Tampa – Ottawa 4:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Washington – Vegas 2:3 (po pr.)
Pittsburgh – Boston 5:6 (po pr.) | Minnesota – Montreal 4:1 (kon.) | Chicago – NY Islanders 1:3 (kon.)
Dallas – Los Angeles 5:2 (kon.) | Calgary – Seattle 4:5 (kon.) | Edmonton – Nashville 7:4 (kon.)
Arizona – Florida 3:1 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:5 (kon.) | San Jose – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
Ottawa Senators
Středa 02.11.2022, 00:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:30 Nikita KUČEROV - 4:3
     
    57:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning poprvé vedou! Point pomohl vybojovat kotouč za brankou. Sergačjov naznačil střelu z levého kruhu a přechytračil obranu rychlým pasem na druhou stranu. NIKITA KUČEROV se opřel do puku z voleje a odrazem o brusli Forsberga ho propasoval do brány. Asistence: Michail Sergačjov, Brayden Point.
    52:55 Brayden POINT - 3:3
     
    52:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Znovu je vyrovnáno! Bekhendovou přihrávku Colea Kučerov na modré čáře pustil k BRAYDENU POINTOVI. Ten se rychlostí blesku prohnal mezi dvěma obránci a chladnokrevně zavěsil puk do protipohybu Forsberga. Asistence: Nikita Kučerov, Ian Cole.
    51:44 Claude GIROUX - 2:3
     
    51:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Andrej Vasilevskij trestuhodně znehodnotil předchozí vyrovnání svých spoluhráčů! Za vlastní brankou mu kotouč vzal Tkachuk a hned ho servíroval mezi kruhy. CLAUDE GIROUX měl před sebou prázdnou branku, kterou brankářským zákrokem neuchránil ani Point. Asistence: Brady Tkachuk.
    51:04 Alex KILLORN - 2:2
     
    51:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Perbix rozehrál na Paula, jenž objel Tkachuk a z úrovně brankové čáry shodil kotouč pod sebe. Stamkos ještě neuspěl, ale na dorážku ALEXE KILLORNA do horní části branky už byl Forsberg krátký. Asistence: Nick Paul, Nick Perbix.
    32:21 Mathieu JOSEPH - 1:2
     
    32:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! MATHIEU JOSEPH nejrychleji dohnal puk ležící ve středovém kruhu. V samostatném úniku vystřelil z mezikruží k levé tyči a v průběhu dvojnásobného oslabení vstřelil proti svému bývalému zaměstnavateli gól na 2:1. Bez asistence.
    23:17 Michail SERGAČJOV - 1:1
     
    23:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky mažou ztrátu! Do této chvíle nepřekonaného Forsberga přemohl dělový příklep MICHAILA SERGAČJOVA, kterému z levého kruhu optimálně přisunul kotouč Stamkos. Asistence: Steven Stamkos, Nikita Kučerov.
    05:44 Dylan GAMBRELL - 0:1
     
    05:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Vasilevskij si pořádně nesáhl na puk a už ho loví z branky! Bellemare nezkrotil puk, jenž od zadního mantinelu vyhazoval ztrojený Perbix. Naopak ho posunul DYLANU GAMBRELLOVI a ten z bezprostřední blízkosti otevřel skóre střelou mezi betony. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Sergačjov (Stamkos, Kučerov), 52. Killorn (Paul, Perbix), 53. Point (Kučerov, Cole), 58. Kučerov (Sergačjov, Point) – 6. Gambrell, 33. M. Joseph, 52. Giroux (B. Tkachuk)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Černák, Cole, Perbix, Sergačjov, Foote, H. Fleury – Kučerov, Point, Hagel – Stamkos (C), Paul, Killorn – Koepke, Naměstnikov, Colton – Perry (A), Bellemare, Maroon.
    Trenér: Jon Cooper

    Ottawa Senators: A. Forsberg (Hellberg) – Brännström, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Zajcev, Holden – Batherson, Stützle, B. Tkachuk (C) – Giroux (A), Pinto, DeBrincat – M. Joseph, Kastelic, Motte – Watson, Gambrell, Kelly.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Markovic, South – Flemington, Alphonso

    Diváci: 19 092
    thejrc.org