Vegas – Anaheim 4:0 (kon.) | Columbus – Boston 0:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 1:0 (kon.)
Carolina – NY Islanders 2:6 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Dallas – NY Rangers 3:6 (kon.) | Florida – Ottawa 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa 3:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Tampa Bay Lightning
Sobota 29.10.2022, 22:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    James Reimer je na střídačce! San Jose zkouší vyrovnat v šesti bruslařích.
     
    59:04
    San Jose reaguje a bere si oddechový čas!
    59:04 Nikita KUČEROV - 3:4
     
    59:04
    Tampa právě vstřelila branku! Tampa se necelou minutu před koncem základní hrací doby počtvrté v utkání dostává do vedení! Po rychlé akci poslal Point přihrávku na pravý kruh, odkud Brandon Hagel vrátil kotouč před branku a NIKITA KUČEROV dokonal dílo přesným zakončením! Asistence: Brandon Hagel, Brayden Point.
     
    56:12
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Mario Ferraro – 2 min., držení.
     
    54:03
    Barabanov zahodil stoprocentní možnost! Ruský hokejista dostal přihrávku před odkrytou branku, ale pohotovou střelou netrefil!
     
    53:15
    Meier dostal v přesilovce přihrávku do vynikající pozice, ale pohotovým zakončením přestřelil branku Tampy!
     
    52:32
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Nikita Kučerov – 2 min., podrážení.
    44:34 Erik KARLSSON - 3:3
     
    44:34
    San Jose právě vstřelilo branku! Přesilovka neměla dlouhého trvání! Ihned po vhazování se k puku dostal obránce ERIK KARLSSON, který si našel střelecký prostor a parádním projektilem zápěstím zařídil vyrovnání! Asistence: Timo Meier, Tomáš Hertl.
     
    44:29
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Victor Hedman – 2 min., hákování.
    38:41 Alex KILLORN - 2:3
     
    38:41
    Tampa právě vstřelila branku! Tampa se v závěru druhé třetiny znovu dostává do vedení! ALEX KILLORN po souboji u mantinelu vyplaval sám na pravém kruhu, nabruslil si do šance a trefil mezírku mezi Reimerovými betony! Asistence: Nick Paul, Erik Černák.
     
    38:11
    Aktivní Nikita Kučerov využil svou rychlost, objel branku soupeře a přihrál Černákovi. Ránu slovenského obránce Reimer udržel ve výstroji!
     
    36:03
    Patrick Maroon se před brankou dostal k nahození z pravé strany, ale pod tlakem důrazného soupeře kotouč netečoval mezi tři tyče!
     
    34:31
    Na opačné straně se po rychlém přechodu vpřed zjevil ve vyložené šanci Nikita Kučerov, jehož projektil zápěstím skončil zákrokem Reimera!
     
    32:01
    Nick Paul dostal krásnou přihrávku zpoza branky a ve vyložené šanci zápěstím trefil brankovou konstrukci!
    25:36 Nico STURM - 2:2
     
    25:36
    San Jose právě vstřelilo branku! Je znovu vyrovnáno! San Jose udeřilo jako blesk z čistého nebe. Na zadovku si v útočném pásmu sjel NICO STURM a švihem poslal kotouč nad rameno bezmocného brankáře! Asistence: Luke Kunin, Marc-Édouard Vlasic.
     
    14:36
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Patrick Maroon – 2 min., krosček.
    13:44 Ross COLTON - 1:2
     
    13:44
    Tampa právě vstřelila branku! Tampa krátce po skončení přesilové hry přidává druhou branku a bere si zpět ztracené vedení! První ránu sice Reimer s pomocí brankové konstrukce zneškodnil, ale k odraženému puku se dostal ROSS COLTON, který kotouč napálil do sítě! Asistence: Alex Killorn, Brandon Hagel.
     
    12:30
    Point si sjel na přihrávku zpoza domácí klece, ale v těžké pozici nedokázal puk usměrnit mezi betony připraveného Reimera!
     
    11:40
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Nick Bonino – 2 min., podrážení.
     
    09:03
    Steven Lorentz se v pádu před brankou Tampy vrhl po odraženém kotouči, ale nedokázal jej usměrnit mezi tři tyče hostující klece!
     
    06:21
    Kučerov dostal přihrávku před branku, přehodil si kotouč na forhend, ale pohotovým zakončením trefil beton připraveného brankáře!
    01:22 Erik KARLSSON - 1:1
     
    01:22
    San Jose právě vstřelilo branku! Je vyrovnáno! Domácí celek na odpověď dlouho čekat nemusel! Domácí skvěle napadali rozehrávku soupeře, získali kotouč na své hole a ERIK KARLSSON se tvrdou ránou postaral o vyrovnání! Asistence: Tomáš Hertl.
    00:32 Victor HEDMAN - 0:1
     
    00:32
    Tampa právě vstřelila branku! Tampa se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Hostující celek se dokázal prosadit ze své první střely na branku. Rychlou akci Tampy podpořil obránce VICTOR HEDMAN, který přesnou střelou zaznamenal svou první branku v letošním ročníku NHL! Asistence: Brayden Point.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. E. Karlsson (Hertl), 26. Sturm (Kunin, M. Vlasic), 45. E. Karlsson (Meier, Hertl) – 1. Hedman (Point), 14. Colton (Killorn, Hagel), 39. Killorn (Paul, Černák), 60. Kučerov (Hagel, Point)


    San Jose Sharks: J. Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Megna, Benning, M. Vlasic, Šimek, Ferraro – J. Svečnikov, Hertl (A), Meier – Nieto, Couture (C), Barabanov – Kunin, Sturm, Bonino – Labanc, Lorentz, Lindblom.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Černák, Hedman (A), Perbix, Sergačjov, Foote, Cole – Kučerov, Point, Hagel – Killorn, Paul, Stamkos (C) – Colton, Naměstnikov, Koepke – Perry (A), Bellemare, Maroon.

    Rozhodčí: Dunning, Lee – McNamara, Marquis

    Diváci: 15 122
    ocianews.com