Zlín – Sokolov 3:0 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 3:2 (po pr.)
Šumperk – Třebíč 0:2 (kon.) | Kolín – Přerov 1:4 (kon.) | Pardubice B – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
SC Marimex Kolín
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
HC ZUBR Přerov
Středa 02.11.2022, 18:00 • Zimní stadion města Kolín. • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:41 Jakub KUBEŠ - 1:4
     
    52:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jen jsem to dopsal, máme tu další brankou. Na pravé straně se dostal do dobré pozice JAKUB KUBEŠ, který svým příklepem trefil přesně protější růžek. Zřejmě máme hotovo. Asistence: David Březina, Antonín Pechanec.
    38:46 Tomáš KUDĚLKA - 1:3
     
    38:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí znovu inkasují v oslaben, po tlaku Zubrů se odhodlal ke střele TOMÁŠ KUDĚLKA, jehož příklep od modré skončil až v síti Soukupovy branky. Brankář Kolína toho asi moc neviděl. Asistence: Filip Dvořák.
    33:58 Jan VESELÝ - 1:2
     
    33:58
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, Kolín je zpátky v zápase! Na pravou stranu dostal přihrávku na volej střelec JAN VESELÝ, který z voleje vyslal puk na bránu a odčaroval Postavu. Pochvalu zaslouží i famózní přihrávka Krále. Asistence: Zdeněk Král, Ján Niko.
    26:47 Jan SVOBODA - 0:2
     
    26:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    To byla rána jak hrom! Autorem branky je JAKUB SVOBODA, který si nabruslil na levém křídle do dobré pozice a golfákem propálil všechno svou neskutečnou ranou. Navíc využívá přesilovku. Asistence: Tomáš Kudělka.
    19:20 Rok MACUH - 0:1
     
    19:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v závěru do vedení. A domácí opět inkasují v poslední minutě, tentokrát však čtyřicet sekund před koncem úvodní dvacetiminutovky. Na brankovišti byl po Kudělkově nahození od modré v ideální pozici ROK MACUH, jenž dorazil puk za gólmana do prázdné branky. Asistence: Tomáš Kudělka a Jiří Goiš.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 34. Veselý (Z. Král, Niko) – 20. Macuh (Kudělka, Goiš), 27. Svoboda (Kudělka), 39. Kudělka (F. Dvořák), 53. Kubeš (Březina, Pechanec)


    SC Marimex Kolín: Soukup (Žalčík) – Čáp, Piegl (A), Niko, Naar, Kolmann, Cibák – Veselý, Koukal (C), Z. Král (A) – Sklenář, Korkiakoski, Ouřada – Jankovský, Matějček, Lang – Síla, Morong, D. Šedivý.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC ZUBR Přerov: Postava (Holík) – R. Černý, Kudělka, Chroboček, Kubeš, Krisl, Ševčík, Gréč – Svoboda, Süss, Kratochvíl – Indrák, Ministr, Doležal – Březina, Pechanec, Svoboda – Goiš, Macuh, F. Dvořák.
    Trenér: Robert Svoboda.

    Rozhodčí: Grygera, Květoň – Beneš, Pěkný.
    thejrc.org