Plzeň – Vítkovice 3:2 (po pr.) | HC Litvínov – Zlín 6:7 (0:1 po s.n.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 30.10.2022, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    62:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná akce indiánů na jeden dotek! Borák oslovil z osy hřiště k pravé tyči Dáňu, ten rychle předal k levé MATĚJI HOUDKOVI, který rozhoduje dnešní duel! Asistence: Josef Dáňa a Matyáš Borák.
     
    56:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš. MATĚJ PŘIBYL vypálil z levé strany pod břevno a v Plzni začínáme od nuly. Asistence: Alex Kotásek.
     
    42:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MATĚJ PŘIBYL natáhl ke střele pár kroků za modrou a zamířil přesně k pravé tyči nad beton. Drama je na světě! Asistence: Marek Chaloupka a Maxim Vehovský.
     
    21:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté propadli ve středním pásmu a rázem vzniklo přečíslení dva na jednoho. Matuška předal Soukupovi, jehož ránu z levého kruhu Irgl vyrazil, ale na dorážku právě JANA MATUŠKY již nedosáhl. Asistence: Dominik Soukup a Matěj Houdek.
     
    13:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásné, rychlé, účinné! Borák poslal z pravého kruhu pas k levé tyči na JOSEFA DÁŇU, jemuž prakticky stačilo pouze nastavit hůl. Asistence: Matyáš Borák a Petr Kubíček.
    Marken.cz

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 14. Dáňa (Borák, Kubíček), 22. Matuška (D. Soukup, Houdek), 63. Houdek (Dáňa, Borák) – 43. Přibyl (Chaloupka, Vehovský), 57. Přibyl (Kotásek)


    HC Škoda Plzeň: Vondraš (43. Korytar) – Houdek, Buzek, Kubíček, Eichler, Hodinář, Jánský – Mazanec, Kaiser, Borák, D. Soukup, Korčák, Pešek, Kučera, Hořejší, Matuška, Řehoř, Kreuzman, Dáňa.
    Trenér: Petr Vojan

    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Bartošák) – Chaloupka, Puchala, Bystroň, Bialy, Činčala, Smolka – Slusarczyk, Kotásek, Macias, Chlán, Krčmarský, Milata, Kubík, Štiak, Přibyl, Vehovský.
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Jaroš, Zeliska – Dědek, Maňák.

    Diváci: 57
    thejrc.org