Tampa – Ottawa 4:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Washington – Vegas 2:3 (po pr.)
Pittsburgh – Boston 5:6 (po pr.) | Minnesota – Montreal 4:1 (kon.) | Chicago – NY Islanders 1:3 (kon.)
Dallas – Los Angeles 5:2 (kon.) | Calgary – Seattle 4:5 (kon.) | Edmonton – Nashville 7:4 (kon.)
Arizona – Florida 3:1 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:5 (kon.) | San Jose – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Dallas Stars
5:2 (1:0, 4:2, 0:0)
Los Angeles Kings
Středa 02.11.2022, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:33
    Dallas mohl přidat další branku, když se Johnston dostal do zakončení z hranice levého kruhu a Petersena zachránilo břevno!
     
    48:24
    Kings si zahrají přesilovou hru, protože na dvě minuty za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Ty Dellandrea (DAL).
    47:03 Cal Petersen (LAK)
     
    47:03
    Po obrovské chybě hostující obrany se k puku dostal Seguin, který si položil Petersena a následně rychle objel hostující klec a přihrál Gurjanovovi, avšak toho zázračně vychytal ležící brankář Kings!
    38:37 Joe PAVELSKI - 5:2
     
    38:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají třetí přesilovou hru v utkání! Robertson opět dostal přihrávku od Heiskanena do pravého kruhu, ale tentokrát poslal touš jen po ledě před bránu, kde ho Benn přikopl JOE PAVELSKÉMU, jenž už měl před sebou zcela prázdnou bránu. Asistence: Jamie Benn, Jason Robertson.
     
    37:57
    Pronikajícího Heiskanena se pokoušel zastavit Philipp Danault (LAK), ale jeho jasnou sekyru rozhodčí viděli a posílají hostujícího útočníka na trestnou lavici.
     
    36:42
    Kivirantovi se podařilo zpoza klece přihrát Glendeningovi, jenž poté chtěl poslat touš pod břevno hostující klece, ale nakonec bránu jen přestřelil.
    34:37 Arthur KALIYEV - 4:2
     
    34:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Danault nahrál kotouč před bránu Arvidssonovi, který chtěl hned posunout puk přes brankoviště Moorovi, ale Lindell tento pas posunul na ARTHURA KALIYEVA, jenž touto příležitostí nepohrdl a poslal touš do odkryté brány Dallasu. Asistence: Victor Arvidsson, Philipp Danault.
     
    33:51
    Nils Lundkivst (DAL) dostává dvě minuty za krosček, takže si Los Angeles zahraje první kompletní přesilovou hru v utkání.
     
    33:18
    Edlerovo nevinné nahození od modré čáry bylo ještě před Wedgewoodem tečováno a domácího brankáře zachránila branková konstrukce!
    30:31 Roope HINTZ - 4:1
     
    30:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se během jedné minuty a půl prosazují po třetí! Po obrovské chybě jednoho z hostujících hráčů, který neudržel puk se do samostatného úniku dostal ROOPE HINTZ, jenž celou dobu věděl, kam bude střílet a poslal puk přesně pod břevno hostující klece. Bez asistence.
    30:17 Tyler SEGUIN - 3:1
     
    30:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Rázem je to o dvě branky! Heiskanen poslal puk na útočnou modrou do jízdy Gurjanovovi, jenž díky tomu na sebe natáhl hned dva bránící hráče Los Angeles, a tak následně přenechal puk za sebou TYLERU SEGUINOVI, jenž ještě udělal stahovačku a poté poslal kotouč do levého růžku hostující klece.
    29:01 Jason ROBERTSON - 2:1
     
    29:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají další přesilovou hru! Hintz dokázal vyhrát souboj u mantinelu a poslal puk na modrou Heiskanenovi, který ihned přihrál do pravého kruhu JASONU ROBERTSONOVI, jenž se svou ránou z první trefil přesně vzdálenější roh hostující klece. Asistence: Miro Heiskanen, Roope Hintz.
     
    28:24
    Domácí budou hrát svou třetí přesilovou hru. Dvě minuty za hákování si jde odsedět Mike Anderson (LAK). Nutno však dodat, že tohle byl hodně dobrý faul, jelikož Benn už byl za ním a před sebou měl pouze Petersena.
    25:21 Kevin FIALA - 1:1
     
    25:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Fiala v obranném pásmu sebral puk Dellandreovi a ihned přihrál na útočnou modrou Grundströmovi, jenž jel sám na Wedgewooda, jehož se svou střelou nepřekonal, ale k dorážce se následně dostal právě švýcarský útočník, jenž už dostal kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Carl Grundström, Drew Doughty.
     
    14:03
    Následně se do úniku hnal Dellandrea, kterého však stíhal Doughty, ale domácí útočník i tak dokázal zakončit, ale na Petersena nevyzrál.
     
    13:52
    Kopitar zpoza klece parádně našel najíždějícího Clarka, jehož okamžité zakončení Wedgewood vyrazil.
    06:49 Roope HINTZ - 1:0
     
    06:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Po nahození Heiskanena se kotouč dostal za bránu Kings, odkud poté Benn nahrál do levého kruhu ROOPEMU HINTZOVI, jenž hostujícímu brankáři nedal šanci, protože poslal kotouč přesně pod břevno. Asistence: Jamie Benn, Jason Robertson.
     
    05:36
    Jenže to příliš dlouhou nevydrželo, jelikož je na dvě minuty za podrážení vyloučen Kevin Fiala (LAK).
     
    02:54
    Joe Pavelski (DAL) předčasně ukončuje přesilovku Dallasu, protože taktéž dostává dvě minuty za držení, takže se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    02:17
    Dallas bude hrát první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za držení dostává Lizotte (LAK).
     
    01:46
    Domácí jeli do rychlého protiútoku tří na jednoho, ve kterém musel Dellandrea pro puk až do rohu a okamžitě nahrával mezi kruhy Bennovi, jenž měl na zádech Kupariho, a tak zřejmě proto jeho střela šla nad bránu Kings.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 7. Hintz (Ja. Benn, J. Robertson), 30. J. Robertson (Heiskanen, Hintz), 31. Seguin (Gurjanov, Heiskanen), 31. Hintz, 39. Pavelski (Ja. Benn, J. Robertson) – 26. Fiala (Grundström, Doughty), 35. Kaliyev (Arvidsson, Danault)


    Dallas Stars: Wedgewood (Murray) – R. Suter, Lundkvist, Lindell (A), C. Miller, Hakanpää, Heiskanen – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Marchment, Seguin (A), Gurjanov – Ja. Benn (C), W. Johnston, Dellandrea – Faksa, Glendening, Kiviranta.
    Trenér: Peter DeBoer

    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Mik. Anderson, Doughty (A), Durzi, M. Roy, Edler, Clarke, S. Walker – Kempe, Kopitar (C), Vilardi – T. Moore, Danault (A), Arvidsson – Fiala, Kupari, Grundström – Lizotte, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLean

    Rozhodčí: Brenk, Hebert – O’Quinn, Barton

    Diváci: 18 374
    thejrc.org