Argentina – Česko 2:6 (kon.) | Česko – Kolumbie 7:1 (kon.) | Itálie – Česko 3:4 (po pr.)
po prodl.
Itálie
3:4 (2:2, 1:1 - 0:1)
Česko
Úterý 01.11.2022, 23:15 • Pavilion Europe - Parque Olímpico • Mistrovství světa v inline hokeji
Partner:
     
    41:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, druhý bod berou Češi! Marek Loskot objel branku, a tak jako to tato dvojice nejlépe umí, naservíroval puk PETRU KAFKOVI, který jej ihned napálil do italské branky. Asistence: Marek Loskot.
     
    29:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ukázková odpověď přišla od první české formace. Bleskové přečíslení sehrál Kafka s Loskotem a právě MAREK LOSKOT byl na konci této akci, když zametal puk do odkryté italské branky. Asistence: Petr Kafka.
     
    21:58
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové jdou poprvé do vedení, když se jim povedlo dokonale vyšachovat českou obranu. ALESSIO LETTERA si vyměnil puk s Emanuele Ferrarim a zakončil do odkryté české branky.
     
    17:35
    Itálie právě vstřelila branku!
    To je škoda. Češi inkasují s blížícím se koncem první poloviny a je srovnáno. Rychlý protiútok před brankou zakončoval TOBIA VENDRAME, který si nebruslil na přihrávku, kterou mu směřoval Alessio Lettera.
     
    10:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Do zakončení se nacpal i přes tlak soupeře Petr Školoud, který ale neuspěl. Do brankoviště si ale ihned nebruslil PATRIK ŠEBEK, který puk dotlačil do italské branky. Asistence: Petr Školoud.
     
    04:04
    Itálie právě vstřelila branku!
    Po české akci přišel rychlý protiútok a po tečované střele, kterou Daniel Brabec neviděl srovnává na 1:1 FABRIZIO PACE. Asistence: Tobia Vendrame.
     
    02:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z první akce českého týmu se mění skóre! JAN VYORAL na polovině hledal dlouhým pasem Jakuba Bernada v rohu, okamžitě si najel před branku a dlouhým blafákem zasunul za Mattiu Maie. Asistence: Jakub Bernad.
    Branky a nahrávky: 5. Pace (Vendrame), 18. Vendrame (Lettera), 22. Lettera (Ferrari) – 2. Vyoral (Bernad), 11. Šebek (Školoud), 30. Loskot (Kafka), 42. Kafka (Loskot)


    Itálie: Mai (Facchinetti) – Campulla, Frigo, Novelli, Ederle, Bellini, Vendrame, Campulla, Berthod, Spimpolo, Lettera, Rossetto, Ferrari, Pace, Dal Sasso
    Česko: Brabec (Matoušek) – Strýček, Šebek, Kafka, Loskot – Vyoral, Cik, Bernad, Fiala – Andrýsek, Kuchař, Školoud, Skácel
    thejrc.org