Jihlava – Šumperk 3:4 (po pr.) | Vsetín – Zlín 4:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 0:3 (kon.)
Sokolov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Prostějov – Pardubice B 2:1 (po pr.) | Přerov – Poruba 2011 3:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 29.10.2022, 17:00Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Michal Vachovec – 2 min., vysoká hůl.
     
    59:53
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Robert Černý – 2 min., podrážení.
     
    57:16
    Doležal v dobré pozici přestřelil branku!
     
    53:51
    Vachovec dostal puk před branku, z metru Postavu nepřekonal!
     
    52:50
    Poruba si zahraje přesilovou hru, kvůli nedovolenému bránění Roberta Černého.
     
    52:20
    Přerovské gólovky nekončí, Ministr přelstil obránce a vrhnul se do úniku, ve kterém Dolejše dobře vymíchal, podobně jako Březina však za něj puk nezasunul!
     
    52:01
    A s druhou velkou šancí rychle přispěchal také Indrák, jenž se dobře odprezentoval v souboji s mnohem mohutnějším Lemckem! Dolejš dobře zasáhl.
     
    51:25
    David Březina nedaleko hattricku! Z pravého křídla proklouzl nakonec až před Dolejše, za kterého však puk zasunout nedokázal!
    47:08 Jan SVOBODA - 3:2
     
    47:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    A druhá polovina Lemckeho trestu, kterou obdržel zcela zbytečně za nesportovní chování, je u konce taktéž, Zubři totiž využívají přesilovku a otáčejí průběh utkání! David Březina se přičinil také u třetí branky, když z kruhu přesně našel hokejku volného JANA SVOBODY a ten se švihem bez přípravy nemýlil! Asistence: David Březina.
     
    45:48
    Zubři dobře zahustili prostor před Dolejšem, Jakub Svoboda jen těsně minul branku!
     
    45:01
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Justin Lemcke – 2 min., podrážení + 2 min., nesportovní chování.
     
    43:49
    Vachovec zachytil kotouč a rychle se řítil k přerovské brance, Postava ale znovu skvěle zasáhl!
     
    43:16
    Černý odvedl dobrou práci za Postavou, kdy na sebe navázal dva napadající hráče Poruby, přenesl hru do středního pásma a nakonec se dostal v přečíslení i do zakončení, které nasměroval do Dolejšovy masky!
    41:56 David BŘEZINA - 2:2
     
    41:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sotva hlasatel oznámil návrat Gřeše na led Zubři slaví srovnání! Na pravém kruhu přijal přesný pas od Kubeše DAVID BŘEZINA, přiblížil se k brance, přesně zamířil a vypálil! Připisuje si druhou branku v dnešním zápase. Asistence: Jakub Kubeš.
     
    39:52
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Tomáš Gřeš – 2 min., podrážení.
     
    39:47
    Zubři ujížděli ve třech na jednoho! Poslední porubský bek si lehl a zamezil tak možnosti pozemní přihrávky, kvůli čemuž Goiš zvolil střelu! Dolejš jej ale spolehlivě vykryl.
     
    35:45
    Neskutečná šance Jana Svobody! Ten střílel z hranice brankoviště přes ležícího Dolejše, záhadným způsobem ale kotouč do branky nedostal!
     
    33:51
    Jiří Brodek teď pohotově zabránil Janu Svobodovi ve velké šanci! Jeho hákování ale neuniklo pozornosti rozhodčích, Přerov tak sehraje třetí přesilovku v zápase.
     
    32:12
    Postava chyboval za vlastní brankou, Pšurný se Šlahařem ale domácí zaváhání nepotrestali, jelikož se domácí brankář stihl vrátit mezi tři tyče a nenechal se vykolejit!
     
    31:24
    Indrák šikovnou zadovkou zpoza branky dostal do dobré pozice Dobšu, ten ale Dolejšův beton zblízka také nepřekonal!
     
    30:43
    Zubři měli dvojici velkých šanci z bezprostřední vzdálenosti! Dolejš si nepokryl kotouč a podobně jako u šance Dvořáka v první třetině, stačilo pouze přiťuknutí za brankovou čáru. To se Přerovu ani nadvakrát nepovedlo!
     
    26:41
    A Postava opět skvěle zakročil! V rychle sehraném přečíslení se dokázal skvěle přesunout na stranu zakončujícího Berishy a vsedě jej vychytat! Momentálně určitě zákrok zápasu!
     
    23:44
    A Jakub Šlahař teď na levém kruhu zahrozil ještě dvakrát! Nejprve nastřelil břevno, o chvíli později jej Postava znovu vychytal!
     
    23:21
    Pšurný z pravého kruhu našel křížnou přihrávkou Šlahaře, Postava se ale dokázal přesunout!
     
    22:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Filip Dvořák – 2 min., držení.
     
    19:28
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Jiří Brodek – 2 min., hákování.
     
    19:12
    Zubři si vypěstovali pořádný tlak a nebyli daleko od srovnání, Krisl však rozvlnil brankovou síť pouze zevnějšku!
    18:19 David BŘEZINA - 1:2
     
    18:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zatím v první třetině nejsou nebezpečnějším celkem, nyní ale také můžou oslavit první branku! Hosté propadli na útočné modré a najednou se do brejku řítil DAVID BŘEZINA, jemuž byl v patách ještě jeden ze spoluhráčů. Přihrávku nakonec nezvolil, nýbrž zakončil bekhendovou kličkou. Dolejš puk zasáhl, přeskočil mu však beton a nakonec zapadl až za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    13:55
    Poruba nedokázala vyhodit, z čehož se urodilo rychlé přečíslení v rámci pásma! Jan Svoboda vzal zakončení možná trochu zbytečně pouze na sebe, přičemž Dolejše zasáhl přímo na hruď.
     
    13:28
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Jiří Klimíček – 2 min., hákování.
     
    13:28
    Dobrá šance Přerova v přečíslení! To řídil Ministr, jenž krásnou kličkou oklamal beka a předával puk před branku Doležalovi, ten byl ale faulován a nakonec skončil až v brance s Dolejšem!
    12:33 Vít CHRISTOV - 0:2
     
    12:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté vedou o dvě branky! VÍT CHRISTOV se vůbec s ničím nepáral. Nabral rychlost po levém mantinelu a pak prostě vystřelil puk dobrým nápřahem přímo do vzdálenější šibenice! Asistence: Jan Mlčák.
     
    07:25
    Brzy po buly mohla Poruba navyšovat! Jiří Krisl ale dobře sehraném brejku s tandemovou přihrávkou dokázal zabránit bruslí!
     
    07:19
    Zubři už slavili branku, ta ale nakonec nebyla uznána! Všemu předcházel rychlý průnik Dvořáka, jenž nastřelil Dolejše. Ten ztratil kotouč z dohledu, přičemž ležel volně vedle jeho betonu, dojíždějící Dvořák jej ale promáchl a k volné tyčce ho neumístil! Dolejš se k pravé tyči přilepil a Dvořák dotíral, přičemž začal slavit srovnávací branku, sudí ale nakonec rozpažili, puk totiž brankovou čáru nepřekročil!
     
    06:01
    Poruba sehrála další zajímavý kontr, díky čemuž se na začátku zápasu dostala do vedení! Postava Střondalovu ránu opět vyrazil, prostor před brankou však byl natolik zahuštěn, že se žádný další porubský hráč nedostal k dorážce do odkryté branky!
    00:46 Aaron BERISHA - 0:1
     
    00:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Co se Přerovu letos opravdu hrubě nedaří, je otevírání skóre. Nestane se to ani tentokráte, jelikož hosté z Poruby otevírají skóre zápasu už po 46 vteřinách! Šlahařovi se otevřel prostor na levém křídle, a tak vyslal kotouč na Postavu. Ten jej pouze vyrazil betonem do míst, kde se přes obránce prodíral AARON BERISHA a doklepával puk do odkryté branky! Asistence: Jakub Šlahař.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 19. Březina, 42. Březina (Kubeš), 48. Svoboda (Březina) – 1. Berisha (Šlahař), 13. Christov (Mlčák)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Holík) – Kudělka (A), R. Černý, Chroboček, Kubeš, Ševčík, Krisl (C), Gréč – Doležal (A), Ministr, Svoboda – Svoboda, Pechanec, Březina – Goiš, Macuh, Dobša – Indrák, F. Dvořák, Tarnoczy.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Klimíček, Lemcke, Urbanec (C), Dluhoš, Sedlák, Mlčák, Hlaváč – Gřeš, Vachovec (A), Šlahař – Šoustal, Pšurný (A), Berisha – Vildumetz, Hudeček, Brodek – Christov, Střondala, Hrníčko.

    Rozhodčí: Ondráček, Šudoma – Peluha, Vašíček
    thejrc.org