Tampa – Ottawa 4:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Washington – Vegas 2:3 (po pr.)
Pittsburgh – Boston 5:6 (po pr.) | Minnesota – Montreal 4:1 (kon.) | Chicago – NY Islanders 1:3 (kon.)
Dallas – Los Angeles 5:2 (kon.) | Calgary – Seattle 4:5 (kon.) | Edmonton – Nashville 7:4 (kon.)
Arizona – Florida 3:1 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:5 (kon.) | San Jose – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Dallas Stars
5:2 (1:0, 4:2, 0:0)
Los Angeles Kings
Středa 02.11.2022, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:37 Joe PAVELSKI - 5:2
     
    38:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají třetí přesilovou hru v utkání! Robertson opět dostal přihrávku od Heiskanena do pravého kruhu, ale tentokrát poslal touš jen po ledě před bránu, kde ho Benn přikopl JOE PAVELSKÉMU, jenž už měl před sebou zcela prázdnou bránu. Asistence: Jamie Benn, Jason Robertson.
    34:37 Arthur KALIYEV - 4:2
     
    34:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Danault nahrál kotouč před bránu Arvidssonovi, který chtěl hned posunout puk přes brankoviště Moorovi, ale Lindell tento pas posunul na ARTHURA KALIYEVA, jenž touto příležitostí nepohrdl a poslal touš do odkryté brány Dallasu. Asistence: Victor Arvidsson, Philipp Danault.
    30:31 Roope HINTZ - 4:1
     
    30:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se během jedné minuty a půl prosazují po třetí! Po obrovské chybě jednoho z hostujících hráčů, který neudržel puk se do samostatného úniku dostal ROOPE HINTZ, jenž celou dobu věděl, kam bude střílet a poslal puk přesně pod břevno hostující klece. Bez asistence.
    30:17 Tyler SEGUIN - 3:1
     
    30:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Rázem je to o dvě branky! Heiskanen poslal puk na útočnou modrou do jízdy Gurjanovovi, jenž díky tomu na sebe natáhl hned dva bránící hráče Los Angeles, a tak následně přenechal puk za sebou TYLERU SEGUINOVI, jenž ještě udělal stahovačku a poté poslal kotouč do levého růžku hostující klece.
    29:01 Jason ROBERTSON - 2:1
     
    29:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají další přesilovou hru! Hintz dokázal vyhrát souboj u mantinelu a poslal puk na modrou Heiskanenovi, který ihned přihrál do pravého kruhu JASONU ROBERTSONOVI, jenž se svou ránou z první trefil přesně vzdálenější roh hostující klece. Asistence: Miro Heiskanen, Roope Hintz.
    25:21 Kevin FIALA - 1:1
     
    25:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Fiala v obranném pásmu sebral puk Dellandreovi a ihned přihrál na útočnou modrou Grundströmovi, jenž jel sám na Wedgewooda, jehož se svou střelou nepřekonal, ale k dorážce se následně dostal právě švýcarský útočník, jenž už dostal kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Carl Grundström, Drew Doughty.
    06:49 Roope HINTZ - 1:0
     
    06:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Po nahození Heiskanena se kotouč dostal za bránu Kings, odkud poté Benn nahrál do levého kruhu ROOPEMU HINTZOVI, jenž hostujícímu brankáři nedal šanci, protože poslal kotouč přesně pod břevno. Asistence: Jamie Benn, Jason Robertson.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 7. Hintz (Ja. Benn, J. Robertson), 30. J. Robertson (Heiskanen, Hintz), 31. Seguin (Gurjanov, Heiskanen), 31. Hintz, 39. Pavelski (Ja. Benn, J. Robertson) – 26. Fiala (Grundström, Doughty), 35. Kaliyev (Arvidsson, Danault)


    Dallas Stars: Wedgewood (Murray) – R. Suter, Lundkvist, Lindell (A), C. Miller, Hakanpää, Heiskanen – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Marchment, Seguin (A), Gurjanov – Ja. Benn (C), W. Johnston, Dellandrea – Faksa, Glendening, Kiviranta.
    Trenér: Peter DeBoer

    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Mik. Anderson, Doughty (A), Durzi, M. Roy, Edler, Clarke, S. Walker – Kempe, Kopitar (C), Vilardi – T. Moore, Danault (A), Arvidsson – Fiala, Kupari, Grundström – Lizotte, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLean

    Rozhodčí: Brenk, Hebert – O’Quinn, Barton

    Diváci: 18 374
    thejrc.org