Šuhaj – Jelínek, Vachutka, Kohút – Bernat, Křemen, Horký – Jouza.
    Trenér: Lukáš Majer

    Rozhodčí: Bejček, Čáp – Jindra, Štofa

    Diváci: 706
    thejrc.org